NederlandReview

    heerlijkehuisjes.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

    5.8
    54% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6
    Service
    rating
    5.6
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Vakantiehuis 10 personen

    Door de corona mogen wij van de overheid niet met 9 personen uit verschillende gezinnen in dit huisje verblijven komend weekend. Echter krijgen wij te horen van jullie dat dit wel mag. Ondertussen ook contact opgenomen met het park zelf. Ook zij geven aan dat het niet mag. Wij proberen al ruime tijd telefonisch contact op te nemen met jullie. Helaas iedere keer geen gehoor. Wij zijn genoodzaakt om onze weekend te laten schieten, maar kunnen het niet annuleren, zonder te veel kosten. Omboeken gaat wel maar ook dan moeten wij nog meer bijbetalen. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bedrijf hier zo moeilijk over doet en zo slecht telefonisch bereikbaar is!
    Dus wat mij betreft krijgt dit bedrijf een 1 voor communicatie en service!!!

    Door: hu15-10-2020
    Eggy van Hees10-11-2020

    Zie onze reactie hierboven € 577 weggegooid. We moeten ons verenigen en een advocaat in de arm nemen. Mijn emailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    huisjes annuleren vanwege coronamaatregelen

    Nadat wij eerst in mei een huisje hadden gehuurd voor 10 personen en nu voor het weekend van 2 t/m 5 okt, merken wij wederom dat heerlijke huisjes zich helemaal niets aan trekt van coronamaatregelen. Wij zouden naar dit huisje gaan met drie verschillende gezinnen en de overheid geeft duidelijk advies niet meer dan 3 anderen in je huis. Wij proberen sinds begin deze week (persconferentie Rutte) het huisje te annuleren, echter heerlijke huisjes blijft maar zeggen dat we welkom zijn en dat de accommodatie eigenaar geen problemen heeft dat wij daar zitten. Gisteren kwam men met het argument dat de accommodatie mogelijk een groepsaccommodatie is en dat daar dan weer andere regels voor gelden...... In mei hebben we al verschillende malen moeten mailen en bellen om het huisje om te kunnen boeken, wat uiteindelijk is gelukt. Maar deze keer loopt het helemaal vast. Uiteraard vinden wij het zelf ook heel vervelend dat wij voor een tweede keer ivm corona dit huisje moeten annuleren/omboeken. De houding vanuit heerlijke huisjes is gewoon ronduit stuitend, die hebben schijnbaar maandag naar een andere persconferentie gekeken.

    Door: van den Berg02-10-2020
    hu15-10-2020

    Wij zitten nu in het zelfde schuitje! Afhandeling is idd zeer slecht. We zouden morgen vertrekken en hebben nu nog geen duidelijkheid. Echt heel slecht dit!?

    Annemiek18-10-2020

    Ik herken u verhaal heel goed. Lijkt erg op ons groepsuitje,ook 2 maal moeten verzetten vanwege Corona. HEERLIJK HUISJE IS NIET ZO HEERLIJK. Nooit meer daar boeken

    Eggy van Hees10-11-2020

    Zie onze review € 577 weggegooid en laten we ons verenigen en een advocaat in de arm nemen. Mijn mailadres is eggyvanhees@ziggo.nl

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Duitsland

    Oplichters: Heb blijkbaar een huisje geboekt en moet betalen. Ben echter voor de email die ik kreeg dat ik moest betalen nooit op hun website geweest. Iedereen kan hier blijkbaar met naw, mailadres en telefoonnr reserveren op andermans naam. Bij telefonisch contact wordt je gewoon niet serieus genomen en blijft de boeking staan.

    Door: Ferwerda18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boeking huisje Zeeland

    Mijn partner had per ongeluk een last minute vakantie geboekt op de website van Heerlijke Huisjes. We vreesden even deze te moeten betalen, maar bij Heerlijke Huisjes hebben ze onze vakantie kostenloos geannuleerd ook was de aankomstdatum inmiddels aangevangen. Super service!!

