NederlandReview

  Ervaringen Bigbank

  Wat zeggen anderen over Bigbank? Wat zijn hun ervaringen? Bigbank is opgericht in 1992 in Estland. Ze hebben zich gespecialiseerd in deposito’s en leningen voor consumenten (in Nederland biedt Bigbank enkel deposito's aan). Ze hebben kantoren in Estland, Letland, Litouwen, Finland, Spanje en ook in Zweden. Ze bieden ook als internetbank termijndeposito’s aan op de Oostenrijkse, Duitse en de Nederlandse markt aan. Bigbank is de naam van alle banken op alle markten.
  Het is voor iedereen mogelijk om via het internet gebruik te maken van de diensten van de Bigbank. 
  Natuurlijk moet de Bigbank zich aan dezelfde regels rondom solvabiliteit houden als vele andere banken. Een goede kredietanalyse is dan ook de basis om geld uit te lenen aan anderen.

  De Bigbank onderscheidt zich van de rest doordat ze meer middelen hebben om haar klanten beter te leren kennen. Hierdoor kunnen ze ook veel beter bieden wat de klant ook daadwerkelijk wil hebben. Ze zijn wat flexibeler dan de bestaande banken, wat een grote plus is.

  Over Bigbank in Nederland
  Bigbank is in Nederland een grensoverschrijdende financiële dienstverlener. Zo is de Bigbank ook aangemeld bij de Autoriteit Financiële Markten. Er zijn geen kantoren in Nederland. De deposito’s van de klanten van de Bigbank zijn tot 100.000 euro per persoon gegarandeerd. Dit gebeurt via het Etste garantiestelsel. Ook in Oostenrijk en Duitsland bieden ze termijndeposito’s aan. In Finland, Zweden, Spanje en de Baltische staten worden ook consumentenkredieten aangeboden aan de klanten van Bigbank. Ze willen de Nederlandse consumenten overtuigen van hun vakkennis door hun jarenlange ervaring in Finland en de Baltische Staten. 

  Wat is beleggen? Zie het in dit filmpje!

  De diensten van Bigbank
  Bigbank biedt in Nederland termijndeposito’s aan voor particulieren. Het is belangrijk voor ze om een goede kwaliteit aan te bieden voor de diensten die ze aanbieden. Er wordt vooral gebruik gemaakt van het internet. Natuurlijk doen ze dit in alle landen volgens de regels. Het is goed om te zien welke mogelijkheden de Bigbank ook jou te bieden heeft. 

  Klachten of tips over Bigbank
  Natuurlijk kan het ondanks alles gebeuren dat er iets mis gaat. Het is dan belangrijk om contact te krijgen met de Bigbank. Ondanks dat ze geen kantoor hebben in Nederland kun je ze wel via een Nederlands telefoonnummer bereiken. Ook kun je ze natuurlijk per email bereiken. Het is tevens mogelijk om ze via Skype te benaderen om zo je vraag te stellen.

  Wat vind jij van Bigbank.nl?
  Als je een ervaring hebt met Bigbank dan horen we graag van je. Het is belangrijk voor NederlandReview om jouw beoordeling van Bigbank te plaatsen op de website. Op die manier is het namelijk mogelijk om meerdere mensen te helpen om een eerlijk en goed beeld te krijgen van de Bigbank. 

  Goede ervaringen met Bigbank? Zijn ze betrouwbaar en hebben ze een goede deposito in vergelijking met andere spaarproducten? Lees ervaringen hier!

  Bigbank
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

  9
  90% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  9

  Prijs

  8,6

  Leveren

  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geweldige service!

  Peter30-11-2018

  Bij vragen wordt je direct geholpen door Nederlands sprekende klantenservice en vrijwel direct antwoord. Ik heb nog nooit langer dan een aantal minuten hoeven te wachten op antwoord op mijn email.

  Rente word keurig op tijd gestort en heb er nooit of hoeven te wachten in tegenstelling tot andere aanbieder(s). Het enige puntje is de rente die is nog wel hoog maar niet meer zoals het is geweest maar dit is bij iedere aanbieder.

  Al met al ben ik zeer te vrede met mijn deposito's bij Bigbank!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Goede rente

  Leonie L.03-04-2018

  Ben nu al een lange tijd klant bij Bigbank en heb eigenlijk nog nooit problemen gehad. Bij vragen ben ik altijd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice. Recent is de rente ook weer verhoogd bij Bigbank hopelijk zet dit door!
  Al met al ben ik zeer tevreden

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Deposito meer profijt

  G. Schreuders12-07-2017

  Deposito van Bigbank geeft veel meer profijt dan ik had bij ING. Overstap is daarom zeker een goede actie geweest.
  Verder ook zeker behulpzaam bij vragen en service.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Goede rente

  Pieters09-06-2017

  Goede rente, aardige klantenservice medewerkers ze staan je altijd goed te woord en proberen waar mogelijk mee te denken. Identificatie is ook prettig je word er goed over geinformeerd al met al tot nu toe een zeer prettige ervaring!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  iets meer rente maar geen vetpot

  Ter Heuze30-04-2017

  Deposito genomen omdat je hier nog wel rente krijgt en bij de rabobank nog nauwelijks. Niet veel bijzonders. Wel (veel) meer rente maar geen vetpot.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Depositorekening

  Anjo25-01-2017

  Ik heb een depositorekening geopend bij Bigbank omdat sparen bij mijn huidige bank (ING) gewoonweg geen zin meer heeft.

  Rekening was relatief snel afgesloten, service is goed hier.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Op deposito's krijg je nog rente tenminste

  Rogier Lans20-01-2017

  Ik ben overgestapt naar Bigbank omdat de rente almaar lager wordt.
  Op deposito's krijg je tenminste nog rente. Niet zoveel als vroeger alleen, maar beter dan sparen.
  Bigbank is verder een professionele partner gebleken. Overstappen was relatief eenvoudig en het personeel is hier zakelijk en klantvriendelijk.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  7,5

  deposito via bigbank

  Elco vd Herik10-12-2016

  wij hebben een deposito lopen via bigband omdat je hier tenminste nog rente op ontvangt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Keurig

  Van Gedenken06-03-2016

  Ik wordt er altijd keurig geholpen. Goede uitleg op de website en anders is er de klantenservice nog.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Online zakendoen

  De S.30-09-2015

  Een bank uit Estland, hoe verzin je het? Ik vond dat juist wel mooi. Je komt ze minder tegen in het straatbeeld dan bijvoorbeeld ABN of Rabo, maar ik doe vooral zaken online en geregeld met een deposito. Daarvoor is deze bank zeer geschikt.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over Bigbank

  Uw beoordeling