NederlandReview

  Ervaringen Surprise city trip

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Surprise city trip maakt het mogelijk een mooie Europese stad te bezoeken voor een aantrekkelijk laag bedrag. Surprise city trip valt dus binnen de vakantie categorie. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview.nl kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van Surprise city trip vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met Surprise city trip is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken.

  Over Surprise city trip

  Bij Surprise city trip is het mogelijk om een mooie vakantie naar een mooie Europese stad te brengen voor een scherpe prijs. Het is mogelijk om een luxer hotel te kiezen en het uitbreiden tot 10 personen. Vervolgens wordt de citytrip geboekt en samengesteld. De reis wordt binnen 7 dagen bevestigd. Hierna is ook de bestemming van de reis bekend. Je krijgt een boekingsbevestiging van de locatie en wanneer je er wordt verwacht.

  Hierna kan de reis beginnen bij Surprise city trip. Veel plezier en bon voyage!

  In het pakket zit een retourvlucht met een stuk handbagage, een drie sterren hotel met badkamer, een vertrek van de luchthaven van jouw voorkeur en verder geen reserveringskosten of boekingskosten.
  Surprise city trip garandeert een veilige bestemming binnen de EU, dat de bestemming (de suprise) binnen zeven dagen bekend is en dat u op werkdagen binnen 24 uur antwoord op de vragen krijgt. Het hele jaar door krijg je ook een aantrekkelijk tarief en het hotel ligt maximaal een half uur uit het centrum.

  Diensten van Surprise city trip

  Surprise city trip maakt het mogelijk om een mooie vakantiereis te boeken, waarvan je nog niet weet waar je naartoe gaat. Het is nog een suprise. Alles is echter goed geregeld en je kunt volop genieten van de mogelijkheden van de Surprise city trip.

  Klachten, tips en complimenten over Surprise city trip

  Ben je ergens niet tevreden over? Heb je een klacht? Dan is het natuurlijk belangrijk om deze in te dienen. Het is belangrijk om je klachten kenbaar te maken en te laten horen. Hierdoor wordt het mogelijk voor Surprise city trip om te kijken wat er mis is gegaan en hoe het opgelost kan worden. Een goede uitleg is natuurlijk het halve werk!

  Hierna kun je natuurlijk jouw mening over Surprise city trip op onze site NederlandReview.nl delen.

  Heb jij ervaring met Surprise city trip?

  Help jij anderen met het krijgen van een goed beeld van dit bedrijf? Geef je review als je het bedrijf kent en laat zien hoe je anderen helpen wilt. Help anderen om een goed beeld te krijgen van dit bedrijf met de hulp van jouw review.

  Duizenden onafhankelijke ervaringen op een Rijtje! Lees beoordelingen over Surprise city trips en weet waar u koopt!

  Surprise city trip
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6,6
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7

  Service

  5

  Prijs

  9

  Leveren

  5

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  hotel viel echt tegen

  het viel mij nogal tegen om eerlijk te zijn.
  oke, ik had echt weinig betaald voor een weekje weg, maar het was echt een beetje een sneu hotel, armoedig en lelijk ingericht. echt zo'n plek die natuurlijk nooit wordt volgeboekt.
  en ik vond de service ook niet erg goed reageren.

  leuk om een keer te proberen, maar daar blijft het bij

  Door: maartje05-02-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Je moet het maar durven maar het is wel een goedkope stedentrip dan

  Je moet het maar durven dit hoor!
  Je weet dus gewoon niet waar je heen gaat, alleen het bedrag.
  Maar zelf vind ik het eigenlijk wel een heel leuk idee om eerlijk te zijn.
  Dus ik ga even moed verzamelen en het dan gewoon doen.
  Kan dus nog niets zeggen over de levering eigenlijk, maar het is wel heel erg goedkoop.
  Ik kom wel even terug als ik weet wat mijn bestemming wordt haha

  Door: Anneloes uit Gorinchem18-06-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Schrijf zelf een review over Surprise city trip

  Uw beoordeling