NederlandReview

  Ervaringen Mövenpick Hotels & Resorts

  Hoewel iedereen droomt van de perfecte vakantie, niet iedereen krijgt een perfecte vakantie maar er zijn wel aanbieders die ervoor zorgen dat je ervaring vlekkeloos verloopt. Het totaalpakket van de perfecte omgeving, comfortabele accommodatie, lekker eten en, het allerbelangrijkste, betaalbaar is een uitdaging voor velen. Doordat we vandaag de dag constant bezig zijn is het moeilijk om veel tijd te verspillen aan het uitpluizen van honderden websites. Gelukkig kan alles iets gemakkelijker verlopen, zoals bij de service die MövenpickHotels aanbiedt.

  Over Mövenpick

  Mövenpick Hotels is gekend over de hele wereld. Het bedrijf heeft momenteel meer dan 16 000 werknemers wereldwijd. Tot Mövenpick behoren 83 hotels in 24 landen verspreid over de hele wereld. Mövenpick werd laatst opgekocht door Accor, de Mövenpick groep behoort sindsdien tot de Accor groep. Buiten de verschillende hotels behoren ook heel wat resorts tot Mövenpick en zelfs een cruise op de Nijl! Mövenpick Hotels heeft plannen om 20 nieuwe hotels te openen. Die hotels zullen te vinden zijn in bestemmingen zoals Chiang Mai (Thailand), Al Khobar (Saudi-Arabië) en Nairobi (Kenia). De opening van deze hotels zullen een groot voordeel zijn voor Mövenpick om hun imago te versterken in verschillende landen maar ook om diversiteit te tonen. Mövenpick denkt er ook aan om uit te breiden in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Dat zal ervoor zorgen dat de hotelketen klanten kan aantrekken met verschillende interesses. De keten focust zich vooral op bedrijfscliënteel zoals managers door onder andere conferenties te houden binnen hun hotels. Hun hotels en resorts bieden ook hun service aan aan een heel groot klantenbestand. Het hoofdkantoor van Mövenpick bevindt zich in Zwitserland. Hun medewerkers worden zorgvuldig gekozen om je de beste ervaring te bieden zodat je zonder zorgen kan genieten van je vakantie, en dat over de hele wereld.


  Een van de hotels van Mövenpick

  Diensten van Mövenpick

  Mövenpick biedt een pak hotelkamers aan, zo'n 20 000 in totaal verspreid over de hele wereld. Ze bieden heel wat hotel pakketten aan die matchen met je persoonlijke behoeftes en wensen. Deze opties gaan van een romantische huwelijksreis tot conferenties voor bedrijven op een locatie naar voorkeur. Elk pakket komt met aantrekkelijke kortingen. Als je bij de keten verblijft kan je altijd gebruik maken van premium Wi-Fi, loyalty programma's met heel wat voordelen en nog veel meer.

  Vragen of klachten over Mövenpick

  Heb je een vraag over een van de hotels van Mövenpick of denk je dat je boeking niet helemaal is doorgegaan? Dan neem je best contact op met het hotel in kwestie. Dat kan je meestal gemakkelijk doen via de telefoon of e-mail. Als je vragen hebt voor de Mövenpick groep dan kan je ook gewoon contact met ze opnemen, al die contactgegevens vind je op de website van Mövenpick.

  Schrijf zelf je review!
  heb je al ervaring met Mövenpick? Ben je er al een paar keer verbleven? Wat vond je van hun diensten en de kamers? Anderen lezen het graag, zo weten ze ook meteen wat ze kunnen verwachten van deze hotelketen. Op NederlandReview vind je nog honderden bedrijven waar je een review kan achterlaten of lezen, het is niet voor niets dé ErvaringenSite van Nederland!

  Mövenpick Hotels & Resorts
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mövenpick Hotels & Resorts

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mövenpick Hotels & Resorts een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mövenpick Hotels & Resorts. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mövenpick Hotels & Resorts actief?

  Mövenpick Hotels & Resorts is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mövenpick Hotels & Resorts gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.