NederlandReview

  Ervaringen Glamping4all

  Ben jij een glampeerder via deze campingvakantieaanbieder? Laat dan hier jouw mening en ervaring achter om zo aankomende glampeerders te laten zien wat ze te wachten staat in die grote tent op die camping onder de zon! Glampeerders-to-be, lees het gerust en laat na jouw vakantie-ervaring gerust ook een review achter.

  Kamperen V3.0
  Als je aan kamperen denkt, denk je meestal aan woorden als camping, vakantie, tent, koepeltent, voortent, lekke tent, hangmat, slapeloze nacht, leeggelopen luchtbed, camper of reizen. Maar daarbij denk je waarschijnlijk niet automatisch aan alle luxe van thuis, een goed bed en een gewone keuken in plaats van het gasstelletje onder een afdakje van zeil. Om over die douche voor jou alleen (zonder muntje!) nog maar te zwijgen. Dan was je waarschijnlijk gewoon nog niet bekend met glamping.

  Glamping is, als je die-hard (wild)kampeerders en bushcrafters moet geloven, vakantie vieren in een ruime bungalow met stoffen muren. Maar die vergelijking is natuurlijk snel gemaakt als je een gammel krukje of boomstronk vergelijkt met die heerlijke luie stoel in het overdekte terras. Gelukkig kan iedereen een picknicktafel waarderen.


  Door Bridget Jones werd glamping bij het grote publiek bekend

  Locatie, locatie, locatie
  Schiet nu niet direct in de stress van de gedachte dat je dit allemaal in een aanhanger moet laden en zo de Franse snelweg over moet. Glamping gaat volgens een soortgelijk principe als de stacaravan of het vakantiehuisje; je boekt hem gewoon en gaat/vliegt/rijdt naar de plaats van bestemming. De safaritent of de lodgetent (net welke je kiest) is helemaal compleet ingericht en gereed als je aankomt. Zo kun je zonder alle chaos van kamperen, toch kamperen, maar dan in luxe. De luxe van thuis wel te verstaan. Na afloop kun je uitgerust en wel, gewoon weer wegrijden. Zonder tent natuurlijk, want de tent blijft staan. Waar? Geen idee, want jij kiest. Wie weet Frankrijk, Spanje of Italië, maar Kroatië schijnt ook heel mooi te zijn. Er is keuze te over!

  Maar hoe dan?
  Het reserveren van een glampingtent is eigenlijk best eenvoudig. Als je bijvoorbeeld via Glamping4all een reservering maakt, is het maar een paar muisklikken. Maar het is ook mogelijk om ze te mailen om mogelijkheden door te spreken. Het is waarschijnlijk lastiger een keuze te maken waar je heen wilt met al die zonnige foto’s. Om een verdere indruk te krijgen van het bedrijf en de locaties die ze aanbieden, kun je Glamping4all overigens ook volgen via Facebook of Twitter.

  Wintersbleek en zongebruind
  Dus ben jij op zoek naar een unieke kampeerbeleving en vraag je je af hoe het anderen bevallen is bij campingvakantieaanbieder Glamping4all? Lees hier de beoordelingen, ervaringen en meningen. Kom je zelf net terug van een glamtent onder de zon? Laat gerust een review achter, zodat andere mensen weten wat ze kunnen verwachten.

  Lees hier hoe de gasten hun verblijf onder de zon hebben ervaren. Hoe beoordelen ze de luxe campingaccommodatie? Wat is hun mening over glamping?

  Glamping4all
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Glamping4all

  Uw beoordeling