NederlandReview

  Ervaringen Labyrinth Outdoor & Travel

  Iedere vakantie sta je weer voor de keuze, waar ga ik heen, ver weg of dichter bij huis. En wat wil ik gaan doen tijdens mijn vakantie? Als je van natuur houdt, en spannende activiteiten als abseilen, raften, quad rijden en dergelijke, kun je bij Labyrinth Outdoor & Travel terecht. Maar hoe zijn de voorzieningen en de onderkomens? Vertel hier jouw ervaringen, de mijne kun je hier lezen op NederlandReview.

  Over Labyrinth Outdoor & Travel

  Labyrinth Outdoor en Travel is onderdeel van de Labyrinth groep. Hieronder vallen:

  • www.labyrinth.nl - Voor actieve vakanties en groepsreizen in heel Europa.
  • www.beaches.nl - Voor party holiday's.
  • www.budgettent.nl - Voor goedkope huurtenten in heel Europa
  • www.outdoorpolis.nl – Voor een outdoor verzekering.

  Labyrinth Outdoor en Travel organiseert uitjes, evenementen en betaalbare vakanties voor verschillende groepen, waarbij men kan kiezen tussen lekker luieren of het ondernemen van veel activiteiten. De outdoor activiteiten die zij bieden worden door ervaren begeleiders verzorgd. De klanten kunnen genieten van unieke natuurgebieden, terwijl ze een spannende ervaring beleven. Labyrinth richt zich op specifieke groepen, zodat men onderling gemakkelijker in contact komt, zo kunnen kinderen en jongeren ook kennismaken met spannende activiteiten in de natuur.


  Ga met Labyrinth bijvoorbeeld naar de Ardennen

  Diensten

  Bij Labyrinth kun je een keuze maken uit de volgende vakanties:

  • Jeugd
  • Jongeren
  • Singles
  • Familie
  • Eenouder

  Het aanbod aan groepsreizen bestaat uit:

  • Stedenreizen
  • Wintersport
  • Nederland
  • Ardennen
  • Bedrijfsuitjes

  Je kunt ook een keuze voor een vakantie maken door middel van een eenvoudige zoekmachine op de homepage. Je kunt dan ten eerste een keuze maken uit de volgende landen: Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië. Vervolgens kies je de soort vakantie die je zoekt zoals bijvoorbeeld een familievakantie, een actieve vakantie voor mensen in de leeftijd van 17 tot 35 jaar, etc. Ten laatste kies je de periode waarin je wilt vertrekken, hier kies je de maand van vertrek. Vervolgens klik je op de groene ‘Zoeken’ knop voor het resultaat.

  Klachten

  Labyrinth is aangesloten bij de ANVR en ook bij de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De ANVR helpt consumenten om van een onbezorgde vakantie te kunnen genieten. De Stichting Garantiefonds Reisgelden is er om mensen te kunnen garanderen, dat hun aanbetaling ook veilig is. Zij zijn ook aangesloten bij de Garantieregeling Calamiteitenfonds. Als je ontevreden bent over je accommodatie, de camping, het vervoer, de reisleiding of de geboekte activiteiten moet je contact opnemen met de reisleiding. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan moet je contact opnemen met het hoofdkantoor in Nederland. Na afloop van de reis kun je een klacht nog binnen twee maanden schriftelijk indienen. Heb je de klacht op de plaats van bestemming niet gemeld, dan wordt deze in Nederland niet in behandeling genomen.

  Mijn eigen ervaring, vul het aan!

  Toevallig ben ik, schrijver van dit stuk, vorig jaar op één van de campings van Labyrinth geweest, en ik heb bij een activiteit een andere camping bezocht. Ik was daarbij in de Ardennen. Mijn eigen indruk was dat je niet al te zeer gesteld moet zijn op luxe, alle basics zijn aanwezig, maar veel meer was het eigenlijk niet. Een heel klein en koud zwembad, en een beheerdersechtpaar dat niet echt straalde van plezier, laat ik het daar op houden. Zijn jouw eigen ervaringen anders, deel ze hier!

  Kun je lekker kamperen op vakantie met Labyrinth Outdoor & Travel, genieten van de natuur en de activiteiten, of zijn de ervaringen niet zo positief?

  Labyrinth Outdoor & Travel
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5,8
  50% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5

  Service

  6

  Prijs

  6

  Leveren

  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Prima organisatie

  Afgelopen zomer met labyrinth naar de Belgische Ardennen geweest op camping olympia. Het was een prima vakantie met leuke en atente instructeurs en begeleiders.

  Door: Jan 22-11-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Nachtmerrie!

  Een algehele nachtmerrie.
  Begin er niet aan, de locatie is ernstig onder de maat. De WC zijn vies, douchen kan alleen met koud water.
  De excursies zijn compleet anders en komen niet overheen met wat er beloofd is. Er worden absurd hoge geld bedragen gevraagd voor excursies die vervolgens niets meer zijn als in wandeling door een stadje waar geen enige uitleg of verduidelijking wordt gegeven door de reisleiding. Het management laat vanaf dag één niet meer van zich horen of zien en laat de reisleiding ter plaatse aan hun lot over. Dit resulteert in een complete chaos.
  Tijden worden niet gehaald, afspraken worden niet nagekomen en activiteiten zijn uitermate slecht op elkaar afgestemd.

  Door: JK23-07-2017
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over Labyrinth Outdoor & Travel

  Uw beoordeling