NederlandReview

  Ervaringen Funsports Xperience

  Overweeg je naar dit evenement te gaan, maar ben je benieuwd naar de mening van bezoekers van voorgaande jaren? Hier lees je reviews van hun ervaringen en beoordelingen. Zelf een recensie schrijven over jouw bezoek kan uiteraard ook. Op die manier helpen we elkaar bij het maken van een keuze.

  De extremere outdooractiviteiten
  In de frisse buitenlucht sporten is voor veel sportliefhebbers prettiger dan binnen. Maar er zijn ook sporten die veel minder mensen beoefenen, maar stiekem misscien wel van dromen. Denk bijvoorbeeld aan landsporten als BMXen, skateboarding en longboarding. Al zijn de laatste twee wel in opmars in het dagelijks gebruik, is het uitvoeren van stunts toch nog meer voor pro’s weggelegd. Maar ook sneeuwsporten als snowboarden of skiën. Ook daar is buiten de piste, de halfpipe en stunten van een schans niet voor iedereen weggelegd, al zijn er velen die het stiekem in hun dagdromen wel doen. En zo zijn er wel meer extremere sporten waarvan mensen ze diep in hun hart wel zouden kunnen. Dus waarom niet een keertje proberen in een veilige omgeving? Misschien iets minder adrenaline, wind in de oren, sprongen in de lucht of snelheid, maar je krijgt er in ieder geval een indruk door.


  Suppen over de wateren van IJsland

  Funsport Xperience in de RAI
  Dit indoor (board)sportevent wordt sinds 2017 jaarlijks in de Amsterdam RAI gehouden en valt gelijk met de HISWA Amsterdam Boat Show. Het toegangskaartje is dan ook geldig voor beide evenementen. Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis naar binnen.

  Naar eigen zeggen richt het event zich op water- en landgerelateerdefunsports. Denk daarbij aan golfsurfen, SUP-pen, skaten, BMX, skimboarden, tarpsurfen en wakeboarden. Het is voor de bezoekers mogelijk bij veel sporten het zelf eens te proberen en te ervaren, en met de pro’s in gesprek te raken. Wie weet steek je er nog wat tips and tricks bij op! Mocht je de ambitie hebben het bij kijken te houden, kun je altijd nog een tochtje met de zipline dwars door de hal doen.

  Omdat veel activiteiten van outdoor naar indoor zijn gebracht, is er soms een simulator nodig om de bezoeker een goede indruk te geven van de sport en het zelf uitproberen mogelijk te maken. Een simpel voorbeeld hiervan zijn de golven van de zee en de wind die nodig zijn voor watersporten als windsurfen en kitesurfen. Hoewel voor landsports geen simulator nodig is, is er wel schans aanwezig met een opblaaskussen er achter, een stuk skatepark gebouwd en een strandje voor beachvolleybal.

  Naast alle activiteiten is het ook mogelijk om spullen (of: gear) aan te schaffen tijdens dit sportevent. Verschillende sportmerken hebben in dezelfde hal een stand of kraam. Er wordt van alles verkocht in het shopdorp, zoals kleding, bescherming, materiaal, merchandise, en natuurlijk voorlichting en informatie over de producten.

  Reviews voor en door bezoekers
  Tijdens dit evenement staan drie woorden centraal: discover, compete en enjoy. Of de organisatoren erin geslaagd zijn dit te bereiken, kun je in de recensies lezen. Je kunt hierin ook het antwoord vinden of het event leuk is voor jong en oud, en of de bezoekers het als laagdrempelig hebben ervaren. Natuurlijk kan opa met z’n rollator en kunstheup misschien wegens veiligheidsredenen een aantal dingen niet meer doen, maar hoe zat dat met zijn bijna volwassen kleinkind? Als je hier zelf geweest bent, kan het zijn dat je zelf graag jouw mening of beoordeling wilt delen. Doe dat dan vooral, want dankzij mensen zoals jij, kunnen geïnteresseerden na jou een idee krijgen van deze beurs en aan de hand daarvan een keuze maken. Zo helpen we elkaar een beetje! Alvast bedankt!

  Funsports Xperience
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Funsports Xperience

  Uw beoordeling