    Door: Michiel Geertjens14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Vakantie huis

    Vanaf 15 Juni tot 18 juni een vakantiehuis geboekt met 6 personen bij jullie organisatie. Wat een leuk samenzijn van 3 bevriende stellen had moeten zijn.Is geëindigd in een teleurstelling. We zijn fatsoenlijke 60 plussers. Maar werden door de beheerder van de naast gelegen woningen uitgemaakt voor Brabanders. Omdat we teveel herrie gemaakt zouden hebben. Idd, we hebben gepraat en gelachen met elkaar en een spelletje gedaan. Op een gegeven moment durfden we niet meer te praten omdat we telkens te horen kregen dat we te luidruchtig waren. De beheerder had het ook gehoord zei hij. Hij had staan luisteren op het parkeerterrein. Hij had ons daar ook zelf over aan kunnen spreken als hij een held was geweest. Maar wel ons beschuldigingen van illegaal parkeren, op het moment dat wij de auto's aan het inladen waren. Terwijl we alle dagen keurig op de algemene parkeerplaats stonden. Al met al jammer van onze heerlijke fietsdagen.

    Door: Familie Drooger en vrienden18-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Schandalig bedrog

    Na gedwongen annulatie door corona, kregen we via heerlijke huisjes te horen dat omboeken enkel mogelijk is van sept-dec - een periode waarin maar 1 schoolvakantie valt en waarvan plots de prijs per nacht zowaar bijna 100€ meer bedroeg.
    Toen gevraagd werd om een voucher aan te bieden zoals andere verhuurmaatschappijen en privéverhuurders dat deden, was het antwoord dat daaraan niet gedaan werd - waardoor we ook geen andere woning (die luxueuzer en beter van prijs was in exact dezelfde periode - en die we dus londen huren zonder opleg) konden huren.
    Boek hier ajb nooit, je krijgt het deksel op je neus. Je betaalt de verhuurmaatschappij dus niet om je belangen te verdedigen bij de eigenaar, maar eerder om je te laten in het zak zetten. Een echte schande. In Belgë zeggen we: dikke profiteurs!

    Door: Ilse Vanachter31-03-2020
    Bierflesdopke 27-04-2020

    Hallo, Mag ik vragen hoe het is afgelopen? Wij hebben namelijk hetzelfde probleem met heerlijkehuisjes.nl . Blijven aandringen om nieuwe datum te kiezen, van september tot en met 31 maart volgend jaar. Maar blijkbaar komt het huisje vanaf 1 januari te koop, dus blijft enkel september tot december dit jaar over. Wat met ons reisgezelschap van 5 koppels met kinderen niet past. Garantie dat we volgend jaar het huisje kunnen hebben als we dat nu kiezen, krijgen we niet. En op mails waarom ze niet aan de wettelijke verplichtingen voldoen, antwoorden ze enkel om snel nieuwe datum te geven, want als alles vol zit, zijn we zogezegd alles kwijt. Wij zijn bereikbaar op mail via bierflesdopke@telenet.be

    Peter de Bloeme06-05-2020

    Tja, ook ik zit met het probleem dat ik door de overheidsbepalingen niet naar mijn besproken huisje kan. Dit heb ik kenbaar gemaakt bij Heerlijke Huisjes en kreeg daarop het antwoord dat ik kan omboeken tot 21 maart 2021. Daar heb ik niets aan, omdat ik (totaal 4 personen van verschillende families) wil meedoen aan de Drentse wandel 4 daagse, wat ook de reden is van mijn boeking in de periode van 18 mei tm 24 mei 2020. Verder zegt Heerlijke Huisjes dat het gaat om een overheidsadvies en dat zij zich ook moeten houden aan hun regelgeving en daar op eigen houtje niet van mogen afwijken. Ik ga mijn reservering dus annuleren en neem mijn verlies... zucht.

    Peter de Bloeme07-05-2020

    Een positieve wending op mijn hierboven geschreven commentaar is het volgende; ik heb met de eigenaar van het door ons gehuurde huisje gesproken en hij was vol begrip en stemde er mee in om de huurperiode om te zetten naar de week die ons wel uitkomt. Klasse!! Waarvoor dank. Afgesproken dat we allebei deze overeenkomst doorgeven aan Heerlijke Huisjes en nu is het afwachten op de bevestiging/reactie van Heerlijke Huisjes. Ben benieuwd!?

