NederlandReview

  D-reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Waardeloze service

  Dennis07-03-2017
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Beste d-reizen,

  Gister hebben wij een pakket afgenomen naar sint Maarten over drie weken! (Met tui)
  Nu 1 dag later willen wij ipv zondag op een woensdag terug dus drie dagen later. Nu geven jullie heel kort door de bocht aan dat dit niet mogelijk is, Ja voor 800 euro is dit mogelijk!

  Het gaat alleen om de vlucht omzetten hotel hoeft namelijk niet omdat wij daar familie hebben.

  Wij hebben contact gezocht met Tui. Die geven echter aan dat er genoeg plek is in het vliegtuig en dat de ticket prijs hetzelfde is ongeacht welke dag wij vliegen. Zij kunnen het niet omzetten omdat wij via d-reizen hebben geboekt, echter is dit volgens de medewerker van Tui wel degelijk mogelijk. Zij gaf aan dat wij wellicht iets moeten bij betalen voor administratie kosten maar dat het verder geen probleem moet zijn.

  De medewerkster van d-reizen doen geen enkele moeite voor ons nu wij betaald hebben.
  Hoe kan het in godsnaam zo zijn dat wij de consument 800 euro extra moet betalen voor iets wat volgens Tui (waar wij mee vliegen) zo omgezet kan worden!

  Belachelijk nu al een slecht gevoel over d-reizen. Indien hier geen oplossing voor komt is dit de laatste keer dat wij bij d-reizen boeken.

  Joris van D-reizen08-03-2017

  Goedemiddag meneer Idskes, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Ik vind het ontzettend vervelend om te lezen dat jullie niet tevreden zijn over de service van mijn collega in de winkel. Mijn collega is in de veronderstelling dat jullie afgelopen maandag een prettig gesprek hebben gehad bij ons in de winkel in Almere Buiten en jullie tevreden de deur uitgingen met een mooie reis naar Sint Maarten in het vooruitzicht! Gisteren heeft de reisadviseuse contact gehad met TUI wat de mogelijkheden zouden zijn over het eventueel verlengen van jullie reis, terugvliegen vanaf Sint Maarten op 5 april, aankomst in Nederland 6 april. We hebben 2 mogelijkheden voor jullie opgevraagd en telefonisch aan jullie doorgegeven, als jullie de reis zouden verlengen met 3 nachten accommodatie en de vlucht terug op 5 april zou de nieuwe reissom komen op € 2246,50 + € 39,00 bemiddelingskosten van D- Reizen = € 2285,50. Ook vroeg Dennis mij na te vragen wat het zou kosten als we alleen de vlucht zouden omzetten (dus zonder de 3 extra nachten accommodatie) naar 5 april. Dit kwam qua kosten hoger uit € 2488,50 + € 39,00 = € 2527,50, omdat het dan geen pakketreis meer is maar een segmentboeking. (Losse onderdelen) Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. De mogelijkheden zouden thuis besproken worden en jullie zouden contact opnemen mocht er het e.e.a. gewijzigd moeten worden. Zoals gisteren besproken hadden wij jullie vanochtend in de winkel verwacht, jullie zijn helaas niet geweest en het lukte ons tot vanmiddag 2 uur niet om telefonisch contact met jullie te krijgen. Op dit moment heeft uw partner contact met mijn collega in de winkel. Ik vertrouw erop dat jullie er samen uit komen. Hartelijke groet, Joris Team Webcare D-reizen


  Bekijk ervaringen van D-reizen

  Schrijf zelf een review over D-reizen

  Uw beoordeling