NederlandReview

    Ervaringen Robin Mobile

    Robin mobile beoordeling

    Ook op zoek naar de provider voor onbeperkt aantal MB’S, SMS & MINUTEN? Misschien is Robin Mobile dan wat je zoekt. Het is moeilijk om het juiste SIM only abonnement te vinden voor je mobiel. Er is tegenwoordig zoveel keus en elke provider maakt nog grotere en betere beloftes. Wat hiervan waar is, is altijd maar de vraag. Robin mobile is een vrij nieuwe provider die onbeperkt aanbiedt voor vanaf €19,95 per maand. Een onbeperkt sim-only abonnement dus.

    Over Robin mobile

    Robin mobile is compleet tegen de kapitalische cultuur van andere mobiele telefonie aanbieders die hoge bedragen rekenen als je buiten je data- of belbundel gaat. Het doel van Robin Mobile om een onbeperkt aantal MB’S, SMS & MINUTEN aan te bieden voor een vaste prijs per maand. Robin Mobile is opgericht door Wilfred Rottier, hoe kom je dan tot de naam Robin Mobile denk je misschien? Nou dat is afgeleid van Robin Hood, de man die stal van de rijken en gaf aan de armen. Voor Robin Mobile is iedereen gelijk. Om dit te garanderen is er dus altijd de vaste prijs garantie en daarin is Robin Mobile tot op de dag van vandaag nog steeds uniek en nummer 1.

    Bent u het eens met deze mensen op straat over Robin Mobile?

    Diensten

    Robin Mobile staat voor een vaste prijs voor een SIM only voor je mobiel. Een vaste prijs per maand die ook maandelijks opzegbaar is. Als het je niet meer bevalt kan je zo vertrekken naar een andere provider. Robin Mobile realiseert zich terdege dat niet iedere gebruiker hetzelfde is en daarom zijn er wel een aantal verschillen in de abonnementen. Voor €19,95 heb je een abonnement met een datasnelheid van 5 Mbps, dit is voor de gemiddelde gebruiker ruim voldoenden. Voor een tientje extra is je internetsnelheid ruim twee keer zo snel en voor nog eens vijf euro extra is je datasnelheid ruim 15 Mbps. Door het vaste bedrag per maand weet je altijd waar je aan toe bent. Robin Mobile biedt ook een zakelijk abonnementen aan vanaf € 16,95 per maand exclusief BTW.

    Klachten

    Klachten? Welke klachten. Robin Mobile heeft vrijwel geen negatieve reviews. Robin mobile beoordelingen zijn eigenlijk altijd positief en prijzen de goede klantenservice. Je kan contact zoeken via social media of via mail en zelfs live chat is een optie. Bij elke optie staat de maximale tijd waarin je antwoord krijgt. Een transparante aanpak dus. Op de website van Robin Mobile kan je ook meteen al eventuele storingen vinden. Mocht je last hebben van een storing dan is dit dus de eerste plek om even te kijken of dit misschien je probleem veroorzaakt. Enige negatieve punt is dat dataverkeer langzamer wordt naarmate je meer verbruikt. Kijk hiervoor goed naar de Mbps die wordt aangeboden voordat je afsluit en je zou niet tegen dit probleem aan moeten lopen. Mocht er een klacht zijn wordt deze altijd prima afgehandeld en daarbovenop lekker snel. Wat Robin Mobile zelf al duidelijk aangeeft is dat bellen naar Buitenland en 0900 nummers niet echt binnen het onbeperkt kan vallen, wel bieden ze hier zelf als extra tegoed voor aan. Ook hierin is Robin mobile erg transparant.

    U bepaalt hoe goed de service van Robin Mobile is en of u ze goedkoop vindt. Lees & schrijf beoordelingen en zie hoe Nederland denkt over Robin Mobile

    Robin Mobile
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    8
    79% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8
    Service
    rating
    7,4
    Prijs
    rating
    7,8
    Leveren
    rating
    8,6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Sim kaart

    Robin misleid haar klanten door reclame te maken van onbeperkt terwijl de eerste 10 dagen kan je alles doen na 10 dagen gaat ie half speed en na 10 dagen kan je alleen nog berichten lezen dat noem ik niet onbeperkt daarom ben ik naar t mobile voor €35 is het ECHT onbeperkt !!!!

