NederlandReview

  Tripsta
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Achteraf alsnog een dure ticket!!!

  Angela de Jong16-05-2018
  3
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  4

  Prijs

  2

  Leveren

  4

  Mijn partner en ik gaan voor het eerst een rondreis maken op Bali. Voor het eerst via Skyscanner geboekt. Hele week bezig geweest om een goedkope ticket te krijgen. Ja hoor, uiteindelijk gevonden via de aanbieder 'Tripsta'. Omdat wij samen heen vliegen maar apart terug hebben we 2 boekingen moeten maken.

  15-05-2018 om 21:30 uur - De totale vliegduur heb ik op max 21 uur ingesteld. De vluchtgegevens heen waren gelijk dus enthiousiast dat we waren dat we samen heen vliegen. Na afronding per abuis in de mailbevestiging achter gekomen dat de terugvlucht van mijn partner 42 uur is! Met stres in mijn hoofd en hartkloppingen meteen het contactformulier (in het Engels) verstuurd naar Tripsta. De volgende dag meteen gebeld met de klantenservice, een Alex gesproken. Wat over en weer gebeld en gemaild. Uiteindelijk om 13:30 uur gelukt om de terugvlucht te wijzigen naar een mindere vluchtduur máár er komt nog wel € 198,- kosten bij! Ja, annuleren is ook mogelijk maar dan zijn de kosten € 150,- Wat een drama en teleurstelling.

  Nou boek dan maar. Helaas alsnog ruim € 900,- voor 1 ticket.
  Jammer, maar ik raad het écht niemand aan om via Tripsta te boeken. Ik zelf zal ook nooit meer zo snel via Skyscanner of Tripsta boeken. Denk goed na wat je doet.


  Bekijk ervaringen van Tripsta

  Schrijf zelf een review over Tripsta

  Uw beoordeling