    Peter de Bloeme08-05-2020

    Vanmorgen de bevestiging ontvangen, dat onze reservering is omgezet. Dankzij de eigenaar van het huisje die vol begrip was en niet door de inspanning van Heerlijke Huisjes.

    Wilma van de Peppel13-05-2020

    Na diverse mailtjes heen en weer lukt het maar niet om iets te regelen met heerlijke huisjes. Binnen 14 dagen nieuwe data doorgeven of annuleren. Nieuwe data is nogal lastig ivm met plannen vakantiedagen voor volgend jaar. Snappen ze niks van bij Heerlijke huisjes, blijft annuleren over tegen boekingskosten en 15% van de reissom. En dat alles voor de zogenaamde kosten die ze gemaakt hebben. Slaat werkelijk nergens op. Bij mij gaan de Heerlijke Huisjes op de zwarte lijst.

    Gerda14-05-2020

    Peter, je hebt er goed aan gedaan contact op te nemen met de huiseigenaar, die zijn meestal welwillender als HH. Ik verhuur zelf ook via HH en wij stoppen bij hen. Zitten zelfs nog op 2 betalingen te wachten vanaf maart. Als excuses krijg je constant te horen “druk” . Nogmaals als tip: zoek contact op met de eigenaars van het gehuurde, dan heb je meer kans. Succes.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Vakantiewoning Eemslandermeer

    Mensen pas op, heerlijke huisjes verhuurd vakantiehuisjes die niet bestaan. Zij gebruiken foto's op de site van huisjes niet in verhuur staan, sterker nog verkocht zijn. Wij zijn op het Eemslamdermeer naar de eigenaar van de woning gegaan en de foto's laten zien. Zij waren woedend en gaan aktie ondernemen.
    Na het telefoneren met heerlijke huisjes hadden wij het fout "jullie hadden maar de kleine letters moeten lezen" werd ons verteld. Helaas zijn wij met 6 man in de maling genomen en hebben wij een dramatische alternatief aangeboden gekregen.. Bedankt heerlijke huisjes!!

    Door: Patrick07-06-2019
    Colien van heerlijkehuisjes.nl11-06-2019

    Hallo Patrick, gisteren hebben we contact opgenomen met de hoofdboeker van jullie boeking. Wij vinden het erg jammer dat de geplande visvakantie niet aan jullie verwachtingen voldeed. Op veel vakantieparken, zoals vakantiepark Eemslandermeer, staan meerdere vakantiehuizen van hetzelfde type. Omdat deze woningen veel op elkaar lijken en qua luxe-niveau gelijk zijn worden de foto’s van één vakantiehuis gebruikt. Dit is heel gebruikelijk omdat we anders (bijvoorbeeld) 10 bijna dezelfde woningen op onze website moeten zetten met ongeveer 50 bijna gelijke foto’s. Wij hopen jullie weer terug te zien. Een kleine tip, geef jullie voorkeuren door of heel specifiek het huisnummer welke jullie willen huren. Dan wordt dat voor jullie geregeld. Groeten Colien

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Huis gehuurd in Burgh Haamstede

    Tennisplein was niet onderhouden en dus niet bespeelbaar.
    Muizenvallen op verschillende plaatsen!
    Borg pas na lang aandringen terug gekregen!

    Door: Van den Bossche Marleen19-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Review Merel Sauna de luxe, particulier ( de Veldkamp, Epe)

    De term luxe chalet heeft ws. te maken met de ingebouwde sauna. Voor de rest is het een normale standaard 4 persoons stacaravan van hout. Douche..schakelaar vieze ventilator onder de ketel verstopt. Schimmel in de de douche( krap en vochtige ruimte) Schoonmaakkosten hoge kant 50,00, ben altijd zeer benieuwd wat de schoonmaker werkelijk krijgt. Minpunt.
    Boekingskosten,28,00 te hoog. Kamer ruimte een plus, mn. de bank. Omgeving zeker een pluspunt, verwarming een plus.
    Na dit allemaal gezien te hebben zoeken we de volgende keer wel ergens anders.

    Door: Bertus Kuipers28-04-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    Al meerdere keren geboekt op deze site

    Wij hebben al meerdere keren een familietripje geboekt bij Heerlijkehuisjes. Het aanbod op die site is gewoon goed en wij zijn nog nooit teleurgesteld. De kinderen hebben er lol in en alles is telkens goed geregeld geweest. Wij hebben onze volgende vakantie ook al geboekt hier, want hier kom je graag terug.