    Door: Sam kaddour 04-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    7
    rating

    onbeperkt internet sim only

    Als je een simkaart zoek om in het buitenland te kunnen internetten... NIET DOEN! Het koste mij 40 euro en ik heb geen seconden internet kunnen gebruiken op mijn telefoon.

    Bestellen en leveren ging goed, maar wat heb ik daar aan!

    Nooit meer

    Door: Frits 12-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4,5
    rating

    lekker goedkoop internet

    lekker goedkoop internet
    verder alles prima

    Door: José 22-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    prettige aanbieder

    Prettige aanbieder, goed persoonlijk contact.
    Maar voor ze gekozen voor de prijs, ik internet veel en ben hier gewoon het goedkoopste uit

    Door: K. 04-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    goedkoopste

    Gewoon de goedkoopste en verder boeit het me niet als ik maar kan bellen en internetten

    Door: Marius 04-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Gewoon GOED

    Heb twee nummers en NOOIT geen problemen gehad. GA ZODOOR.

    Door: J. Speetjens 15-01-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Onbeperkt? Echt niet..

    Ik ben 2 jaar vaste klant geweest van Robin Mobile, twee maanden geleden ben ik bij hun overgestapt naar hun 4G netwerk. Voor €34,95 per maand. Helaas vliegen mijn MB's weg, zelfs als ik op WiFi zit. Heb contact gehad met de klantenservice, en die zeggen dat ik maar vaker op WiFi moet gaan, wat ik dus al doe. Ik ben vorige maand zelfs over mijn bundel van 25Gb heen gegaan, terwijl ik dit eerder nooit heb gehad. Verder is de app van Robin Mobile super traag met het bijwerken van de verbruikte gegevens en kan je niet normaal via de telefoon contact opnemen met de klantenservice. Ik ben naar 2 jaar over gestapt en zit nu bij Tele2, daar heb ik het zelfde als Robin Mobile alleen met goede service voor €25.

    Door: Jacco 18-10-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    Beste provider

    Prima provider.

    Door: Moka 27-09-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Zeer slechte data verbindingen Robinmobile

    Aan de rand van de stad utrecht, toch noet echt een dorp te noemen, zijn ze niet in staat fatsoenlijke dataverbinding te verzorgen voor hun klanten. Wordt met de maand slechter. Zonder er ookaar iets er aan te willen doen. Ik raad het ten zeerste af een abonnement bij robinmobile te nemen. Onbeperkt? Ja onbeperkt betalen maar leveren ho maar!

    Door: Mario Harrijs 26-09-2017
    Jacco Broer 18-10-2017

    Zelf ben ik net weggegaan bij Robin Mobile, de klanteservice is slecht en onbeperkt?! echt niet, ze verlagen bij een aantal gebruikte GB je data snelheid waardoor je amper nog iets kan op je telefoon. Heb nu simonly van Tele2, €25 per maand, 5gb per dag en onbeperkt bellen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5
    rating

    Goede aanbieding en service

    aardige club telefoonverkopers! Ik ging hierheen omdat ik op de televisie een aanbieding zag en ik vond ze erg vriendelijk en service-gericht. Dat geeft gewoon een goed gevoel. Ik heb nu een goedkopere bundel dan ik eerst had en kan dezelfde dingen doen als eerst. Daarom tevreden hier!

    Door: Lo-Ja Ros 12-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    prijzen vergelijken telefoon

    had er nooit van gehoord tot ik prijzen ging vergelijken en daar ineens Robin Mobile tussenstond. Heb ze alleen op prijs gekozen en ze zijn nog steeds de goedkoopste volgens mij.
    Verder heb ik niet zoveel met ze te maken; alles werkt gewoon en de rekeningen kloppen ook. Waarom dan meer betalen?!

