NederlandReview

    heerlijkehuisjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (64)

    5.4
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    5.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over heerlijkehuisjes.nl

    Uw beoordeling

    Soms kom je bedrogen uit!

    Een week zomervakantie geboekt in Villapark te Harderwijk. Geen goedkope trip (€1263,-), maar wel een erg mooie ligging. Even leek het erop dat we een fantastische week tegemoet zouden gaan tot dat er op maandag, dinsdag en woensdag 5 tot 7 busjes met vaklieden hun verbouwingskunsten bij de buren lieten zien en horen. Een oorverdovend lawaai rondom ons vakantieverblijf tot gevolg. Gezien de zomerse temperaturen in Nederland, besloten de vaklieden vroeg (07:00) uur te beginnen en zo rond 15:00 uur de pijp aan Maarten te geven. Daar zaten wij nu nèt niet op te wachten zult u begrijpen...
    Na mijn beklag te hebben gedaan bij Heerlijke huisjes.nl, ben ik van het welbekende kastje naar de muur gestuurd. Door het trage reageren was het voor een alternatief helaas nèt te laat en daarom hebben wij een financiële compensatie voorgesteld. Ik kon korting krijgen op een eventueel volgend verblijf. Hoeveel werd niet genoemd en daarbij snapt iedereen dat dit geen goede oplossing was voor mijn klacht. Ik kan u allen melden dat mijn klacht tot op de dag van vandaag nog steeds niet is opgelost en dat ik Heerlijke huisjes.nl dan ook niet zal aanbevelen als uw vakantiepartner. Ik begrijp dat onze situatie een uitzondering was en dat het heel anders had kunnen aflopen. Mijn grootste beklag gaat dan ook uit naar de directie van Heerlijke huisjes die mijn probleem ogenschijnlijk niet serieus wilde nemen. Dit als gevolg dat ik nooit geen zaken meer zal doen met deze partij en dat iedereen die het horen wil in kennis gesteld zal worden met mijn aanbeveling.
    Écht schandalig hoe dit wordt afgehandeld! Daarom deze review.

    Door: Emile31-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    heerlijke vakantie

    Wij hadden geboekt bij heerlijkehuisjes en hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was simpel ingericht, maar de locatie was mooi. En er waren leuke restaurantjes op korte afstand rijden.
    Je moet wel een beetje opletten op de kosten bij het boeken, want er komen allerlei dingetjes bij zoals schoonmaak maar dat is bij andere sites ook zo. Ik vond het goed bevallen en zou hier nog eens bestellen volgend jaar.

    Door: Marieke Teunissen18-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ongelofelijk

    Na een hectische periode een last minute boeking gedaan om.met kinderen en dan. Een week naar renesse te gaan. 1 optie, groot woonhuis 25 pers.
    Daar aangekomen leek t meer villa kakelbond. Kippen pauwen ganzen rondom loslopend om woning . Leuk voor kinderen dachten we nog. Reiskoffer binnen in hal gezet om eerst na zee te gaan en dan zouden we s avonds een maaltijd bereiden.in de grote keuken. Nou dat wat we uit kast haalden pannen, bestek was zo smerig dat t eerst grondig afgewassen moest.
    De gehele woning was ronduit vies! Het was er 2muf, in eetzaal lagen dieren veren en rook je de dierenpoep. Over de marmeren vloeren lagen grootmoeders tapijten
    Vol viezigheid en echt smerig. raam los of een koersdoel ging er niet aan helpen. Woensdag ochtend vertrokken met zwaar teleur bestelde kinderen. Maar t was geen doen we bleven hier echt niet tm vrijdags.
    Heerlijke huisjes heeft verzocht om onze bevindingen door te mailen 3 wkn gelden. Tot op heden nog niets eens reactie terug. Schandalig .
    Ben bijna overtuigd dat reacties bij deze woning familie leden of bekenden zijn . Want 3 dgn eerdere reactie was lovend ; schoon, gezellig komen zeker nog eens terug.
    DACHT het niet.
    Dus helaas namens ons niet 1 positieve reactie..

