NederlandReview

  Ervaringen Raffld

  Het is natuurlijk altijd fijn om wat te winnen. Jammer is alleen dat je met een lot vaak maar één trekking kunt meedoen en de opbrengt kan gaan naar een goed doel waar je niet achter staat. Raffld wil hier verandering in brengen. Maar hoeveel kans zul je nou echt maken om een ervaring te winnen? Zal het geld wel echt gaan naar het goede doel dat je hebt gekozen? Zullen ze echt iedere week een winnaar trekken? Zal het moeilijk zijn om een lot te bestellen via hun website? En dat ze klantenservice van Raffld naar je luisteren als je een vraag of probleem hebt? Om echte antwoorden op deze vragen te krijgen kun je het beste luisteren naar echte klanten van Raffld. Lees hun persoonlijke reviews om erachter te komen hoe Raffld in elkaar zit. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je een aardig beeld van Raffld geven voordat je er een lot koopt.

  Over Raffld

  Raffld is een loterij. Ze willen je graag de meest fantastische momenten laten beleven samen met je familie en vrienden. Dit doen ze door je kans te laten maken op het winnen van een trip of experience. Ze vinden namelijk dat mooie herinneringen een stuk meer waard zijn dan al het geld op je bankrekening bij elkaar. In tegenstelling tot de gang van zaken bij de meeste loterijen kun je een lot van Raffld meerdere keren gebruiken. Je kunt maar liefst 4 keer meedoen aan een trekking. Iedere week is er een trekking. Je hebt dus voldoende kans om wat te winnen. De winnaar wordt altijd op vrijdag gekozen, om 19:00. De prijs zal altijd iets zijn dat je leuk vind. Je mag namelijk zelf een categorie aangeven. Dit kan zijn: Mind-blowing avonturen, next-level stedentrips, events van je dromen of jouw ultieme zen ontspanning. Natuurlijk houdt Raffld niet de hele winst zelf. De helft van de prijs van jouw lot gaan naar een goed doel. Ook dit goede doel kun je zelf kiezen. Zo weet je zeker dat het lot gaat naar een goed doel dat jij belangrijk vindt. Denk hierbij aan Clini Clowns, KNGF Geleidehonden, of Ronald McDonald Kinderfonds.


  Een Raffld commercial.

  Diensten van Raffld

  Je kunt een lot kopen via de website van Raffld. Je kunt een enkel lot kopen of ze toestemming geven om het geld automatisch van je rekening af te schrijven zodat je geen trekking mist. De winnaar zal op hun website bekend worden gemaakt. Dit hoef je echter niet zelf in de gaten te houden. Als je iets gewonnen hebt bellen ze je gewoon even op. Ook is er een Raffld klantenservice die je kan helpen als het even niet zo loopt als je wilt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Raffld

  Heb jij al eens een lot bij Raffld gekocht? Dan ben jij de ideale persoon om ons meer over Raffld en jouw ervaring met hun loterijen te vertellen. Was het echt zo makkelijk om een lot te kopen via de website? Heb je wel eens een trip, reis of expeirence gewonnen of heb je het gevoel dat je maar heel weinig kans maakt? En hoe denk jij over de klantenservice van Raffld? Laat je mening horen door middel van een Raffld review.

  Raffld
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Raffld

  Uw beoordeling