NederlandReview

  Ervaringen Labyrinth Outdoor & Travel

  Iedere vakantie sta je weer voor de keuze, waar ga ik heen, ver weg of dichter bij huis. En wat wil ik gaan doen tijdens mijn vakantie? Als je van natuur houdt, en spannende activiteiten als abseilen, raften, quad rijden en dergelijke, kun je bij Labyrinth Outdoor & Travel terecht. Maar hoe zijn de voorzieningen en de onderkomens? Vertel hier jouw ervaringen, de mijne kun je hier lezen op NederlandReview.

  Over Labyrinth Outdoor & Travel

  Labyrinth Outdoor en Travel is onderdeel van de Labyrinth groep. Hieronder vallen:

  • www.labyrinth.nl - Voor actieve vakanties en groepsreizen in heel Europa.
  • www.beaches.nl - Voor party holiday's.
  • www.budgettent.nl - Voor goedkope huurtenten in heel Europa
  • www.outdoorpolis.nl – Voor een outdoor verzekering.

  Labyrinth Outdoor en Travel organiseert uitjes, evenementen en betaalbare vakanties voor verschillende groepen, waarbij men kan kiezen tussen lekker luieren of het ondernemen van veel activiteiten. De outdoor activiteiten die zij bieden worden door ervaren begeleiders verzorgd. De klanten kunnen genieten van unieke natuurgebieden, terwijl ze een spannende ervaring beleven. Labyrinth richt zich op specifieke groepen, zodat men onderling gemakkelijker in contact komt, zo kunnen kinderen en jongeren ook kennismaken met spannende activiteiten in de natuur.


  Ga met Labyrinth bijvoorbeeld naar de Ardennen

  Diensten

  Bij Labyrinth kun je een keuze maken uit de volgende vakanties:

  • Jeugd
  • Jongeren
  • Singles
  • Familie
  • Eenouder

  Het aanbod aan groepsreizen bestaat uit:

  • Stedenreizen
  • Wintersport
  • Nederland
  • Ardennen
  • Bedrijfsuitjes

  Je kunt ook een keuze voor een vakantie maken door middel van een eenvoudige zoekmachine op de homepage. Je kunt dan ten eerste een keuze maken uit de volgende landen: Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië. Vervolgens kies je de soort vakantie die je zoekt zoals bijvoorbeeld een familievakantie, een actieve vakantie voor mensen in de leeftijd van 17 tot 35 jaar, etc. Ten laatste kies je de periode waarin je wilt vertrekken, hier kies je de maand van vertrek. Vervolgens klik je op de groene ‘Zoeken’ knop voor het resultaat.

  Klachten

  Labyrinth is aangesloten bij de ANVR en ook bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De ANVR helpt consumenten om van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten. De Stichting Garantiefonds Reisgelden is er om mensen te kunnen garanderen, dat hun aanbetaling ook veilig is. Zij zijn ook aangesloten bij de Garantieregeling Calamiteitenfonds. Als je ontevreden bent over je accommodatie, de camping, het vervoer, de reisleiding of de geboekte activiteiten moet je contact opnemen met de reisleiding. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan moet je contact opnemen met het hoofdkantoor in Nederland. Na afloop van de reis kun je een klacht nog binnen twee maanden schriftelijk indienen. Heb je de klacht op de plaats van bestemming niet gemeld, dan wordt deze in Nederland niet in behandeling genomen.

  Mijn eigen ervaring, vul het aan!

  Toevallig ben ik, schrijver van dit stuk, vorig jaar op één van de campings van Labyrinth geweest, en ik heb bij een activiteit een andere camping bezocht. Ik was daarbij in de Ardennen. Mijn eigen indruk was dat je niet al te zeer gesteld moet zijn op luxe, alle basics zijn aanwezig, maar veel meer was het eigenlijk niet. Een heel klein en koud zwembad, en een beheerdersechtpaar dat niet echt straalde van plezier, laat ik het daar op houden. Zijn jouw eigen ervaringen anders, deel ze hier!

  Kun je lekker kamperen op vakantie met Labyrinth Outdoor & Travel, genieten van de natuur en de activiteiten, of zijn de ervaringen niet zo positief?

  Labyrinth Outdoor & Travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  5.2
  40% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.2
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  4.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Labyrinth Outdoor & Travel

  Uw beoordeling

  Regelrechte afknapper

  In Italie naar Castiglionesi . Slechte organisatie, accomodatie was niet schoon. Excursies stelden niets voor, dit kun je ook zelf regelen met je mobieltje - eenvoudige stadswandeling bijvoorbeeld. Busreis duurt lang, dat weet je vooraf. Maar er waren verschillende reizen bij elkaar gevoegd, zit je ineens tussen de luidruchtige jongeren . Meest vervelende is dat het personeel een ongemotiveerde indruk maakt en te weinig ervaren is, en de leiding van Labyrinth niet thuisgeeft. Niet boeken dus!

