NederlandReview

  Traveldeal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Slechte service

  A van Ingen01-09-2016
  4,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  8

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Ik ben nog niet eens op vakantie en heb er nu eigenlijk al geen zin meer in. Deze organisatie werkt via dealssupply en zij kunnen geeneens een transfer regelen. Dit vind ik een bijbehorende service die je moet aan kunnen bieden. Ik heb een verrassingsreis geboekt zodat ik zelf niet zoveel hoef te regelen en me geen zorgen hoef te maken, maar nu ben ik alleen maar meer gestrest omdat ik niet weet hoe ik bij mijn hotel moet komen nadat ik geland ben. Ik heb gebeld en ze kunnen het niet regelen voor me, met andere woorden, zoek het uit.

  Ronduit belachelijk!

  Hans01-09-2016

  Volgens mij is dit echt zo iemand die ALLES geregeld wil hebben op vakantie. Niet nadenken en lekker achter de reisleiding aanlopen. Kom op zeg, A van Ingen..een beetje avontuur moet toch kunnen? Weet je hoe dat heet?? Een taxi! Die staan daar gewoon als je dat grote gebouw uitloopt. Zeg je hotelnaam en hops, je transfer!! Als je hier al stress van krijgt, nou dan succes op vakantie hoor haha!

  Hans01-09-2016

  En dan nog iets. Ik heb hier ook geboekt. Welliswaar geen transfer (want die taxi heb ik helemaal zelf geregeld) en alles was tiptop in orde.


  Bekijk ervaringen van Traveldeal

  Schrijf zelf een review over Traveldeal

  Uw beoordeling