NederlandReview

    Ervaringen Mobiel.nl

    Lees nu! Wat anderen zeggen over Mobiel.nl. Mobiel.nl is een nieuwe speler in de markt voor abonnementen en smartphones. De eigenaar is KPN en er worden abonnementen aangeboden van Hi, Telfort en natuurlijk van KPN zelf. Doordat Mobiel.nl geen tussenpartij is, is het mogelijk voor Mobiel.nl om scherpe aanbiedingen op de site te plaatsen. Een goede aanbieding met de juiste prijs waar iedereen van kan genieten. Natuurlijk in combinatie met de kwaliteit van de goede netwerken van de aanbieders. Lees op NederlandReview wat anderen van Mobiel.nl vinden, bekijk hun site en ontdek ook de goede aanbiedingen.

    Waarom zou je moeten kiezen voor Mobiel.nl?

    Iedereen houdt ervan om een smartphone te gebruiken om te bellen, te internetten en ook mom WhatsApp, Facebook en bijvoorbeeld internet te gebruiken. Mobiel.nl begrijpt dit volledige en biedt hiervoor de beste aanbiedingen aan van een toptelefoon met een scherp abonnement met kwaliteit.

    Veel mensen kiezen voor Mobiel.nl, omdat:

    - ze er voordelig zijn. De laatste telefoons in combinatie met een goed abonnement hoeven niet duur te zijn.
    - Een veilig en goede afwikkeling van je bestelling. Mobiel.nl is opgericht door KPN en alle zaken worden door de aanbieder rechtstreeks afgehandeld.
    - Kwaliteit. Niet alleen een kwalitatief goede smartphone van sterke merken als Apple, Sony, HTC of Samsung. Nee, ook een sterk netwerk van KPN. Erg betrouwbaar en betaalbaar.
    - Transparante prijzen. Door een heldere communicatie is het mogelijk voor iedereen op de website om te zien wat de kosten zijn.
    - Service. Iedereen kan een keer een vraag, een klacht of een compliment hebben. Het is dan goed om dit via de klantenservice kenbaar te maken.

    Even terug naar 1999 waar wij allen dachten dat we geen mobiele telefoon nodig hadden!

    Over Mobiel.nl

    Het vergelijken en kopen van je mobiele abonnement of nieuwe smartphone doe je eenvoudig en snel bij Mobiel.nl. In de mobiele jungle willen ze je wegwijs maken, zodat jij zelf slim kan kiezen wat het beste bij je past. Een nieuw abonnement bestellen of verlengen kan bij Mobiel.nl altijd. Het maakt hierbij niet uit of je je huidige abonnement ergens anders hebt besteld.

    Diensten van Mobiel.nl

    Mobiel.nl is een website welke bemiddelt in mobiele abonnementen van KPN, Hi en Telfort. Het zijn allemaal bedrijven van KPN (inclusief Mobiel.nl). Mobiel.nl bemiddelt in abonnementen en biedt hierbij ook mobiele telefoons en smartphones aan. Je kunt er abonnementen afsluiten met of zonder een smartphone, een los abonnement afsluiten, een sim-only abonnement kiezen en ook losse toestellen kopen. Er is volop keuze. Het mooie is dat het vandaag besteld kan worden en dan ook morgen geleverd zal worden.

    Tips en Klachten over Mobiel.nl

    Op de website van Mobiel.nl tref je een aparte klantenservice pagina aan. Hier zie je een complete set van vragen en antwoorden welke door veel mensen gesteld worden. Als je er niet uitkomt dan hoef je niet bang te zijn, dat je niemand kunt bellen. Het is mogelijk om iedere dag (behalve zondag) contact op te nemen met Mobiel.nl. Hierdoor is het mogelijk om je vragen, klachten en complimenten kenbaar te maken.
    Met een grote naam als KPN achter Mobiel.nl is het natuurlijk zo, dat je volop kwaliteit en ook een goede klachtenafhandeling mag verwachten.

    Jouw mening over Mobiel.nl?

    Graag zien we jouw beoordeling en review over Mobiel.nl op NederlandReview. Je helpt hier andere consumenten mee.

    Mobiel vergelijken en kopen op internet? Dat kan bij mobiel.nl - Maar lees eerst ervaringen over mobiel.nl bij NederlandReview om te kijken hoe goed(koop) ze zijn!

    Mobiel.nl
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (199)

    9,2
    91% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    9,2
    Service
    rating
    9
    Prijs
    rating
    9
    Leveren
    rating
    9,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    iPhone 7 refurbished

    iPhone ontvangen in zeer goede staat , b grade maar daar is niks van te zien eerder a grade top toestel.
    Goede service ,goed geholpen

    Door: D.mudde 19-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    SIM-only 2-jarig abonnement

    Alles werd heel snel en zonder problemen opgestuurd en afgehandeld voor mij. Dit is mijn derde aankoop bij Mobiel.nl en twijfel er niet over mijn volgende aankoop weer hier te doen, kan ik zeker aanbevelen.

    Door: Johanna de Graaf 17-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    A50

    Erg goede service ...zeer tevreden!