    Door: Silvia29-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Belazerd

    Wij hebben via deze firma (list en bedrog) een huisje geboekt inclusief bedlinnen pakket en wij komen aan bij de camping konden we nog ff €40 bij betalen. Gelijk gebelt met heerlijke huisjes maar die zeiden van moet je factuur nakijken terwijl het een fout is in hun computer programma. En daar mee moest ik het meedoen geen compensatie. Mensen boek alstublieft niet bij deze site . ik heb al meerdere reviews gelezen ze komen niemand tegemoet. Heel veel reviews zijn van hun zelf en familie en vrienden.

    Door: Hans11-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goed en schoon

    Bij bodeleake geweest en het was echt een heel goed en schoon huisje!

    Door: Miep Salman01-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Onvriendelijk en onhygiënisch

    Wij hadden een huisje in het hof van Renesse geboekt. Toen we hier aankwamen waren echter 3 kamers gesloten waardoor 4 personen in een ander huis moesten slapen. De kamer in het andere huis rook enorm onfris en was ijskoud. Bovendien was het huis dat we gehuurd hadden, ook enorm vuil. Stof op de planken, vlekken op de zetels, kapotte zetels, vlekken op de muren, lekkende kraan,...

    Toen we Heerlijke Huisjes opbelden en vroegen om een compensatie, weigerden ze dit te geven. We moesten nog 'kuiskosten' van 300 euro betalen. Belachelijk dus, aangezien het huis helemaal niet gekuist was. We kregen zelfs nog te horen dat hij (de verantwoordelijke van Heerlijke Huisjes) het belachelijk vond dat we hem hiervoor opbelden en als we niet tevreden waren, we onze valiezen maar moesten pakken.

    Alles behalve klantvriendelijk dus!! Wij raden Heerlijke Huisjes aan NIEMAND nog aan.

    Door: Lien30-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dubbele boeking.

    Huisje geboekt, bevestiging gekregen en zouden binnen 48 uur factuur ontvangen Toen we die niet kregen heb ik zelf gebeld. Nadat Heerlijkehuisjes het uitgezocht had, bleek de eigenaar van het huisje, het huisje dezelfde periode aan andere mensen te hebben verhuurd. Heerlijkehuisjes had wel een alternatief voor ons, maar er werd gelijk bijgezegd dat deze huizen duurder waren. Op mijn vraag of er een tegemoetkoming geregeld kon worden, omdat ik zelf aan de bel had getrokken, en huisjes die wij als 2e en 3e keuze hadden inmiddels ook bezet waren, zeiden ze dat ze daar niet aan konden beginnen, wij hadden gewoon pech. Voor mijn gevoel, niet echt klantvriendelijk.

    Door: vanOstaeyen07-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huisje na bevestiging boeking door heerlijkehuisjes geannuleerd

    Chalet is na bevestiging boeking geannuleerd door heerlijkehuisjes. Voor te boeken nog met parkeigenaar gebeld met enkele vragen over chalet en beschikbaarheid. Helaas geven ze geen vergelijkbare alternatieven en is het een probleem voor ons. Dus een fout in hun systeem is nu ons probleem?!

    Door: Mark ter Veer22-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Mooi vakantiepark

    Het vakantiepark was erg mooi en leuk voor de kinderen. Wij hebben de kerstdagen zo heel gezellig samen doorgebracht in de rust en het comfort van het park. Alles netjes geregeld en de prijs viel ons zeker mee in deze periode.

    Absolute aanrader!

    Door: Lina Kerkrade06-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    laatste vakantie in huisje

    Wij hadden onze laatste vakantie met Heerlijke Huisjes gevonden. Het was best wel ruim - we zaten met vier personen in totaal.
    - Ik vond het boeken wel goed gaan, maar we hadden wel erg veel keuze en ik vond dat moeilijk kiezen.
    - De prijs was volgens mij ongeveer gelijk aan andere websites maar dat weet ik niet echt zeker, ik heb niet veel gezocht hihi

    Door: J. van Heeswijk03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Geen Heerlijk Huisje

    Nadat ik voor een familieweekend een optie had genomen op een groot huis op het Hof van Renesse werd de prijs zonder goede opgaaf van reden plotseling verhoogd met 650,00 euro.
    Gevraagd om een fatsoenlijke onderbouwing maar daar kreeg ik geen reactie op.
    Het was slikken of stikken.
    Voor ons geen Heerlijk Huisjes meer.

