NederlandReview

  Ervaringen Finzie

  Voordat je een huis kunt gaan kopen wil je natuurlijk weten wat de hoogte is van de hypotheek die je kunt krijgen op basis van jouw inkomen. Het is daarom slim om in ieder geval een proefberekening te doen en in gesprek te gaan met een financieel adviseur over wat haalbaar is en wat jij wilt. Hoe lang wil jij bijvoorbeeld de rente vastzetten? Voor een hypotheekadvies en –aanvraag kun je onder andere terecht bij Finzie. Op deze pagina lees je er alles over.

  Over Finzie


  Finzie is het hypotheeklabel van Romeo Franchise B.V. De missie van Finzie is: ‘Op een verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote én kleine geldzaken van zoveel mogelijk mensen blijvend te optimaliseren.’ Zij hebben momenteel 15 vestigingen in Nederland en willen zo snel mogelijk doorgroeien zodat zij landelijk dekkend worden. Finzie werkt 100% provisieloos, zij ontvangen geen vergoeding van de aanbieder waar jij uiteindelijk je verzekering of hypotheek afsluit. Hierdoor ben jij verzekerd van de best passende hypotheek, verzekeringen en spaarmogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie.

  Diensten

  Hypotheekadvies inclusief Best Uit Garantie


  Je kunt bij Finzie online een berekening maken van wat je ongeveer zou kunnen lenen. Wanneer je een onafhankelijk hypotheekadvies op maat wilt kun je hierover met ze in gesprek op locatie, bij je thuis of via de webcam. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Voor het beste hypotheekadvies vergelijkt Finzie alle aanbieders op de markt. Zo ben je ervan verzekerd dat ze écht de best passende hypotheek voor jouw situatie vinden. De kosten van een hypotheekadvies via Finzie zijn een all-in tarief voor het advies én het regelen van je hypotheek en alle bijbehorende verzekeringen. Deze kosten zijn voor een eerste hypotheek € 1399,-. Voor een volgende hypotheek zijn de kosten ongeveer € 1699,-. Deze kosten kunnen hoger uitvallen wanneer een advies meer tijd kost, bijvoorbeeld bij een scheiding of als je een eigen onderneming hebt.

  Best Uit Garantie


  Bij een hypotheekadvies wordt er door Finzie meteen naar je verzekeringspakket gekeken. Dit is een service die normaal € 299,- kost, maar in het eerste jaar inbegrepen zit bij de aanvraag van een hypotheek. Hierbij wordt naast de beste hypotheek ook gekeken naar de beste verzekeringen en spaarmogelijkheden voor jou wat jou een besparing tot wel € 500,- per jaar kan opleveren.

  Verder kun je op de website meer informatie over Finzie vinden, de actuele rentestanden en het antwoord op veelgestelde vragen. Ook kun je op de website een financiële coach van Finzie zoeken.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de dienstverlening van Finzie, neem dan contact met ze op om te kijken of je samen een passende oplossing kunt vinden. Je kunt contact opnemen door ze te bellen op (088) 766 38 38, door een e-mail te sturen naar info@finzie.nl of door een brief te sturen naar Finzie, Nieuwe Steen 5, 1625 HV te Hoorn.

  Wat is jouw mening over Finzie?


  Heb jij via hen een hypotheek en verzekeringen afgesloten en/of overgesloten en ben je nu voordeliger uit dan eerst? Was het tarief dat zij hiervoor rekenden écht lager dan elders zoals zij beweren? Vertel er hier over, zodat anderen hier ook van kunnen profiteren. Ook negatieve ervaringen zijn hier welkom, NederlandReview is een onafhankelijk platform waar ieder zijn/haar ervaringen met bedrijven, webshops en diensten mag delen.

  Geeft Finzie goede hypotheekadviezen en besparen zij hun klanten volgens de ervaringen veel geld? Of berekenen zij toch hogere tarieven dan verwacht?

  Finzie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Hypotheekadvies Finzie

  Schrijf zelf een review over Finzie

  Uw beoordeling