    Door: Vera 02-08-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Beter dan KPN...

    Vele malen goedkoper dan mijn vorige aanbieder KPN waar ik weg wilde omwille de slechte klantenservice daar.

    Hier is tot nu toe goedkoper en beter!

    Door: Lod. Gro. 16-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    eindelijk snel

    Snel binnen en zo afgehandeld. Top! Ik ben weer voor een jaar voorzien.

    Door: Agnes 07-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Gratis SIMkaart en geen aansluitkosten

    Chill dat Robin geen kosten rekent voor een SIMkaart of voor aansluitkosten. Logisch, want je neemt een abonnement af, maar veel andere aanbieders rekenen hier toch al gauw meer dan vijftig euro voor en dat tikt dan behoorlijk aan!

    Door: Evelien Rudolph 20-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5
    rating

    Heel goed

    Ik wilde even zeggen dat ik goede ervaringen heb met ze. Geen poespas. Gewoon een vast bedrag elke maand en klaar.

    Door: JP 18-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Beste abonnement ooit!

    Mijn sim abbonnement liep af dus had nog wel een mobiel maar geen belminuten. Robin mobile gedaan. Nog nooit zo makkelijk besteld (goed overzicht op de wbesite wat/wat is) en binnen 2 dagen kon ik weer bellen met hetzelfde nummer! Tevreden klant hier!

    Door: Jackelien E. 10-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Robin = pijlsnel

    Ik kijk veel filmpjes in de trein om de tijd te doden. De wifi in de trein is echt te slecht (vooral als er veel mensen in de trein zitten) dus ben je afhankelijk van je 3g of 4g. Ik werd een beetje gefrustreerd van het constante laden die filmpjes tussendoor moeten doen. Zit je er net lekker in, moet je wachten. Dus op zoek gegaan naar snel internet. Redelijk moeten investeren in het duurste (of minst-goedkoopste) abonnement van Robin. Ze beloven pijl-snel internet dus ik hoopte dat ze het waar kunnen maken. Ik heb nu 15 mbps en dik tevreden. Ik geloof dat ik wel 2 filmpjes tegelijk kan afspelen nu!

    Door: Wouter Bonjes 03-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Vraagje

    Ik heb nog geen ervaring met Robin, maar heb wel een vraagje. Weet iemand hoe snel het internet is bij dit abonnement? Ik zit er ook over na te denken maar heb geen zin in langzaam internet! Kun je filmpjes op je mobiel kijken?

    Door: Sander 03-07-2015
    NederlandReview Admin 03-07-2015

    Beste Sander, Gelieve je vragen te richten aan Robin Mobile of aan ons per e-mail. Dan kunnen wij dit ook voor je navragen. Maar op deze manier worden er geen eerlijke beoordelingen geplaatst aangezien jij nu Robin met een 8 hebt gewaardeerd terwijl je geen ervaringen met ze hebt! mvg, NederlandReview

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Echt onbeperkt? JA!

    Ik had een mobiel van vodafone maar daar ging ik vaak over mijn belminuten en mb's heen. Dus ik bellen om aan te passen, nou ik kan je vertellen, niet zo makkelijk allemaal. Dus toen mijn abonnement afliep op zoek gegaan naar een ander. Zag ik op de homepage dat je "echt" onbeperkt mb's en belminuten (en sms..maarja wie gebruikt dat nog?) krijgt voor 29,95. Dat geloofde ik niet, maar toch maar gedaan omdat het er toch echt staat. Ik heb nu al een paar maanden robin mobile en betaal elke maand netjes 29,95 en bel heel wat af. Voor iedereen die dus veel belt en niet wil letten op zijn belminuten enzo zou ik het dus aanraden.

    Door: Rebecca Amerongen 03-07-2015
    Salim Oekrai 03-07-2015

    Heb ik ook gedaan en klopt! 29,95 elke maand netjes van mijn bankrekening afgeschreven, geen problemen met bellen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Schrijf zelf een review over Robin Mobile

    Uw beoordeling