NederlandReview

  Sloop de Crisis
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Energie via sloop de crisis

  Johanna J van Rijswijk26-03-2016
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  L.S. Vorig jaar ben ik er in getuimeld om via sloop de crisis een ander contract te nemen bij NLE ,ik was al klant bij hun,dus hadden ze het aangepast.
  Nu kreeg ik van de week de jaar afrekening en wat denk je........
  Mijn verbruik was hoger mijn voorschotten 14x want de meterstanden zijn een maand later pas opgenomen.
  Ik moest een flink bedrag bijbetalen 138 euro terwijl ik 2 maaanden teveel betaald had wat 168 euro was.
  Ze konden dat er niet aftrekken omdat het meeging naar het volgend jaar.
  Zo ben je toch veel duurder uit.Ik vind dit niet passen trekken hun rente van mijn geld.Ze konden het er niet aftrekken zeiden ze en omdat ik al zo lang klant was konden ze een regeling treffen dat ik het in 2 termijnen kon betalen.
  Wat denkt U hiervan hebben ze gelijk of ben ik verkeerd ingelicht.

  groetjes
  JJ van Rijswijk

  Chris30-11-2016

  Daaro durf ik niet over te stappen , omdat ik zit niet op die ellende te wachten en stresss

  ariana03-10-2017

  Ik ben in de maling genomen doordat ze me de een na de andere energie leveranciers door de strot duwde nu zit ik vast aan 3??? bedragen en probeer er 1 over te houden ik ben van oxxio over gestapt op Budget energie die ik niet ken ook NLE kwam erachter aan ik dacht weer een goedkopere aanbieder (net dus een overstap) gedaan volgende dag volgende onbekende aanbieder helaas mijn bril op moeten zetten... want blijk dus nu 2 leveranciers te hebben plus de kosten van het overstappen word een keer???? verrekend maar 80 euro plus 85 euro budget energie plus 65 euro NLE ik moet dus bij beide blijven??? of een opzegging word het met boete! lekker ingelicht niet dus gewoon energie bedrijven onbekende door je strot duwen elke dag weer een nieuwe alsof je iedere dag zomaar over kunt stappen naar nog een goedkopere aanbieder. Wanneer deze ellende over is heb ik budget enrgie al laten weten ga ik direkt terug naar Oxxio dit weet oxxio ook. Dat hele sloop de crisis progamma word duidelijk door ons of leveranciers die duurder zijn betaald! iemand moet t progamma betalen!!! als je wilt dat mensen goedkoper uit zijn dus hulp bied dan zorg dan voor goede informatie ipv de een na de andere leveranciers door te sturen alsof het nieuwe partijen zijn die binnen zijn gekomen bij de LIDDL zo van stap maar weer over kostenloos niet dus! advies blijf zitten waar je zit. Minder ellende minder kosten. Nep progamma! dit progamma is voor mensen die niet met geld om kunnen gaan of nog geen leverancier meer hebben omdat ze afgesloten zijn. Dan is het handig dat John ff een leverancier regelt voor je!


  Bekijk ervaringen van Sloop de Crisis

  Schrijf zelf een review over Sloop de Crisis

  Uw beoordeling