NederlandReview

  Ticketveiling.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  steeds zelfde 'bieders'

  esther11-10-2018
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Ik wil graag tickets voor Phantasialand; we zijn met 6 pers. dus leuk als je het goedkoper kan krijgen. Maar iedere keer komen er dezelfde namen voorbij, in mijn opinie valse bieders, die de prijzen bewust opschroeven. Yeisje bijvoorbeeld, of Mariam29. Ik geloof niet dat zij dagen echt aan het bieden zijn. Dan is er bijv 35,- geboden en komt er ineens een bod van 50. Wanneer iemand anders iets biedt, hebben zij ook 'automatisch bieden' aan staan (-> zodra jan met de pet een bod doet, bieden zij automatisch 1 euro hoger).

  Al met al denk ik dat ik mijn kaartjes via eurosparen koop. Dat is nog het voordeligste: 33,25 per kaartje. Via ticketveiling komt de prijs al gauw op 65,- à 70,- en dan komt er nog 5,- administratiekosten bij. Leuk onderzoek voor het programma Radar lijkt me; hoewel ik nog niets gekocht heb, voel ik me toch opgelicht door deze lui.

  A. Mans04-11-2018

  Valt mee hoor. Ik heb net zelf met het instellen van automatisch bieden voor 27 euro p.p. 10 kaartjes gekocht. Toch weer 10 euro goedkoper dan de korting via de ANWB. Ik heb hiermee 175 euro bespaard. Handig dat extra tickets erbij kan kopen (ook voor kinderen onder de 11). Dus gewoon je maximum opgeven en rustig afwachten.


  Bekijk ervaringen van Ticketveiling.nl

  Schrijf zelf een review over Ticketveiling.nl

  Uw beoordeling