Ervaringen Zorg en Zekerheid

Een zorgverzekering is hier in Nederland nou eenmaal voor iedereen verplicht. Het is niet het leukste klusje om een zorgverzekering uit te kiezen, maar wél een belangrijke. Toch zie je met al die zorgverzekeraars soms door de bomen het bos niet meer. Één van die zorgverzekeraars is Zorg en Zekerheid. Wat zit er precies in hun basispakket? Welke aanvullende pakketten bieden ze aan? Zullen ze wel betalen als je een claim indient vanwege medische hulp? Zal het makkelijk zijn om via hun website een zorgverzekering af te sluiten? En zal je iets aan de klantenservice van Zorg en Zekerheid hebben als je met een vraag zit?

Alleen huidige en voormalige klanten van Zorg en Zekerheid kunnen je hier antwoord op geven. Kijk naar hun reviews om erachter te komen wat voor een zorgverzekering Zorg en Zekerheid nou eigenlijk is. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen geven je een indicatie van wat je van Zorg en Zekerheid kunt verwachten.

Over Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is een verzekeringsmaatschappij die zorgverzekeringen aanbiedt. Ze willen graag voor iedereen een passende verzekering verzorgen met een scherpe premie, dus kun je daarom ook zelf je zorgverzekering samenstellen. Ze beloven daarnaast dat je zelf je arts mag kiezen. Dit is namelijk niet bij iedere zorgverzekering even vanzelfsprekend. Soms vergoeden zij alleen het goedkoopste ziekenhuis of medicijn voor jouw behandeltraject.

Mocht je vrijwillig je eigen risico willen verhogen, dan krijg je bij Zorg en Zekerheid hoge kortingen. Deze kortingen kun je krijgen doordat Zorg en Zekerheid afspraken heeft gemaakt met sommige werkgevers en (sport)verenigingen. Omdat zij collectief een zorgverzekering hebben afgesloten krijg jij collectiviteitskorting. Natuurlijk kun je je gezinsleden ook meeverzekeren. Je krijgt toegang tot MijnZZ, een deel van de website waarop je op jouw account kunt inloggen en je gezinsleden kunt toevoegen.


Zorg en Zekerheid presenteert: de blinde man die van Den Haag naar Leiden fietste.

Diensten van Zorg en Zekerheid

Via de website van Zorg en Zekerheid kun je vrijblijvend jouw premie berekenen. Je moet dan wat vragen beantwoorden over je geboortedatum, ingangsdatum en eventuele kortingen. Je kunt daar ook meteen een partner of kinderen toevoegen of aangeven dat je recht hebt op een bepaalde korting. Vervolgens zal Zorg en Zekerheid jou je premie laten zien. Je kunt dan meteen de zorgverzekering afsluiten of er eerst nog even over nadenken voor je het definitief maakt. Mocht je besluiten over te stappen, dan zal Zorg en Zekerheid jouw overstap voor je regelen. Verder heeft Zorg en Zekerheid nog een klantenservice voor het indienen van claims of het beantwoorden van vragen.

Klachten, Complimenten en Tips voor Zorg en Zekerheid

Ben jij al verzekerd bij Zorg en Zekerheid of in het verleden bij ze verzekerd geweest? Dan willen wij alles weten over jouw ervaring met deze zorgverzekeringsmaatschappij. Hoe makkelijk was het nou echt om een zorgpolis bij ze af te sluiten? Ben je het eens met de premie die je iedere maand betaalt? En op wat voor een manier heeft de klantenservice van Zorg en Zekerheid jouw geholpen toen je medische zorg nodig had? Laat een Zorg en Zekerheid review achter en vertel ons wat je van deze zorgverzekeraar vindt.

Zorg en Zekerheid
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

10
100% Zou hier weer kopen!

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Leveren

10

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review over Zorg en Zekerheid

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)