NederlandReview

  Ervaringen Uitjekrant.nl

  Wanneer je een dagje of avondje uit wilt gaan wil je natuurlijk het liefst niet de volle mep betalen. Het hangt natuurlijk af van waar je naartoe wilt gaan, maar bij Uitjekrant.nl bijvoorbeeld kun je veel aanbiedingen voor uitjes vinden. Zij hebben namelijk altijd vele uitjes in de aanbieding. Zo kun je er goedkope tickets vinden voor onder andere sauna’s, voetbalwedstrijden, theatervoorstellingen, concerten, musea, hotelovernachtingen, etc. Deze exclusieve aanbiedingen worden steeds vernieuwd zodat er telkens een vernieuwd aanbod te vinden is. Wat anderen van deze dienst vinden lees je hier.

  Over Uitjekrant.nl

  Uitjekrant.nl is een initiatief dat in 2016 is gestart door de Persgroep. Bij deze groep zitten verschillende kranten aangesloten waaronder: Algemeen Dagblad, Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, de Stentor, Volkskrant, Trouw en Het Parool. Zij bieden voordelige tickets aan via Uitjekrant.nl die direct vanuit de kranten afkomstig zijn, of door deals en prijzen die zij bij de A-merken hebben bedongen. Dit kunnen tickets zijn voor pretparken of dierentuinen, maar ook voor evenementen etc. De tickets die je bij hen kunt boeken zijn altijd voordeliger dan de reguliere prijzen. De afhandeling van de tickets en het beheer over de klantenservice wordt uitgevoerd door Red Loyalty B.V.


  Ga bijvoorbeeld met Uitjekrant naar The Lion King

  Diensten

  Wanneer je op de website van Uitjekrant.nl komt zie je meteen allerlei acties van dit moment staan. Je kunt kiezen uit dagjes uit of avondjes in de volgende categorieën:

  • Attracties en pretparken
  • Dierentuinen
  • Plopsa
  • Musea
  • Wellness
  • Experiences
  • NS Dagretour
  • Musicals
  • Muziekvoorstellingen
  • Theater en shows

  Bovendien zijn er ook altijd speciale acties van het moment te vinden.

  Je kunt heel eenvoudig gebruik maken van de aanbiedingen:

  • Kies je favoriete uitje en selecteer de tickets
  • Betaal eenvoudig en veilig via iDEAL
  • Ontvang je tickets per e-mail
  • Print je tickets voor vertrek
  • Toon je tickets bij de kassa om toegang te verkrijgen

  Omdat de acties continu worden aangevuld en veranderen, bieden ze je de mogelijkheid om jezelf in te schrijven op de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent als er een aanbod komt wat jij leuk vindt.

  Klachten

  Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor het inspecteren van het geleverde product. Als je klachten hebt moet je deze meteen volledig en duidelijk omschreven indienen bij de Persgroep. Als je hier te lang mee wacht, vervalt de aanspraak die je hebt ten aanzien van de Persgroep. Eenmaal ingediende klachten worden binnen 14 dagen na ontvangst beantwoord. Gaat dit voorzienbaar langer duren, dan krijg je daarover binnen 14 dagen een bericht met een indicatie van de termijn waarop je het definitieve antwoord kunt verwachten. Als de Persgroep de klacht gegrond acht, wordt na overleg met jou het product vervangen of je krijgt een vergoeding. De maximale vergoeding die je kunt krijgen is gelijk aan de door jou betaalde prijs voor het product of de dienst.

  Laat jouw review over Uitjekrant.nl ook hier achter!

  Heb jij al eens tickets bij Uitjekrant.nl besteld? Heb je daarmee veel geld uit kunnen sparen, of kwam je voor een dichte deur te staan? Positief of negatief, alle ervaringen zijn welkom hier op NederlandReview!

  Kun je bij Uitjekrant.nl écht de voordeligste aanbiedingen en entreekaarten vinden, of zijn de prijzen hoger dan verwacht, of bevalt de service niet?

  Uitjekrant.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Uitjekrant.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Uitjekrant.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Uitjekrant.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Uitjekrant.nl actief?

  Uitjekrant.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Daguitjes & Tickets, Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Uitjekrant.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.