    Door: Vera31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Soms kom je bedrogen uit!

    Een week zomervakantie geboekt in Villapark te Harderwijk. Geen goedkope trip (€1263,-), maar wel een erg mooie ligging. Even leek het erop dat we een fantastische week tegemoet zouden gaan tot dat er op maandag, dinsdag en woensdag 5 tot 7 busjes met vaklieden hun verbouwingskunsten bij de buren lieten zien en horen. Een oorverdovend lawaai rondom ons vakantieverblijf tot gevolg. Gezien de zomerse temperaturen in Nederland, besloten de vaklieden vroeg (07:00) uur te beginnen en zo rond 15:00 uur de pijp aan Maarten te geven. Daar zaten wij nu nèt niet op te wachten zult u begrijpen...
    Na mijn beklag te hebben gedaan bij Heerlijke huisjes.nl, ben ik van het welbekende kastje naar de muur gestuurd. Door het trage reageren was het voor een alternatief helaas nèt te laat en daarom hebben wij een financiële compensatie voorgesteld. Ik kon korting krijgen op een eventueel volgend verblijf. Hoeveel werd niet genoemd en daarbij snapt iedereen dat dit geen goede oplossing was voor mijn klacht. Ik kan u allen melden dat mijn klacht tot op de dag van vandaag nog steeds niet is opgelost en dat ik Heerlijke huisjes.nl dan ook niet zal aanbevelen als uw vakantiepartner. Ik begrijp dat onze situatie een uitzondering was en dat het heel anders had kunnen aflopen. Mijn grootste beklag gaat dan ook uit naar de directie van Heerlijke huisjes die mijn probleem ogenschijnlijk niet serieus wilde nemen. Dit als gevolg dat ik nooit geen zaken meer zal doen met deze partij en dat iedereen die het horen wil in kennis gesteld zal worden met mijn aanbeveling.
    Écht schandalig hoe dit wordt afgehandeld! Daarom deze review.

    Door: Emile31-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    heerlijke vakantie

    Wij hadden geboekt bij heerlijkehuisjes en hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was simpel ingericht, maar de locatie was mooi. En er waren leuke restaurantjes op korte afstand rijden.
    Je moet wel een beetje opletten op de kosten bij het boeken, want er komen allerlei dingetjes bij zoals schoonmaak maar dat is bij andere sites ook zo. Ik vond het goed bevallen en zou hier nog eens bestellen volgend jaar.

    Door: Marieke Teunissen18-10-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Ongelofelijk

    Na een hectische periode een last minute boeking gedaan om.met kinderen en dan. Een week naar renesse te gaan. 1 optie, groot woonhuis 25 pers.
    Daar aangekomen leek t meer villa kakelbond. Kippen pauwen ganzen rondom loslopend om woning . Leuk voor kinderen dachten we nog. Reiskoffer binnen in hal gezet om eerst na zee te gaan en dan zouden we s avonds een maaltijd bereiden.in de grote keuken. Nou dat wat we uit kast haalden pannen, bestek was zo smerig dat t eerst grondig afgewassen moest.
    De gehele woning was ronduit vies! Het was er 2muf, in eetzaal lagen dieren veren en rook je de dierenpoep. Over de marmeren vloeren lagen grootmoeders tapijten
    Vol viezigheid en echt smerig. raam los of een koersdoel ging er niet aan helpen. Woensdag ochtend vertrokken met zwaar teleur bestelde kinderen. Maar t was geen doen we bleven hier echt niet tm vrijdags.
    Heerlijke huisjes heeft verzocht om onze bevindingen door te mailen 3 wkn gelden. Tot op heden nog niets eens reactie terug. Schandalig .
    Ben bijna overtuigd dat reacties bij deze woning familie leden of bekenden zijn . Want 3 dgn eerdere reactie was lovend ; schoon, gezellig komen zeker nog eens terug.
    DACHT het niet.
    Dus helaas namens ons niet 1 positieve reactie..

