NederlandReview

  VakantieVeilingen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  WAARDELOOS BEDRIJF.

  Benno Haarman18-06-2018
  5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  4

  Prijs

  4

  Leveren

  6

  Vakantieveingen is een waardeloos bedrijf met een ernorme slechte service. Het is jammer dat dit waardeloose bedrijf zo maar mag doorgaan.Kaarten voor Elisabeth in Concert geboekt en gekregen doch dan blijkt dat hun bepalen waar je zit, oftewel hoog op de tribune met trappen, het staat nergens beschreven dat er een tribune is.wij zijn slecht terbeen en was ons eigen schuld dat wij invalide zijn en het maar moesten uitzoeken terplaatse.Vakantieveilingen verstrekt niet de juiste informatie en kunnen wat ons betreft aan het gas.

  Delia Rietman18-06-2018

  Wij hebben exact hetzelfde meegemaakt met VakantieVeilingen ,ook onjuiste informatie en zeer onbeschoft als na lange wachttijd hun aan de telefoon krijgt, wij hebben inmiddels Radar ook verzocht om hier actie op te ondernemen , dit bedrijf moet gestopt worden.

  d van den berg04-11-2018

  Veiling gewonnen van der valk eten/slapen en ontbijt.alleen zondag.......deze afgedrukt op 21-10-2018 en een halfjaar geldig,wil boeken voor december.... niet mogelijk alleen 4 november( 1x voor een halfjaar). Contact gehad met vakantie veilingen ,de veilingmeester zou een mail terug sturen. Je raad het al niks(na nog drie telefoontjes). Ondertussen kan ik nu nergens meer uit de datums kiezen/of bij betaalen. Ik was een tevreden klant,als dit is opgelost kom ik nooit meer op deze site.


  Bekijk ervaringen van VakantieVeilingen.nl

  Schrijf zelf een review over VakantieVeilingen.nl

  Uw beoordeling