  Door: Jeroen24-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  een ouder vakantie Frankrijk

  Zeer slecht geregeld. Op de site staat een vakantie met veel activiteiten op locatie waarbij dan ook het idee gegeven wordt dat het door ervaren instructeurs veilig uitgevoerd wordt. Aangekomen op locatie blijken veel activiteiten niet te bestaan, absoluut niet veilig te zijn of ineens niet doorgaan. Na het telefonisch aangeven dat de site niet overeenkomt met de werkelijkheid ter plaatse krijg je een paar dagen later een telefoontje dat je direct vanaf de camping moet vertrekken en het resterende bedrag terug krijgt. Als je vraagt om andere locaties of oplossingen moet je dat zelf maar uitzoeken. Daar sta je dan als eenouder gezin met 4 kinderen in Frankrijk buiten de camping die je geboekt hebt zonder enige hulp.

  Dit kan echt niet en zo'n ervaring wens ik niemand toe, dus let heel goed op voor je hier boekt.

  Door: Mark19-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Een ouder vakantie Ardennen

  Als eerste hebben wij, vader 44 en zoon 9 een top week gehad in de Ardennen bij Remouchamps. Van 3-8 tot 10-8-2019. Mijn algehele indruk van de organisatie, de camping en met name de begeleiding vanuit Labyrinth is goed. Jonge mensen die allemaal met volle inzet proberen een fantastische week voor iedereen te maken. Complimenten voor de openheid, gezelligheid en kunde van het personeel. Na aankomst en kennismaking werd er een groeps app gemaakt, vrij om te verlaten natuurlijk maar handig voor afspraken en leuk voor, in onze week, delen van heel veel foto's. Camping Olympia is duidelijk nog aan het investeren, hoe wel het sanitair voldoende was en zeker schoon miste ik bij de mannen zeep en iets om je handen te drogen, bij het gemengde sanitair is het toch wel een bijzondere ervaring als je je net lekker inzeept je directe buurman uitgebreid gaat zitten kleien.... maar ja het blijft een camping natuurlijk :-) Een tweede klein sanitair hok was dicht getimmerd. Van de vele activiteiten, we hebben nog niet eens alles gedaan en hadden een zeer actieve week, hebben we genoten. Kampvuur meerdere malen in de week, leuk en gezellig met voldoende hout om tot in de kleine uurtjes om heen te zitten. Marshmallows voor de kinderen en ruimte om een beetje pyromaantje te spelen, dat vonden de kinderen fantastisch! Mountainbiken hebben wij niet kunnen doen, min 12 jaar, maar was ook een succes vertelde stralende jongens en meiden die mee waren. Het vlot bouwen en varen was een groot succes een hoop lol op jezelf gebouwen vlot, leuk dat de groepen weer gemixt werden, ik heb veel verschillende mensen leren kennen, en genoeg ouders om het op het water ook leuk te maken, pedellen, wiebelen en in het water vallen natuurlijk.
  Pizza eten: prima, vers gemaakte pizza's en genoeg voor iedereen. Bierproefavond: lekkere biertjes met bij elke ronde een verhaaltje.
  Freek Outdoorsteppen: pittiger dan verwacht. Een leuke manier om wat van de omgeving te zien. De beloning na omhoog steppen is natuurlijk een hele snelle afdaling! Tip: handhaaf jullie eigen regels, dus niet een 7 jarig meisje zonder begeleiding meenemen, het was echt te zwaar voor haar en dat ging ten koste van de rest van de groep. Een banden check en bandenpomp bij of voor de start moet gewoon geregeld worden lijkt me.
  Shooting: mijn zoon heeft zich zeer vermaakt bij deze toch behoorlijk technische en stoere activiteit. Veiligheid voor alles dat was prima. Uitleg en begeleiding top voor alle leeftijden. Tips: Er waren vier onderdelen, ik verwachtte eigenlijk 4x begeleiding ivm veiligheid. Het luchtbuks en boogschieten waren echt top. Maar het is wel leuk om je eigen kaart te kunnen ophalen, (stoer om aan je vrienden te kunnen laten zien :-))
  Blaaspijp was ook leuk. Het katapult schieten zou naar mijn mening weggelaten kunnen worden. Zeer moeilijk om het doel te raken en bijna onmogelijk om jezelf te verbeteren, in tegenstelling tot de andere onderdelen. Er was bijna geen animo vanuit de groep voor de katapult.
  Pannenkoeken en bowlen: spreekt bijna voor zich, lekkere zelfgebakken pannenkoeken wederom genoeg voor iedereen en bowlen op de eigen baan, leuk, met goot vulling en rek voor de kleintjes.
  Op woensdag stond de Carrienta challenge op het programma, wat mij betreft echt het hoogte punt van een heel geslaagde vakantie. Onze zeer aangename leider Bram, 21 jaar enthousiast en kundig heeft denk ik al menig persoon over eenneigenngrens geholpen! Fantastisch hoe hij je motiveert om het beste uit jezelf te halen, zowel voor mijn zoon als voor mijzelf. Abseilen, check, waarschijnlijk niet gedaan zonder Bram; dank je wel! Mijn zoon heeft de hele dag met een lach van oor tot oor gelopen, en als hij aan iemand over zijn vakantie verteld gaan zijn ogen weer stralen. En dan te bedenken dat de nieuwe tokkelbaan volgend jaar klaar is..... ja wij komen zeker terug. Dan maar eens kijken of we ook de bivak gaan doen :-))
  De kosten van deze dag zijn het helemaal waard!
  Trip naar natuurpark Ninglinspo: een prachtige wandeling, 8 km op en af. Helaas door de droogte van de afgelopen jaren weinig water in de watervallen. Maar en zeer gezellig dor de grote groep mensen die was. Prachtig uitkijk punt en op je kont naar beneden, althans mijn 9 jarige hahahaha.
  Tip: ondanks dat jullie melden stevige schoenen te dragen waren er toch volwassenen op slippers, eigen verantwoordelijkheid? Ik ben van mening dat de organisatie mensen tegen zichzelf moet beschermen, dus niet mee op slippers. Ja de volwassenen redden het wel, maar als een haar zoon van 6 twee keer zijn moeder ziet vallen op slippers durft hij zelf niet meer, heb ik persoonlijk met alle liefde die jongen mee naar beneden geholpen, samen met een beer van een waterpoloer; heel gezellig maar dit is natuurlijk niet mijn taak en onnodig met dichte schoenen.
  Op vrijdag hebben we nog een voetbaltoernooi gehad en een gezamenlijke bbq. Wederom genoeg voor iedereen en heel gezellig.
  Al met al een fantastische week!
  Verwacht geen 5 sterrencamping want dat boek je ook niet. Maar alles is aanwezig en schoon. Daarbij is duidelijk dat er ook wordt geïnvesteerd in het verbeteren van het sanitair en de water voorziening. WiFi alleen in het hoofdgebouw, door alle activiteiten zul je je telefoon in mijn beleving alleen gebruiken voor foto's! Maar even chillen met een tablet of zo kan dus wel. Er zijn snacks te krijgen maar niet alle dagen van de week. Er zijn winkels in de omtrek. De lodge waar ik in zat voldeed, mede door het prachtige weer kom je er overigens nauwelijks behalve om te slapen op prima bed en matrassen. Volgend jaar op verzoek van mijn zoon zullen we waarschijnlijk in een tunnel tent verblijven :-))) Nogmaals een super week gehad, door de openheid van alle mensen van Labyrinth, ik heb ze bijna allemaal wel een keer gesproken, heb ik de stellige overtuiging dat deze camping en activiteiten nog verder zullen worden verbeterd. Wat mij betreft een aanrader voor iedere ouder met kinderen die een sportieve vakantie leuk vinden. Een 8 op 10 zou ik zeggen, maar ik reken volgend jaar op een 9!
  Allen van Labyrinth bedankt!

