NederlandReview

  Ervaringen Selectcamp

  Op vakantie gaan is vandaag de dag normaler dan het een halve eeuw geleden was. Reizen is gemakkelijker en sneller geworden en er zijn vele bedrijven bijgekomen die je zouden kunnen helpen. Dit is echter ook een nadeel omdat slechte vakantiebedrijven zich ook makkelijker kunnen presenteren. Daarom wil je, voor je bij een vakantiebedrijf als Selectcamp een vakantie boekt, eerst weten of ze wel betrouwbaar zijn. Hoe zal zo’n vakantie met het eruit zien? Zal het wel zo makkelijk zijn via de Selectcamp website? En wat zul je als vakantieganger van de Selectcamp kunnen verwachten als er iets tijdens je vakantie helemaal mis gaat? Alleen mensen die al een vakantie bij Selectcamp hebben geboekt kunnen je hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen of Selectcamp aan jouw eisen voldoet. Hun meningen, cijfers, beoordelingen en ervaringen kunnen je laten zien hoe een vakantie bij Selectcamp eruit ziet.

  Over Selectcamp

  Selectcamp is een vakantiebedrijf. Ze bestaan al sinds 1992 en hebben dus ook aardig wat ervaring als reisorganisatie. Ze willen je graag een Europese topcamping aanbieden met uitgebreide faciliteiten. De campings zijn te vinden in Italië, Frankrijk, Spanje, Kroatië of Nederland. Selectcamp zegt dat deze campings allemaal worden gekenmerkt door een prachtige ligging, perfecte voorzieningen en uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Je kunt vaak kiezen tussen verblijven in een safaritent, airlodge, stacaravan of luxe lodge. Qua accommodaties kun je denken aan zwembaden, sportvelden, stranden, speeltuinen en nog veel meer. In vele gevallen is er een activiteitenprogramma voor zowel volwassenen als kinderen aanwezig zodat niemand zich hoeft te vervelen. Je kunt speciaal een camping uitzoeken die dicht bij het strand ligt als je dat fijn vind. En natuurlijk zijn er vaak eetgelegenheden. Dit kunnen restaurants zijn waar je uit eten kunt of juist campingwinkeltjes waar je iets kunt kopen om zelf te koken. Mocht je graag barbecueën, kijk dan goed of dat op de camping van jouw keuze is toegestaan. Hetzelfde geldt voor het meebrengen van een hond of ander huisdier.


  Camping Polari in Kroatië.

  Diensten van Selectcamp

  Je kunt via de website van Selectcamp een camping boeken. Je kunt hun website rondkijken voor aanbiedingen, maar het is ook mogelijk om gerichter te zoeken. Dan typ je een land, regio, accommodatie of camping en zie je welke mogelijkheden in dat gebied zijn. Na het selecteren van een aankomstdatum en een vertrekdatum zie je alleen campings en accommodaties die in jouw vakantieperiode nog plek voor je hebben.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Selectcamp

  Heb jij al eens een vakantie geboekt bij Selectcamp? Dan zijn wij heel benieuwd hoe jouw ervaring met deze reisorganisatie is verlopen. Hoe is de camping bevallen? Waren alle beloofde faciliteiten en aanwezig en waren ze echt zo luxe? Hoe gemakkelijk was het een camping of vakantiepark te boeken via de website van Selectcamp? En wat zei de klantenservice van Selectcamp toen de camping toch niet aan je verwachtingen voldeed? Laat een Selectcamp review achter en vertel ons wat jouw mening over deze reisorganisatie nou echt is.

  Selectcamp
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Selectcamp

  Uw beoordeling