    Door: Annemieke29-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    mooi huisje maar slecht weer

    Wij hebben afgelopen week mogen genieten van een mooi huisje dat wij hadden geboekt via HeerlijkeHuisjes. Het was allemaal netjes verzorgd, maar wel hadden we bijna de hele week regen en dat is toch wel erg jammer. Gelukkig waren er wel dingen overdekt om te doen, maar van het vele wandelen dat wij hadden willen doen, is helaas niet zoveel terecht gekomen.

    Door: Jantina H27-11-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Genoten van onze vakantie

    - Zeer goed verzorgde vakantie. Alles was ruimschoots aanwezig en ook schoon.
    - Genoeg activiteiten in de buurt voor ons en voor de kinderen
    - De prijzen vielen ons mee, we hebben gekozen voor een goedkopere vakantie
    - Het boekingssysteem ging wel goed, maar we vonden dat het wel langzaam ging, dus dat is wat ons betreft een verbeterpuntje, maar we hebben erg genoten van onze vakantie

    Door: Van Bommelen15-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    leuk huisje boeken

    Top website, groot assortiment en heel snel geboekt en uitgezocht.
    wij hebben een heerlijke (korte) vakantie gehad in een schattig maar netjes huisje in het bos van Nederland

    zou hier zeker nog eens boeken

    Door: Elsbet22-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Vies

    Ik was totaal niet blij met het huisje dat we hadden gehuurd. Overal stof op plekken waar nooit wordt schoongemaakt. Heb last van allergien dus dat hielp niet. In 1 woord Jammer.

    Door: Nadien28-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    familieweekend

    Met onze familie een huisje geboekt, of moet ik zeggen huis: het was heel groot!!, voor een famiieweekend.

    Het is ons zeer goed bevallen, alles was erg schoon en netjes ingericht. Niet heel supermodern, maar wel gezellig en netjes.

    Een mooie vakantie te midden van familie in een mooie omgeving

    Door: A. Peters01-05-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Aantal keer vakantiehuisje geboekt hier

    Op deze site aantal keer een vakantiehuisje geboekt voor met mijn vriendin naar de natuur.
    Boeken gaat makkelijk en de huisjes waren tot nu telkens keurig verzorgd.

    Door: Lex Jongejan05-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    vakantiepark Het Timmerholt in Drenthe - met Paasvakantie gaan we weer!

    Wij hebben verbleven in vakantiepark Het Timmerholt in Drenthe, wonderschone natuur en ook de kinderen hebben het zeer naar de zin gehad hier!

    Voor de Paasvakantie willen wij hier opnieuw naar toe gaan.
    Het was ons goed bevallen, vooral de prachtige natuur!

    Door: Lea S21-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Mooie huisjes en niet duur!

    Het assortiment is echt goed. en de prijzen vallen erg mee. Ik ga hier zeker vaker boeken! Zo kom je nog eens op andere plekken!

    Wel lastig dat je zelf nog vervoer moet regelen, dat vind ik met een georganiseerde reis stiekem wel handig, omdat je dan gewoon zeker weet dat je makkelijk van A naar B wordt gebracht.

    Door: Ria Louwers18-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Heerlijke huisjes boeken weekendjes weg

    Heel makkelijk zoeken en boeken.

    Paar keer gedaan nu, telkens een heerlijk weekendje gehad in een mooi, schoon en verzorgd huisje!

    Door: Lifka15-02-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    FAQ

    Is heerlijkehuisjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 64 ervaringen geplaatst over heerlijkehuisjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is heerlijkehuisjes.nl actief?

    heerlijkehuisjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van heerlijkehuisjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.