Ervaringen Beleef Lauwersoog

Er zijn verschillende redenen om Lauwersoog te willen bezoeken. Misschien wil je een wandeling maken of gewoon van de natuur en het water genieten. Beleef Lauwersoog kan je Lauwersoog op een ultieme manier laten beleven. Maar hoe zullen hun ervaringen nou in het echt zijn? Zul je tijdens hun zeehondentocht wel echt zeehonden en robben zien of zijn die nergens te bekennen? Wat voor dingen zul je nog meer in dit dorp kunnen zien? Zal het makkelijk zijn om een camping op Lauwersoog te boeken via de website van Beleef Lauwersoog? En hoe zal de klantenservice van Beleef Lauwersoog met je omgaan als je een vraag of probleem hebt? Hier kunnen alleen mensen die Lauwersoog al eens via Beleef Lauwersoog bezocht hebben je meer over vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat zij nou echt van dit bedrijf vinden. Hun ervaringen, beoordelingen, meningen en cijfers zullen je een goed beeld van Beleef Lauwersoog kunnen geven.

Over Beleef Lauwersoog

Beleef Lauwersoog is een bedrijf dat uitjes en vakanties in Lauwersoog aanbiedt. Lauwersoog is voornamelijk bekend omdat het de vertrekhaven is van de boot naar Schiermonnikoog. Je kunt dus van deze veerdienst gebruik maken als je een dagje naar Schiermonnikoog wilt. Het is daarbij een belangrijke vishaven met een eigen visafslag. Maar Beleef Lauwersoog heeft nog veel meer te bieden. Er zijn mooie natuursafari’s waar je bij mee kunt gaan. Ook zijn er mooie rondvaarten over de Waddenzee. Mocht je iets actiefs willen doen, dan kun je altijd nog gaan surfen of kitesurfen. Daarnaast is het mogelijk om via Beleef Lauwersoog een boot of kano te huren en daarmee het water op te gaan. Er zijn fietsroutes die je helemaal op de fiets kunt afleggen. Er is een museumhaven waar je heen kunt gaan als je meer wilt weten over de geschiedenis van Lauwersoog en hun haven. Verder zijn er nog wadexcursies en natuurwandelingen. En na een dag voor belevenissen kun je ‘s avonds eten in Restaurant Het Booze Wijf of Eetcafé de Werf. Mocht je er langer dan één dag willen blijven, dan kun je een plek huren op hun camping. Je verblijft dan op een kampeerplaats of in een vakantiehuisje.


De tourist rescueboat expedition.

Diensten van Beleef Lauwersoog

Je kunt makkelijk een excursie of kampeerplek regelen via de website van Beleef Lauwersoog. Je hoeft alleen maar de datum of data op te geven zodat ze weten wanneer ze je kunnen verwachten. Verder heeft Beleef Lauwersoog nog een klantenservice die je kan helpen als je iets niet helemaal lukt.

Klachten, Complimenten en Tips voor Beleef Lauwersoog

Ben jij één van de vakantiegangers of dagjesmensen die Beleef Lauwersoog wel eens heeft bezocht? Dan horen wij graag alles over jouw ervaring met Beleef Lauwersoog. Hoe mooi was die zeehondentocht of natuursafari nou echt? Kon je makkelijk een kano of boot huren, of waren die allemaal al heel snel weg? Was er nog plek op de camping of kon je er niet meer terecht? En hoe vind je de klantenservice van Beleef Lauwersoog? Schrijf je eigen Beleef Lauwersoog review en laat ons weten wat jouw mening over Beleef Lauwersoog echt is.

Beleef Lauwersoog
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

2
0% Zou hier weer kopen!

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Leveren

2

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

waddentocht

onverzorgd en vies aan boord.
slechte communicatie.

Door: lenie ernst13-08-2019
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
2

Schrijf zelf een review over Beleef Lauwersoog

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)