NederlandReview

  Ervaringen Camping de Berenkuil

  Sommige mensen zijn echte huismussen, maar de meeste mensen willen toch af en toe wel eens op vakantie. Voor sommigen hoeft dit helemaal geen luxe vakantie te zijn. Die zijn prima tevreden met een plekje op een camping. Dat is wat Camping de Berenkuil je kan bieden. Maar wat voor een soort kampeerplekken zal deze camping aanbieden? Zul je wel genoeg ruimte hebben om je tent op te zetten? Welke faciliteiten zullen er op deze camping aanwezig zijn? Zal het lastig zijn via de website van Camping de Berenkuil? En zal de klantenservice van Camping de Berenkuil wel naar je luisteren als je een klacht over de speeltuin hebt? Alleen kampeerders die al eens een verblijf bij Camping de Berenkuil hebben geboekt kunnen je hierover iets meer vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat hun mening over deze camping voor het hele gezin is. Hun ervaringen, cijfers en beoordelingen zullen je laten zien wat er van Camping de Berenkuil verwacht kan worden.

  Over Camping de Berenkuil

  Camping de Berenkuil is een camping. Maar ze zijn in het bijzonder een camping voor het hele gezin. Het gaat hierbij vooral om gezinnen met kinderen. Ze noemen zichzelf dan ook wel kindercamping De Berenkuil. Ze hebben namelijk maar liefst 25 speeltuinen. Hier zit in ieder geval ten minste ook een overdekte binnenspeeltuin genaamd Tippedoki zijn zodat kinderen zich ook als het niet zulk lekker weer is zich nog kunnen vermaken. Als het wel lekker weer is en je buiten bezig wilt zijn is er ook de keus om naar het zwembad van de camping te gaan. Het is een openluchtzwembad en je kunt er heerlijk verkoeling zoeken op een warme dag. Voor de kleintjes is er een echte speelvijver waar ze zich naar hartenlust kunnen uitleven. Verder is er nog een multifunctioneel sportveld aanwezig waar je kunt voetballen of tennissen. De camping is in Drenthe gelegen. Naast de faciliteiten op de camping zelf kun je dus ook eens een dagje de prachtige Drentse natuur verkennen. Kom dus vooral bij Camping de Berenkuil je tent opslaan of huur één van hun lodges.


  Camping de Berenkuil in vogelvlucht.

  Diensten van Camping de Berenkuil

  je kunt via de website van Camping de Berenkuil heel gemakkelijk een kampeerplek of lodge boeken. Kies een aankomstdatum en selecteer hoeveel nachten je wilt verblijven en met hoeveel gasten je komt. Zij zullen je dan de mogelijkheden op een rijtje laten zien. Ook is er een Camping de Berenkuil klantenservice die je bij kan staan als je wat raad nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Camping de Berenkuil

  Heb jij al eens een vakantie bij Camping de Berenkuil doorgebracht? Dan horen we graag alles wat jij over jouw verblijf bij deze camping. Hoe groot was de kampeerplek die je kreeg toegewezen? Waren alle beloofde faciliteiten op de camping aanwezig? Was het echt het paradijs voor kinderen dat ze op de website beloven? Was het makkelijk om een verblijf te boeken via de website van de camping? En hoe ging de klantenservice van Camping de Berenkuil met je om toen je ze om raad wilde vragen? Laat een Camping de Berenkuil review achter en vertel ons hoe jij je vakantie hebt beleefd.

  Camping de Berenkuil
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Camping de Berenkuil

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Camping de Berenkuil een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Camping de Berenkuil. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Camping de Berenkuil actief?

  Camping de Berenkuil is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Camping de Berenkuil gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.