NederlandReview

  Ervaringen pakketkiezer.nl

  Heeft u in de wirwar van aanbiedingen op het gebied van internet, tv en bellen een goed en voordelig pakket gevonden via pakketkiezer.nl? Of heeft u nu wel een voordelig abonnement, maar is uw internet veel trager dan u hoopte? Deze en meer meningen horen wij graag! Vertel ons uw ervaring met pakketkiezer.nl, en zorg dat anderen hier hun voordeel mee kunnen doen.

  Over pakketkiezer.nl

  Pakketkiezer.nl bestaat sinds 2009 en is een netnotion.nl onderneming. Zij hebben een website opgezet waar alles te vinden is over de verschillende pakketten van alle providers van internet, bellen en televisie. Via hen krijg je een eerlijk en onafhankelijk advies over waar jij het voordeligst uit bent. Daarnaast kunt u op hun website informatie over de verschillende providers vinden. Wanneer je via hen een pakket afsluit, krijg je ook nog eens een gratis 1/5 staatslot.


  Alles-in-één, carnavalshit van Lamme Frans

  Diensten en services van pakketkiezer.nl

  Op pakketkiezer zijn alle pakketten van alle providers te vinden. Kiezen wordt eenvoudig gemaakt. Vul gewoon uw postcode in. Dan krijgt u meteen te zien wat er op uw adres te verkrijgen is. Daarna kunt u de pakketten vergelijken. Dit doet u door te kiezen voor uw voorkeur. Wilt u alleen alles in één pakketten zien, of internet en tv of internet only. Dan ziet u meteen wat de voordeligste prijs is voor u. De prijs die bovenaan staat is de voordeligste. Wanneer u meer wilt weten over een pakket dan kunt u hier op klikken voor meer informatie. U krijgt dan de details te zien. Hoe snel is het internet dat geboden wordt bijvoorbeeld, en wat is de prijs van eventuele extra zenderpakketten? Daarnaast ziet u meteen hoe lang het contract loopt, en wat de opzegtermijn en dergelijke is. Wat wij van NederlandReview missen in het overzicht is de klanttevredenheid. Daar wordt niets over vermeld. Maar dat kunt u bij ons op de site in ruime mate kwijt, laat dus weten hoe tevreden of ontevreden u met uw huidige provider bent. Als u er helemaal uit bent, kunt u het gewenste pakket bestellen, pakketkiezer.nl regelt de overstap voor u.

  Overstappen

  Overstappen is redelijk eenvoudig maar u moet wel op een aantal dingen letten. Waarschijnlijk moet je de apparatuur van je huidige provider terugsturen. Gooi dus niet je ontvangers en dergelijke weg. Denk ook aan het feit dat je je oude e-mailadres kwijt kunt raken. Gebruik daarom liefst een adres dat provideronafhankelijk is, zoals een Gmail adres. Losse televisie-abonnementen, zoals Digitenne van KPN, stoppen niet automatisch als je overstapt. Dit is ook zo voor analoge televisie abonnementen, deze moet je zelf opzeggen. Zorg dat je dus niet dubbel betaalt.

  Klachten, problemen, contact met pakketkiezer.nl

  U heeft in eerste instantie 14 dagen om u te bedenken, de zogenaamde afkoelingsperiode. Tijdens die 14 dagen mag u zonder opgaaf van reden uw bestelling terugdraaien. U kunt met vragen of klachten contact opnemen met een 088 nummer. Ook is het mogelijk om een terugbelverzoek in te dienen, of contact te leggen via Facebook of Twitter. Daarnaast kunt u contact leggen met pakketkiezer.nl door ze een mail te sturen. Zij streven er naar uw klacht binnen 7 dagen op te lossen.

  Heeft u het beste pakket via pakketkiezer.nl gevonden en bent u tevreden?

  Of valt de provider die zo voordelig was toch tegen in het gebruik? Vertel ons uw ervaringen, samen maken wij een consumentenplatform waar iedereen wat aan heeft!

  Lees hier hoe klanten pakketkiezer.nl beoordelen! Bespaar je hier veel met aanbiedingen op internet, tv, bellen en alles-in-éénpakketten? Hoe is de kwaliteit?

  pakketkiezer.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  7.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over pakketkiezer.nl

  Uw beoordeling

  Pakketten voor internet, telefonie en tv

  Een paar jaar geleden een alles-in-één pakket afgesloten bij een grote Nederlandse aanbieder. De prijs werd ieder jaar echter hoger en in mijn ogen zelfs té hoog. Daarom ben ik eens gaan kijken of ik hier niet op kan besparen. Ben eerst wat op de sites van diverse aanbieders gaan kijken, maar dit bleek al snel geen doen. Op een gegeven moment kwam ik bij pakketkiezer.nl terecht. Je kunt hier aanklikken wat je allemaal in je pakket wilt hebben. Door vervolgens je postcode en huisnummer in te voeren, maakt de website direct een berekening voor je. Ze zoeken het pakket uit dat het beste bij je past. Uiteindelijk heb ik door deze vergelijking behoorlijk wat centen kunnen besparen op mijn alles-in-één pakket.

  Door: Jelmar Veurink15-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Direct prijs bij kiezen pakket

  In onze zoektocht naar een goedkopere aanbieder voor tv, telefoon en internet hebben we gebruik gemaakt van pakketkiezer.nl. Je kunt hier kijken naar een alles-in-één pakket, maar ook naar pakket met alleen internet & bellen, internet & telefoon of alleen internet. Zelf hadden wij jarenlang een compleet pakket met alle drie de dingen, maar daar zijn we nu toch vanaf gestapt. Net als wij bellen onze kinderen tegenwoordig met hun eigen smartphone, dus we hebben besloten om de huistelefoon vaarwel te zeggen. Dit scheelde toch weer aanzienlijk in de prijs en dat was snel te zien op pakketkiezer.nl. Met het invullen van enkel je gegevens krijg je al een duidelijk overzicht. Ik denk dat dit zeker handig kan zijn voor mensen die willen besparen op hun vaste lasten.

  Door: Piet Huisman08-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is pakketkiezer.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over pakketkiezer.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is pakketkiezer.nl actief?

  pakketkiezer.nl is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van pakketkiezer.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.