Eliza was here Vakantie in Italië met Eliza

Cijfer8,5

Totaal

8,5

Bestellen

8

Service

10

Prijs

8

Leveren

8


JAZou hier weer kopen

Vakantie in Italië met Eliza

Door: L + P

Met een vriendin afgereisd naar Italië.
We vlogen heen en bij aankomst stond onze auto al gereed. Die moesten we wel nog even ophalen bij het autoverhuurbedrijf, die hadden het klaarstaan en we konden de auto zo meenemen. Een leuk felrood wagentje. Niet te groot gelukkig, want ik heb liever een kleinere auto, zeker in Italië met al die scherpe bochten.

Het hotel was echt prachtig. Overal hingen druivenranken en het was prachtig ingericht, heel luxueus zag het eruit. Het was een heel klein hotel, met maar iets van 5 kamers. Dus het was ook erg rustig.
Er was een mooi zwembad. Omdat er nauwelijks andere gasten waren, konden we lekker alleen in het zwembad de hele dag. Ook extra fijn omdat het strand in de buurt alleen maar een rotsstrand was en dat ligt toch niet zo lekker. Is wel mooi, maar minder geschikt voor een dagje in de zon hangen.
We hadden inclusief ontbijt en dat waren verse croissantjes en vers fruit en andere wisselende dingetjes. Goed verzorgd.

In de buurt hebben we veel rondgereden met ons rode autootje. Er was niet erg veel te beleven, want we zaten een beetje in de middle of nowhere geloof ik. Dat was mooi en rustig, maar ook een beetje saaier daardoor dan wanneer je naar een badplaats gaat zoals ik normaal eigenlijk doe. In de buurt van hotel kon je gelukkig wel gewoon lekker eten en drinken, maar als je een stukje ging rijden, dan waren er vooral kleine dorpjes en daar ga ik zelf niet zo snel zoeken naar een restaurant.

Ik zou zeker nog eens met Eliza gaan, we hebben veel rust en mooie natuur om ons heen gezien en zeer genoten van het prachtige en rustige hotel.Reageer op deze review

 • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

 • Costa Cruises

  Costa Cruises

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 7,4Lees ervaringen
 • Jambo Safari Club

  Jambo Safari Club

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 8,2Lees ervaringen
 • Egypte.nl

  Egypte.nl

  Beoordelingen, ervaringen en klachten

  Cijfer: 6,2Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Eliza was here

Uw beoordeling:

 • Bestellen
 • Service
 • Prijs
 • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Eliza was here?

 • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!