NederlandReview

  D-reizen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Aanbiedingen van D-Reizen zijn volkomen onbetrouwbaar

  Wim van Rijswijk11-06-2017
  2,5
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  4

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Wij (echtpaar) zijn in februari ingegaan op een aanbieding van D-Reizen voor twee weken all-in op Kreta, Griekenland begin juni (hotel Lisa Marie beach; beslist geen aanrader) en hebben on-line geboekt. Na enkele dagen werden we gebeld door D-Reizen kantoor bij ons in de buurt: "weet u dat de transfer er niet in zit? Die kost 400 euro". Wij boos naar het kantoortje om het door te spreken. De dame die ons hielp heeft de "let op" lijst gecheckt die in beeld komt vlak voor je de boeking definitief maakt. Daar stond niets over de transfer. Wel stuk of 6 andere puntjes zoals over handbagage en extra kosten voor een koffer. D-Reizen was niet bereid om ons tegemoet te komen omdat ze de deals hebben uitbesteed bij "D-Deals". Naar onze mening is uitbesteding een interne zaak van D-Reizen en de boeking was onder de vlag van D-Reizen en op hun brief papier etc. Toch wilden ze ons niet tegemoet komen. D-Deals wilde ons 19,95€ pp tegemoet komen. Dat hebben we uiteraard geweigerd want het staat in geen verhouding tot de 400€.
  Het ergste is eigenlijk dat D-Deals van die 400 euro transfer geweten moet hebben bij het samenstellen van de reis. Of, als ze het niet wisten dan zijn ze incompetent. Aangenomen dat ze wel competent zijn, dan hebben ze bewust de klant misleid.
  D-DEALS IS EEN ONBETROUWBARE PARTNER EN IS SLECHT VOOR DE REPUTATIE VAN D-REIZEN. Ga nooit met D-Deals in zee. Wij boeken nooit meer bij D-Reizen, na 20 jaar klant geweest te zijn.


  Bekijk ervaringen van D-reizen

  Schrijf zelf een review over D-reizen

  Uw beoordeling