NederlandReview

  Ervaringen Flatex

  Droom jij er al jaren van om te beleggen maar deins je altijd terug voor de transactiekosten die daaraan verbonden zijn? Dan is Flatex wellicht iets voor jou! Flatex, de grootste online broker van Duitsland is nu ook beschikbaar in Nederland. Dat bekent dat je voor nul euro aan transactiekosten allerlei financiële handelingen kunt verrichten. Al 275, 000 klanten gingen je voor, en door je de app, mobiele website en lange handelingstijden is het makkelijker dan ooit! Als dit je interesse geprikkeld heeft maar je nog wat meer informatie nodig hebt, dan ben je hier aan het juiste adres! Op NederlandReviews kan je ervaringen raadplegen van degenen die al gebruik hebben gemaakt van de diensten van Flatex, zodat jij kunt beslissen of dit iets voor jou is! Heb je zelf al gebruik gemaakt van de diensten van Flatex? Vergeet in dat geval jouw ervaring niet te delen!

  Over Flatex

  Hoewel de Duitste internetbroker Flatex pas sinds 2019 actief is op de Nederlandse markt, is ze in Duitsland al langere tijd een grote speler. Flatex behoort tot de beursgenoteerde FinTech groep. FlatEx valt in Nederland onder de regie van directeur Jeroen Sonsma, die hiervoor bij de Binck Bank werkte. De Duitse onlinebroker Flatex heeft 6 keer achter elkaar de "Beste Online Broker" award van het bekende Handelsblatt gewonnen.

  Tegenwoordig doet Flatex gemiddeld 12,5 miljoen transacties per jaar. Gemiddeld verhandelt Flatex jaarlijks 150 miljard euro. Flatex heeft momenteel 11 miljard euro aan effecten in bewaring en miljard euro aan gestalde contanten.

  Wat kan Flatex voor jou beteken?

  Wunderbar! Flatex is gratis, wat betekent dat je zonder transactiekosten kunt beleggen. Dat betekent dat je bij Flatex een hoger rendement kunt behalen. Op deze manier bespaar je dus flink op besparingen en servicefees. Dit is mogelijk omdat het een Duits bedrijf is wat Dutise transacties biedt. Duitsland kent, in tegenstelling tot Nederland, geen provisieverbod. Op deze manier kunnen dingen zoals aandelen, obligaties, beleggingsfondsen, EFT's en contacts for difference gratis verhandeld worden. Flatex bied tevens verlengde handelstijden van 08:00 tot 22:00 een bedrag tot 100.000 euro wordt volledig beschermd door de Duitse DGS.

  Gratis betekent bij Flatex daadwerkelijk gratis. Ook dingen zoals dividendkosten, waar in sommige gevallen geld wordt gevraagd, zijn hier gratis. Alleen als je rood staat wordt er een creditrente in rekening gebracht, van 7,9%.

  Voor het aanbieden van gratis beleggen gebruikt Flatex het losse handelsplatform Tradegate.


  Kijk deze recensie over beleggen bij FlatEx!

  Heb je nog vragen?

  Schroom in dat geval niet om contact met Flatez op te nemen! Als je nog geen klant bent maar interesse hebt kan dat via het nummer +31 20 - 262 86 70, van maandag t/m vrijdag van 08:00-20:00. Bestaande klanten kunnen contact opnemen met het nummer +31 20 - 262 86 7, ook van maandag t/tm vrijdag van 08:00-20:00. Het is ook mogelijk om op hun eigen website een mailtje te sturen via het contactformulier. Op hun website staan ook de veelgestelde vragen.

  Indien je een nare ervaring met Flatex hebt gehad kan je hier op deze pagina een klacht tegen Flatex indienen. Ook kun je Flatex een tip geven, zodat ze hun diensten in de toekomst zullen verbeteren.

  Jouw mening telt!

  Ben jij al klant van Flatez? Heel goed! Deel je ervaring! Wat zijn de sterke kanten van Flatex? Zijn er nog verbeterpunten? Vele bezoekers van NederlandReviews zijn benieuwd naar jouw verhaal. Door deze te delen, help je hen met het maken van een weloverwogen keuze.

  Flatex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  5,8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,6
  Service
  rating
  4,6
  Prijs
  rating
  7,4
  Leveren
  rating
  4,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  app op Samsung

  De Beide nummers op de site zijn NIET bereikbaar.
  Tevens werkt de vingerafdruk om de app te openen werkt ook niet.
  Dus dan kun je het wel vergeten bij Flatex

  Door: Nicole Spiering 17-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Rekening

  De eerste keer dat ik belde, inloggen lukte niet zoals geinstrueerd, meteen lang in de wacht. Vreselijk muziekje. Niet zozeer de muziekkeuze, integendeel, maar het klonk als een totaal verweerd cassettebandje ofzo. Vreselijk om naar te luisteren met steeds dips in de geluidssterkte. En je móet er naar luisteren want er is geen terugbelservice.

  Door: J 07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  5,5
  rating

  Goede partij om mee te handelen

  Beetje onbekende partij maar ik werd door een kennis op de hoogte gebracht van ze. We zijn nogal (hobbymatig) met beleggen bezig en als je gepensioneerd bent lekker veel tijd om er in te duiken en het is ook erg leuk. Hun tarieven zijn op zijn zachts gezegd "vriendelijk" maar belangrijker, ze hebben goede platformen met goede inzichten. Mijn aanrader is om Webfiliaal te gebruiken, die is mij het gebruiksvriendelijk. Als je er een beetje induikt en rustig en verstandig kleine bedragen belegd, kun je er een leuk zakcentje aan overhouden. Niet denken dat je nou heel snel heel veel geld verdiend want dat is nergens. Doe het verstandig dan kan het je jaarlijks, met redelijke zekerheid, een paar duizend euro opbrengen. En (vooral) webfiliaal helpt je daar erg goed bij (vind ik).

  Door: H. P. 28-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Flatex

  Uw beoordeling