    Door: Silvia29-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Belazerd

    Wij hebben via deze firma (list en bedrog) een huisje geboekt inclusief bedlinnen pakket en wij komen aan bij de camping konden we nog ff €40 bij betalen. Gelijk gebelt met heerlijke huisjes maar die zeiden van moet je factuur nakijken terwijl het een fout is in hun computer programma. En daar mee moest ik het meedoen geen compensatie. Mensen boek alstublieft niet bij deze site . ik heb al meerdere reviews gelezen ze komen niemand tegemoet. Heel veel reviews zijn van hun zelf en familie en vrienden.

    Door: Hans11-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goed en schoon

    Bij bodeleake geweest en het was echt een heel goed en schoon huisje!

    Door: Miep Salman01-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Onvriendelijk en onhygiënisch

    Wij hadden een huisje in het hof van Renesse geboekt. Toen we hier aankwamen waren echter 3 kamers gesloten waardoor 4 personen in een ander huis moesten slapen. De kamer in het andere huis rook enorm onfris en was ijskoud. Bovendien was het huis dat we gehuurd hadden, ook enorm vuil. Stof op de planken, vlekken op de zetels, kapotte zetels, vlekken op de muren, lekkende kraan,...

    Toen we Heerlijke Huisjes opbelden en vroegen om een compensatie, weigerden ze dit te geven. We moesten nog 'kuiskosten' van 300 euro betalen. Belachelijk dus, aangezien het huis helemaal niet gekuist was. We kregen zelfs nog te horen dat hij (de verantwoordelijke van Heerlijke Huisjes) het belachelijk vond dat we hem hiervoor opbelden en als we niet tevreden waren, we onze valiezen maar moesten pakken.

    Alles behalve klantvriendelijk dus!! Wij raden Heerlijke Huisjes aan NIEMAND nog aan.

    Door: Lien30-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Dubbele boeking.

    Huisje geboekt, bevestiging gekregen en zouden binnen 48 uur factuur ontvangen Toen we die niet kregen heb ik zelf gebeld. Nadat Heerlijkehuisjes het uitgezocht had, bleek de eigenaar van het huisje, het huisje dezelfde periode aan andere mensen te hebben verhuurd. Heerlijkehuisjes had wel een alternatief voor ons, maar er werd gelijk bijgezegd dat deze huizen duurder waren. Op mijn vraag of er een tegemoetkoming geregeld kon worden, omdat ik zelf aan de bel had getrokken, en huisjes die wij als 2e en 3e keuze hadden inmiddels ook bezet waren, zeiden ze dat ze daar niet aan konden beginnen, wij hadden gewoon pech. Voor mijn gevoel, niet echt klantvriendelijk.

    Door: vanOstaeyen07-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huisje na bevestiging boeking door heerlijkehuisjes geannuleerd

    Chalet is na bevestiging boeking geannuleerd door heerlijkehuisjes. Voor te boeken nog met parkeigenaar gebeld met enkele vragen over chalet en beschikbaarheid. Helaas geven ze geen vergelijkbare alternatieven en is het een probleem voor ons. Dus een fout in hun systeem is nu ons probleem?!

    Door: Mark ter Veer22-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Mooi vakantiepark

    Het vakantiepark was erg mooi en leuk voor de kinderen. Wij hebben de kerstdagen zo heel gezellig samen doorgebracht in de rust en het comfort van het park. Alles netjes geregeld en de prijs viel ons zeker mee in deze periode.

    Absolute aanrader!

    Door: Lina Kerkrade06-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    laatste vakantie in huisje

    Wij hadden onze laatste vakantie met Heerlijke Huisjes gevonden. Het was best wel ruim - we zaten met vier personen in totaal.
    - Ik vond het boeken wel goed gaan, maar we hadden wel erg veel keuze en ik vond dat moeilijk kiezen.
    - De prijs was volgens mij ongeveer gelijk aan andere websites maar dat weet ik niet echt zeker, ik heb niet veel gezocht hihi

    Door: J. van Heeswijk03-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over heerlijkehuisjes.nl

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is heerlijkehuisjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 54 ervaringen geplaatst over heerlijkehuisjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 54% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is heerlijkehuisjes.nl actief?

    heerlijkehuisjes.nl is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van heerlijkehuisjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.