NederlandReview

  Ervaringen Amorgos

  Als je van zeilen houdt ben je misschien op zoek naar een organisatie die je op verschillende punten in deze sport kan ondersteunen. Maar die vinden is nog niet zo makkelijk. Misschien is Amorgos Zeilvakanties wel iets voor jou. Maar wat voor een zeilvakanties zullen ze echt bieden? Zul je wel goed leren zeilen bij hun zeilschool? Hoe zal het zijn om met ze mee te zeilen of juist zelf te zeilen? Zal het makkelijk zijn om een les te plannen of hele zeilvakantie te boeken via hun website? En wat voor een klantenservice biedt Amorgos aan als er iets niet helemaal goed lijkt te gaan? De enige manier om dit te onderzoeken is door te luisteren naar zeilers die al eens eerder in contact met Amorgos zijn geweest. Lees hun reviews om te kijken hoe hun zeilvakantie is verlopen. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen een beeld van Amorgos te vormen voordat je er een zeilvakantie of zeilles boekt.

  Over Amorgos
  Amorgos is een bedrijf dat zeilvakanties en zelfs hele zeilervaringen aanbiedt. Het bedrijf is opgericht in 1997 toen Willem een zeilcursus organiseerde. Deze zeilcursus ging van Athena naar Amorgos, een reis die eigenlijk wat te ver bleek te zijn voor iets wat gewoon een zeilcursus was. Dit mocht echter de pret niet drukken en de ervaring kon niemand meer wegnemen. Inmiddels varen ze in zo’n 15 gebieden. Ze varen in Nederland, Denemarken, Griekenland, Caribbean en Kroatië. Er zijn ongeveer 30 tot 40 verschillende tochten. Je kunt met ze meevaren, maar je kunt er ook voor kiezen een zeiljacht te huren en zelf op pad te gaan. Mocht je nog niet (zo goed) kunnen zeilen, dan kun je nog steeds bij Amorgos terecht voor zeillessen en zeilcursussen. Daar leer je de fijne kneepjes van het vak. Een speciale manier van zeilen is flottielje zeilen. Hierbij vaar je in een bepaalde formatie. Ook dit is te leren bij Amorgos. Je kunt dus met Amorgos alle kanten op zolang je maar een passie voor zeilen, zeilschepen en zeiljachten hebt en niet bang bent af en toe een nat pak te halen. Af en toe verkoopt Amorgos wel eens een zeilboot of twee uit hun vloot. Mocht je dus een reis op één van hun zeilboten hebben gemaakt en die echt geweldig vinden kun je altijd blijven kijken of die specifieke boot misschien te koop komt.


  Flottielje zeilen in Kroatië met Amorgos.

  Diensten van Amorgos
  Je kunt een zeilvakantie of zeilles boeken via de website van Amorgos. Meteen op de homepage zie je al een plek waar je een bestemming kunt aanklikken. Verder is het een kwestie van hun hun instructies volgen. Ook heeft Amorgos een klantenservice om eventuele vragen of problemen aan te pakken.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Amorgos
  Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw ervaring met Amorgos. Hoe is jouw zeilvakantie met deze vakantieaanbieder bevallen? Heb je goed leren zeilen bij één van hun lessen of cursussen? En wat voor een klantenservice kan er van Amorgos verwacht worden als er iets niet helemaal goed gaat? Schrijf een review en vertel ons alles over deze vakantieaanbieder en jouw ervaring met hun zeilreizen.

  Amorgos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeilvakanties en zeilcursussen

  Schrijf zelf een review over Amorgos

  Uw beoordeling