  Groet Emanuel en Joost.

  Door: Emanuel Vlagsma14-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Prima organisatie

  Afgelopen zomer met labyrinth naar de Belgische Ardennen geweest op camping olympia. Het was een prima vakantie met leuke en atente instructeurs en begeleiders.

  Door: Jan 22-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Nachtmerrie!

  Een algehele nachtmerrie.
  Begin er niet aan, de locatie is ernstig onder de maat. De WC zijn vies, douchen kan alleen met koud water.
  De excursies zijn compleet anders en komen niet overheen met wat er beloofd is. Er worden absurd hoge geld bedragen gevraagd voor excursies die vervolgens niets meer zijn als in wandeling door een stadje waar geen enige uitleg of verduidelijking wordt gegeven door de reisleiding. Het management laat vanaf dag één niet meer van zich horen of zien en laat de reisleiding ter plaatse aan hun lot over. Dit resulteert in een complete chaos.
  Tijden worden niet gehaald, afspraken worden niet nagekomen en activiteiten zijn uitermate slecht op elkaar afgestemd.

  Door: JK23-07-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Labyrinth Outdoor & Travel een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Labyrinth Outdoor & Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Labyrinth Outdoor & Travel actief?

  Labyrinth Outdoor & Travel is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Stedentrips, Wintersport en Actief, Groepsreizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Labyrinth Outdoor & Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.