NederlandReview

  Ervaringen Wirex

  Veel beloningsprogramma’s belonen je met krediet, airmiles of echt geld. Er zijn er echter maar weinig die je van crypto kunnen voorzien. Cryptobank en hun Wirex Visa card zijn de eersten die bereid zijn dit te doen. Maar wat kun je van deze visa kaart verwachten? Hoeveel beloning zal je krijgen als je hun kaart regelmatig gebruikt? Zal de kaart wel goed werken of zal je veel problemen hebben ermee te betalen? Zal het lang duren voor Wirex de visa kaart naar je huis opstuurt? En wat voor een soort klantenservice zal Wirex aanbieden als je om wat voor een reden dan ook om hun hulp vraagt? Alleen mensen die Wirex al eens hebben gebruikt kunnen je meer over deze verlener van creditcards vertellen. Lees hun reviews om te begrijpen hoe het er bij Wirex echt aan toegaat. Hun meningen, beoordelingen, cijfers en ervaringen kunnen je vertellen of Wirex een goede optie voor jou zou kunnen zijn.

  Over Wirex

  Wirex Limited is een bedrijf dat een creditcard beloningsprogramma aanbiedt. Hun hoofdkantoor kan worden gevonden in Londen. Het bijzondere aan Wirex is dat ze je in cryptogeld of crytocurrency zullen uitbetalen. Ze geven je de gelegenheid om jouw contactloze Wirex Visa Card te transformeren tot een “Bitcoin genererend stuk gereedschap”. Er zijn verschillende manieren waarop je gebruik kunt maken van de Wirex Visa card. Je kunt pinnen, swipen of de kaart contactloos gebruiken. Het maakt niet uit of je betaalt in een winkel, restaurant of bar. Zelfs het openbaar vervoer wordt door Wirex niet vergeten. Elke keer als je een transactie doet dan zal Wirex je belonen met o,5% van het bedrag in Bitcoin. Je zal deze Bitcoins ontvangen in Satoshis, maar deze Satoshis zijn een onderdeel van Bitcoin. Je kunt de Satoshis verzilveren wanneer je maar wilt. Verzilverde Satoshis worden verplaats naar je Bitcoin wallet en daar kun je ze uitgeven hoe je dan ook maar wilt.


  Zo werkt de kaart van Wirex.

  Diensten van Wirex

  Je kunt een Wirex Visa card aanvragen via de website van het bedrijf. Het openen van een account is gratis. Alles wat je moet doen is het invullen van je voornaam, achternaam, e-mailadres en wachtwoord. Als het account eenmaal is aangemaakt dan kun je inloggen via de website van Wirex. Voor degenen die het makkelijker vinden om geldzaken via hun smartphone of tablet te regelen hebben ze een app die je daarop kunt installeren zodat je hem altijd bij je hebt. Deze app geeft je de mogelijkheid om wanneer en waar dan ook Satoshis en Bitcoins te verzilveren. De website is in verschillende talen beschikbaar en er is een Wirex klantenservice die eventuele vragen kan beantwoorden.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Wirex

  Heb je al eens gebruik gemaakt van het Wirex beloningsprogramma? Dan zijn we geïnteresseerd in jouw mening over dit programma. Was het makkelijk om een account aan te maken op de website? Werkt die app wel naar behoren? Hoeveel Satoshis heb je inmiddels al verzameld? En hoe vriendelijk zal die Wirex klantenservice zijn als je een klacht hebt? Vertel ons alles over jouw ervaring en laat een Wirex review achter.

  Wirex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Wirex

  Uw beoordeling