NederlandReview

  Ervaringen Binck Pensioenbeleggen

  Bezig met je pensioen voor later en kwam je langs dit initiatief van Binck? Dan kan het natuurlijk dat je daar meer over wilt weten, de ervaringen van klanten voor je in het bijzonder. Gelukkig hebben een aantal van hen hun mening en beoordeling gedeeld in een recensie. Dat geeft jou weer een beeld of idee van waar je aan gaat beginnen. En als je straks zelf een review wilt schrijven van jouw ervaring en bevindingen, kom dan gerust nog eens terug.

  Appeltje voor de dorst op je ouwe dag

  Als je de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, wil je wel kunnen genieten. Vaak lukt dat van alleen een pensioentje niet zo goed. Gelukkig zijn er manieren waarop je een bedrag achter de hand kunt opbouwen, waardoor de stress van werken zich niet doorzet in geldzorgen. Want onbezorgd oud worden is wel zo fijn. Dat geldt ook voor als je weinig of geen pensioen hebt opgebouwd. Of juist nog wel meer, want zo’n vooruitzicht kan behoorlijk wat stress opleveren. Gelukkig zijn er banken die daar oplossingen voor gevonden denken te hebben.

  Dromen eindelijk eens verwezenlijken

  Aangezien de meeste mensen zo druk zijn met werk en andere verplichtingen die het leven van alledag met zich meebrengt, willen ze zichzelf nog wel eens vergeten. Hobby’s blijven liggen, dromen blijven op stal en die lange vakantie of rondreis komt er ook maar niet van. Vaak worden dingen dan ook doorgeschoven naar de dag van de pensioengerechtigde leeftijd. Maar die dag kan ook angst inboezemen, want niet iedereen weet of hij of zij alles wel goed geregeld heeft en genoeg heeft gespaard. Dat is jammer, want een onbezorgde oude dag is wel verdiend naar zo’n lange periode van werk. Zeker als het om geldzorgen gaat.


  Genoeg geld of vermogen is belangrijk voor een onbezorgd pensioen

  Binck Pensioenbeleggen

  Deze bank biedt een beleggingsprogramma aan om je pensioen aan te vullen. Het traject is toegankelijk vanaf 18 jaar en je bepaalt zelf wat de initiële inleg wordt, maandelijkse inleg gaat zijn en welk risico van belegging je aangaat. Het rendement wat het je zal gaan opleveren, hangt van de hoeveelheid risico af wat je bereid bent te lopen, de beleggingsfondsen waar je voor kiest, ontwikkelingen op de markt en de samenstelling van de portefeuille. Het inleggen gebeurt vanuit het bruto inkomen, waardoor er pas inkomstenbelasting betaald wordt bij uitkering van het pensioen, waardoor deze lager uitvalt.

  Beoordelingen voor en door klanten

  Als je je geld aan iemand toevertrouwd, wil je van tevoren graag weten dat je dat bij de juiste persoon, bedrijf of instantie doet. Je wilt bijvoorbeeld weten of dat beleggen tegenwoordig echt zoveel rendement oplevert. En hoe zit dat met dat belastingvoordeel waar ze het over hebben? Levert dat nog wat op? Had je echt het idee met een vermogen te maken te hebben na de periode van opbouw? Het is echt zo kostenefficiënt dankzij de automatisering als ze beweren? Zijn die kosten echt zo laag in verhouding tot anderen? Gelukkig zijn er klanten die antwoorden kunnen geven op deze en nog veel meer vragen. Misschien weet jij het wel. Schrijf in dat geval vandaag nog een review van jouw ervaring en deel je mening. Jouw recensie is waardevol voor consumenten na jou die dit spaarplan overwegen. Jij helpt ze namelijk bij het maken van een keuze. Spaar je gelijk ook punten mee voor jouw karma. Alvast bedankt!

  Binck Pensioenbeleggen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Binck Pensioenbeleggen

  Uw beoordeling