NederlandReview

    heerlijkehuisjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

    5.8
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Geen Heerlijk Huisje

    Nadat ik voor een familieweekend een optie had genomen op een groot huis op het Hof van Renesse werd de prijs zonder goede opgaaf van reden plotseling verhoogd met 650,00 euro.
    Gevraagd om een fatsoenlijke onderbouwing maar daar kreeg ik geen reactie op.
    Het was slikken of stikken.
    Voor ons geen Heerlijk Huisjes meer.

    Door: Annemieke29-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    mooi huisje maar slecht weer

    Wij hebben afgelopen week mogen genieten van een mooi huisje dat wij hadden geboekt via HeerlijkeHuisjes. Het was allemaal netjes verzorgd, maar wel hadden we bijna de hele week regen en dat is toch wel erg jammer. Gelukkig waren er wel dingen overdekt om te doen, maar van het vele wandelen dat wij hadden willen doen, is helaas niet zoveel terecht gekomen.

    Door: Jantina H27-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Genoten van onze vakantie

    - Zeer goed verzorgde vakantie. Alles was ruimschoots aanwezig en ook schoon.
    - Genoeg activiteiten in de buurt voor ons en voor de kinderen
    - De prijzen vielen ons mee, we hebben gekozen voor een goedkopere vakantie
    - Het boekingssysteem ging wel goed, maar we vonden dat het wel langzaam ging, dus dat is wat ons betreft een verbeterpuntje, maar we hebben erg genoten van onze vakantie

    Door: Van Bommelen15-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    leuk huisje boeken

    Top website, groot assortiment en heel snel geboekt en uitgezocht.
    wij hebben een heerlijke (korte) vakantie gehad in een schattig maar netjes huisje in het bos van Nederland

    zou hier zeker nog eens boeken

    Door: Elsbet22-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vies

    Ik was totaal niet blij met het huisje dat we hadden gehuurd. Overal stof op plekken waar nooit wordt schoongemaakt. Heb last van allergien dus dat hielp niet. In 1 woord Jammer.

    Door: Nadien28-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    familieweekend

    Met onze familie een huisje geboekt, of moet ik zeggen huis: het was heel groot!!, voor een famiieweekend.

    Het is ons zeer goed bevallen, alles was erg schoon en netjes ingericht. Niet heel supermodern, maar wel gezellig en netjes.

    Een mooie vakantie te midden van familie in een mooie omgeving

    Door: A. Peters01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Aantal keer vakantiehuisje geboekt hier

    Op deze site aantal keer een vakantiehuisje geboekt voor met mijn vriendin naar de natuur.
    Boeken gaat makkelijk en de huisjes waren tot nu telkens keurig verzorgd.

    Door: Lex Jongejan05-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    vakantiepark Het Timmerholt in Drenthe - met Paasvakantie gaan we weer!

    Wij hebben verbleven in vakantiepark Het Timmerholt in Drenthe, wonderschone natuur en ook de kinderen hebben het zeer naar de zin gehad hier!

    Voor de Paasvakantie willen wij hier opnieuw naar toe gaan.
    Het was ons goed bevallen, vooral de prachtige natuur!

    Door: Lea S21-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooie huisjes en niet duur!

    Het assortiment is echt goed. en de prijzen vallen erg mee. Ik ga hier zeker vaker boeken! Zo kom je nog eens op andere plekken!

    Wel lastig dat je zelf nog vervoer moet regelen, dat vind ik met een georganiseerde reis stiekem wel handig, omdat je dan gewoon zeker weet dat je makkelijk van A naar B wordt gebracht.

    Door: Ria Louwers18-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Heerlijke huisjes boeken weekendjes weg

    Heel makkelijk zoeken en boeken.

    Paar keer gedaan nu, telkens een heerlijk weekendje gehad in een mooi, schoon en verzorgd huisje!

    Door: Lifka15-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    vakantiehuisje voor de hele familie

    vakantiehuisje voor de hele familie geboekt bij Heerlijke Huisjes.

    goed geregeld, snel geboekt!
    prijs lager dan bij waar ik normaal boek, dat is mooi meegenomen.

    Door: Leontina 13-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Gewoon op vakantie in Nederland

    Ik hoef niet zo nodig telkens naar het buitenland, hoor, Nederland is net zo mooi!

    We hebben voor de hele familie een huisje geboekt in Noord-Holland en hebben er nu al heel veel zin in.

    Ze hebben bij heerlijkehuisjes.nl een prachtig aanbod en ik vind de prijzen laag.

    Telkens een mooi, schoon, netjes huisje gehad en telkens flink genoten van onze vakantie in eigen land!

    Door: mw. Linde08-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    review

    Toen ik een huisje geboekt had voor een mooie aanbieding, werd ik na een half uur gebeld dat de prijs verkeerd op de site stond. De prijs zou dus omhoog gaan. Ik heb toen van de boeking afgezien.

    Door: rianne10-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Mooie aanbiedingen

    Mooie aanbiedingen en veel huisjes om uit te kiezen
    Ik moest wel een beetje wennen aan de website maar uiteindelijk is het toch gelukt

    Door: Saskia vd Boom10-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over heerlijkehuisjes.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is heerlijkehuisjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 54 ervaringen geplaatst over heerlijkehuisjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is heerlijkehuisjes.nl actief?

    heerlijkehuisjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van heerlijkehuisjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.