NederlandReview

  Ervaringen BookVIP

  Je wilt natuurlijk wel dat je vakantie helemaal goed geboekt en geregeld is. Te vaak zijn er verhalen te horen van vakanties die helemaal mis zijn gegaan en daarom is het verstandig om eerst onderzoek te doen naar het bedrijf waar je wilt boeken. BookVIP is één van de vakantiebedrijven die in aanmerking zou kunnen komen, maar wat voor een soort reizen bieden ze nou eigenlijk aan? Waar zul je allemaal heen kunnen? Zal het nou wel zo makkelijk zijn om een boeking te plaatsen via hun website? En zal de klantenservice van BookVIP je wel helpen als er iets niet helemaal naar tevredenheid verloopt? Alleen mensen die al eens een vakantie via BookVIP hebben geboekt hebben hier wat meer informatie over. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een vakantiebedrijf BookVIP nou eigenlijk is. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van BookVIP en hun accommodaties kan verwachten.

  Over BookVIP

  BookVIP is een vakantiebedrijf. Het bedrijf is in 2008 opgericht door vier veteranen met ervaring in de Mexicaanse reissector. Ze wilde nieuwe verbindingen maken tussen klanten en resorts. Het gaat hierbij dan vooral om vakanties en reizen in Mexico en Noord Amerika. In het begin zaten ze in de woonkamers van hun appartementen, maar binnen twee jaar is dit uitgegroeid tot een groot online callcenter en marketingbedrijf dat 90% van alle minivakanties in Mexico en Noord Amerika organiseert. Met Villa del Palmar en Krystal heeft BookVIP vanaf 2011 zelfs een exclusieve samenwerking. Maar er zijn nog veel meer locaties. Zo zijn er bijvoorbeeld een hoop hotels in Mexico en de Cariben waar BookVIP mee samenwerkt. Locaties waar je met BookVIP heen kunt zijn Ixtapa, Georgetown, Mazatlan, Acapulco, Puerto Aventuras, Loreto, Panama City en Cancun. In Amerika hebben ze samenwerking met hotels in Puerto Rico, Florida, Zuid Carolina, Nevada, Arizona enzovoort. Ook Europese bestellingen zoals het Spaanse Alicante en Tenerife worden niet vergeten. En ze zijn zelfs te vinden in Thailand en India.


  Wat klanten over BookVIP zeggen. Ben je het met ze eens?

  Diensten van BookVIP

  Je kunt via BookVIP’s website een vakantie boeken. Er is een zoekmachine waarmee je naar een bestemming kunt zoeken om te kijken wat er dan mogelijk is. Er is de optie om prijzen te vergelijken van andere vakantiewebsites en reiswebsites. Op hun website kun je ook wat aanbiedingen zien die ze “hot weekly deals” noemen. Verder is er nog een BookVIP klantenservice die je bij kan staan als het boeken niet helemaal wil lukken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor BookVIP

  Heb je wel eens een boeking bij BookVIP geplaatst? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met BookVIP en hun vakanties. Hoe makkelijk was het nou echt een boeking bij BookVIP te plaatsen? Leek het hotel op wat je had verwacht of waren de foto’s misleidend? Heb je het naar je zijn gehad tijdens de vakantie of was er veel op aan te merken? En had je veel aan BookVIP’s klantenservice toen er iets mis bleek te gaan? Laat je eigen BookVIP review achter en vertel ons wat jouw mening over deze vakantiewebsite nou eigenlijk is.

  BookVIP
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over BookVIP

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is BookVIP een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over BookVIP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is BookVIP actief?

  BookVIP is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BookVIP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.