NederlandReview

  Ervaringen Amorgos

  Als je van zeilen houdt ben je misschien op zoek naar een organisatie die je op verschillende punten in deze sport kan ondersteunen. Maar die vinden is nog niet zo makkelijk. Misschien is Amorgos Zeilvakanties wel iets voor jou. Maar wat voor een zeilvakanties zullen ze echt bieden? Zul je wel goed leren zeilen bij hun zeilschool? Hoe zal het zijn om met ze mee te zeilen of juist zelf te zeilen? Zal het makkelijk zijn om een les te plannen of hele zeilvakantie te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice biedt Amorgos aan als er iets niet helemaal goed lijkt te gaan? De enige manier om dit te onderzoeken is door te luisteren naar zeilers die al eens eerder in contact met Amorgos zijn geweest. Lees hun reviews om te kijken hoe hun zeilvakantie is verlopen. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen een beeld van Amorgos te vormen voordat je er een zeilvakantie of zeilles boekt.

  Over Amorgos

  Amorgos is een bedrijf dat zeilvakanties en zelfs hele zeilervaringen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1997 toen Willem een zeilcursus organiseerde. Deze zeilcursus ging van Athena naar Amorgos, een reis die eigenlijk wat te ver bleek te zijn voor iets wat gewoon een zeilcursus was. Dit mocht echter de pret niet drukken en de ervaring kon niemand meer wegnemen. Inmiddels varen ze in zo’n 15 gebieden. Ze varen in Nederland, Denemarken, Griekenland, Caribbean en Kroatië. Er zijn ongeveer 30 tot 40 verschillende tochten. Je kunt met ze meevaren, maar je kunt er ook voor kiezen een zeiljacht te huren en zelf op pad te gaan. Mocht je nog niet (zo goed) kunnen zeilen, dan kun je nog steeds bij Amorgos terecht voor zeillessen en zeilcursussen. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Een speciale manier van zeilen is flottielje zeilen. Hierbij vaar je in een bepaalde formatie. Ook dit is te leren bij Amorgos. Je kunt dus met Amorgos alle kanten op zolang je maar een passie voor zeilen, zeilschepen en zeiljachten hebt en niet bang bent af en toe een nat pak te halen. Af en toe verkoopt Amorgos wel eens een zeilboot of twee uit hun vloot. Mocht je dus een reis op één van hun zeilboten hebben gemaakt en die echt geweldig vinden kun je altijd blijven kijken of die specifieke boot misschien te koop komt.


  Flottielje zeilen in Kroatië met Amorgos.

  Diensten van Amorgos

  Je kunt een zeilvakantie of zeilles boeken via de website van Amorgos. Meteen op de homepage zie je al een plek waar je een bestemming kunt aanklikken. Verder is het een kwestie van hun hun instructies volgen. Ook heeft Amorgos een klantenservice om eventuele vragen of problemen aan te pakken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Amorgos

  Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw ervaring met Amorgos. Hoe is jouw zeilvakantie met deze vakantieaanbieder bevallen? Heb je goed leren zeilen bij één van hun lessen of cursussen? En wat voor een klantenservice kan er van Amorgos verwacht worden als er iets niet helemaal goed gaat? Schrijf een review en vertel ons alles over deze vakantieaanbieder en jouw ervaring met hun zeilreizen.

  Amorgos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  2.2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Amorgos

  Uw beoordeling

  Geen plezier in Zeilen in 2020

  Plezier in Zeilen zegt het logo van Amorgos. Niet als je in Corona tijd hebt geboekt en vraagt om mogelijkheden om iets samen te bekijken. We zouden 20 juni 2020 een week flottielje zeilen. Nu vluchten werden geannuleerd door Transavia, die vlogen niet meer op Zadar enkel nog op Split en het nog niet duidelijk is hoe veilig vliegen nu is en we met 3 vrienden zouden komen (lees drie huishoudens) en dus overal apart moeten zitten als je uit eten gaat. Ga je met drie vrienden een weekje zeilen moet je elke avond aan drie tafels zitten. Daar is niets gezelligs aan. Zeilen wordt op die manier varen. Geen enkel begrip nog enige coulance vanuit Armorgos. snoeiharde emails waarin gewoon bot gesteld wordt, je kunt het land in, dan kom je maar met de auto ( voor ons betekend dit drie auto’s en 2 dagen heen en 2 dagen terug voor 6 dagen varen). Jammer dat Plezier niet meer bestaat, maar ergen nog is de botte en onbeschofte manier hoe Armorgos omgaat met haar klant. Wij boeken hier niet meer.

  Door: Jaap15-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  flotielje zeilen Kroatie 2019

  Ik raad af met deze organisatie te gaan. En waarom? We hadden in 2019 een flotielje vakantie geboekt met Amorgos.
  De flotielje leider was de slechtste die ik ooit heb meegemaakt, in 20 jaar flotielje zeilen. Wat was dan zo slecht?
  1) we liggen aan een stijger. Het was daar zo ondiep dat één van de boten vast is komen te liggen. De flotielje leider nam geen verantwoordelijkheid (vooraf) om even te kijken en helpen.
  2) Ja, het waaide behoorlijk, maar om ons dan in een baai te leggen waar je midden in golfslag ligt van 3 tot 4 meter hoog? Dat was geen veilige en al helemaal geen comfortabele plek. Ik verwacht van een flotielje leider dat hij ons op een goede plek probeert te krijgen.
  3) Dagje minder weer, de vraag is, kunnen we nog naar een restaurant. De flotieljeleider besluit dat het niet kan. Ik regel zelf een restaurant (als digibeet in 10 min geregeld). Vervolgens vraagt de flotielje leider nog, zonder enige schaamte dat hij dat zelf niet even had gevraagd/geregeld (hij had vooraf aangegeven dat hij voor dat soort zaken was), of ik ook voor de rest van de floot, die wilde, kon reserveren. Dan versta je je vak niet.
  4) De flotielje leider had nauwelijks interesse in zijn vloot. Gemaakt vragen hoe de zeildag was en vervolgens niet luisteren, want hij moet nog 5 boten het zelfde doen, voordat zijn vakantie weer door kon gaan.

  Door: Joris15-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  FAQ

  Is Amorgos een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Amorgos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Amorgos actief?

  Amorgos is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Bijzondere reizen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Amorgos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.