    Door: Anet Hagg 13-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Nokia 7.2

    Beetje jammer als je een nieuw toestel koopt en er is geen hoesje te koop.

    Door: Henk 07-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    S10 en A50 en over een maand nog een A50

    Super fijne overzichtelijke site,
    De prijzen van de abonnementen inclusief telefoon zijn super.
    Goede en snelle levering van de telefoons.

    Door: Ekkel 01-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Samsung A50

    Weer top geregeld.

    Door: Jan 30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    iPhone XR 128gb

    Snelle acceptatie bij verlengen contract en kon dezelfde dag telefoon ophalen. iPhone werkt perfect. Face ID ipv vingerafdruk werkt uitstekend.

    Door: Jeff Chin 27-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Xiaomi Mi Mix 3

    Toestel zelf opgehaald, daarom gemiddelde score voor levering. Ben heel tevreden over het toestel.
    Ook de klantvriendelijkheid binnen dit bedrijf is zeer goed in orde. Daar kunnen bedrijven als belsimpel nog een zeer flink voorbeeld aan nemen.

    Door: Ramon 13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    2 iPhone 11's

    Vorige week 2 iPhone 11's besteld onder het motto op hun website (ook bij dit product) vandaag besteld, morgen in huis. Ik wacht nu al een week en wordt continu afgeserveerd met slechte excuses waarbij de leverdatum continu wordt opgeschort.

    Dat ik de iPhones later geleverd krijg is niet het probleem, het probleem is de slechte communicatie.

    Door: Jan 13-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Samsung a10

    Fototoestel voor die prijs

    Door: William van dongen 07-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Samsung A20e

    Duidelijk bij het bestellen.
    Prijs vergeleken en voor dit toestel was Mobiel bijna de goedkoopste (2 euro). Maar ze hebben een afhaalpunt in Utrecht dus lekker snel. Maar wat nu vervelend begint te worden zijn de mail achteraf. Ze blijven maar mailen en ik heb me al afgemeld. Dus Mobiel.nl na een bestelling nog 1 mail en dan is het klaar!

    Door: Marcel 06-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    Samsung S10e + Tele2 abonnement

    Ik kreeg een mooie Black Friday deal "Een Echte" ;-)
    Dit was mijn zoveelste abonnement wat ik via mobiel.nl heb afgesloten en ook deze keer is alles weer gladjes verlopen.
    En bij mijn volgende abonnement kom ik beslist weer terug op mijn eigen gekozen tijdstip! dus ik zeg nu vast dat jullie mij niet hoeven te bellen om telefonisch tot een deal te komen, daar doe ik toch niet aan mee.

    Door: Bianca 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Samsung Galaxy A10

    Perfecte service, moet alleen nog wachten op accessoires die worden nageleverd.

    Door: Mukhtaar 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Samsung Galaxy S10E

    Donderdag avond besteld, vrijdag ochtend op kunnen halen. Alles netjes overgezet en een aanschaf met prima korting tov andere webwinkels!

    Door: Tom 04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Samsung s10 met verlenging abbonement

    Niets op aan te merken. Alles snel geregeld en snelle levering van het toestel!

    Door: Johan 03-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Samsung S10 met abonnement

    Makkelijk een bestelling te plaatsen, snelle levering!

    Door: Yvette Rupke 30-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Iphone 11 pro 256gb

    netjes binnen 24 uur geleverd, werkt top, overzetten van de oude Iphone 6 ? kind kan de was doen, blij mee

    Door: Verheul 27-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    gratis omruilgarantie 31 dagen?

    zeer slecht als hier je een telefoon koopt. 31 dagen omruilgarantie??? Toestel van mij had na aan koop gebruikers gebreken instellingscherm schiet op en neer en kan telefoon gesprek niet beeindigen omdat de knop beeindigen verdwijnt. Je verstuurd een toestel ZONDER schade op scherm je krijgt hem terug met schade op scherm. of je betaald 10% van toestel om een nieuwe te krijgen. Dus de keuze is reuze WAARDELOOS.
    met zulke service bestel ik hier nooit weer een telefoon en raad dit iedereen aan BESTEL HIER GEEN TELEFOON !!!!!!!!!!!!!!

    Door: Patrick 22-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Sim only

    Snelle levering, duidelijke instructies via email van Hollandsnieuwe, nummerbehoud en nu eindelijk wél dekking binnenshuis!

    Door: Elly 18-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Cat S61

    Bij aankoop gaat alles goed maar als er mankementen zijn met het toestel dan weet niemand meer wat te doen. Heel vreemd dat klantenservice van Mobiel.nl niet met een oplossing kan komen voor een toestel dat bijna 1 maand weg is voor reparatie en waar er nog steeds geen duidelijkheid is wanneer dit toestel retour komt. Je moet dan als klant een mail gaan sturen naar aftersales om verder te komen.....?????? Het is allemaal niet erg klantvriendelijk.

    Door: Ralf Akerboom 07-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5
    rating

    Schrijf zelf een review over Mobiel.nl

    Uw beoordeling