NederlandReview

  Ervaringen WinterTrex

  Wanneer je op zoek bent naar een wintersportvakantie kun je daarvoor vele aanbieders vinden. Eén daarvan is WinterTrex. Zij hebben vele accommodaties op verschillende locaties in de aanbieding. Op sommige locaties geven zij zelfs sneeuwgarantie. Wat de meningen zijn van de klanten die al eens bij deze touroperator geboekt hebben lees je hier bij NederlandReview.

  Over WinterTrex


  WinterTrex is een merk van TravelTrex dat in 1999 in Keulen werd opgericht. Door de aantrekkelijke aanbiedingen is het bedrijf met WinterTrex in enkele jaren tot één van de grootste specialisten in wintersportreizen in Duitsland uitgegroeid. Zij behoren hierdoor tot de snelst groeiende touroperators van Duitsland. Sinds 2005 worden WinterTrex reizen ook internationaal verkocht zoals in Polen, Frankrijk, België, Nederland, etc. Je kunt bij hen wintersportreizen boeken in één van de ruim 1.500 accommodaties verdeeld over 500 verschillende plaatsen in Europa, Canada en de VS.

  Diensten


  Bij WinterTrex kun je een wintersportreis inclusief skipas en accommodatie boeken. Ook kun je daarnaast extra’s bijboeken zoals verzekeringen, lessen en materialen. Door eenvoudig op de homepage in te vullen waar je wanneer naartoe wilt gaan, hoe lang en met hoeveel personen, krijg je een selectie te zien van het aanbod. Ook kun je gebruikmaken van de speciaal ontwikkelde skigebiedconsultant. Dit is een aparte pagina waar jij aan kunt geven waar een skigebied voor jou aan moet voldoen. Op basis hiervan wordt dan een selectie gemaakt. Ook kun je bij WinterTrex een keuze maken uit verschillende soorten skivakanties op thema’s zoals:

  • Familie skivakantie
  • Goedkope skivakantie
  • Luxe skivakantie
  • Short-ski's
  • Skiën als groep
  • Skigebieden met gletsjer
  • Skivakantie met hond

  Qua accommodaties kun je kiezen uit vele varianten zoals studio’s, chalets, hotels, pensions, etc. Het vervoer naar de accommodatie dien je nog zelf te regelen.

  Boeken en betalen


  Wanneer je het boekingsproces hebt doorlopen kun je de reis betalen door middel van het doen van een bankoverschrijving, via PayPal of met je Creditcard. De reisdocumenten worden dan vanaf 14 dagen voor reisaanvang per e-mail toegestuurd.

  Klachten


  Wanneer je tijdens de reis een klacht hebt, dien je de reisleiding van TravelTrex daar meteen van op de hoogte te brengen. Als er op de vakantieplaats geen reisleiding aanwezig is, moet je eventuele klachten aan het kantoor van TravelTrex mededelen, de contactgegevens staan in de reisdocumenten. De reisleiding heeft de opdracht om, indien mogelijk, voor een oplossing zorg te dragen. Zij zijn echter niet bevoegd om vorderingen van de klant te erkennen. TravelTrex neemt ook deel aan een online geschillenbeslechting via het platform van de Europese Commissie waar je contact mee op kunt nemen.

  Wat is jouw ervaring met WinterTrex?


  Heb jij al eens een skivakantie bij deze touroperator geboekt? Vertel ons dan hoe dit gegaan is, zou je anderen aanraden om ook bij hen te boeken of niet en waarom wel/niet?

  Zijn de accommodaties die WinterTrex aanbied voor een skivakantie het geld waard wat de klanten ervoor betalen of valt dit in de praktijk toch tegen?

  WinterTrex
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  3,2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Heel teleurgesteld

  De prijs/kwaliteit verhouding is dramatisch. De accommodatie in Chamrousse was slecht onderhouden en vooral heel vies! De receptie van wintertrex ter plaatsen was onbeleefd en namen klachten niet serieus. Je moest het zelf maar uitzoeken en het ermee doen. Boek hier geen vakantie is mijn advies!

  Door: Marjolijn van Tol06-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  3
  rating

  Klachten worden niet opgelost

  het is al ruim 6 weken geleden dat we een klacht hebben ingediend. Steeds worden we aan het lijntje gehouden maar gebeurd er helemaal niets.

  Door: Sandra04-04-2018
  Marjolijn van Tol06-03-2019

  De prijs/kwaliteit verhouding dramatisch. De accommodatie in Chamrousse was slecht onderhouden en vooral heel vies! De receptie van wintertrex ter plaatsen was onbeleefd en namen klachten niet serieus. Je moest het zelf maar uitzoeken en het ermee doen. Boek hier geen vakantie is mijn advies!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Schrijf zelf een review over WinterTrex

  Uw beoordeling