NederlandReview

  Zorgkiezer
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

  7.2
  74% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7.6

  Service

  6.8

  Prijs

  7.4

  Leveren

  6.6

  Meer info over Zorgkiezer

  Medische zorg is soms van levensbelang. Je hebt soms medicatie nodig om je beter te voelen en soms is een behandeling of medicatie zelfs noodzakelijk om in leven te blijven. Operaties, pillen, behandelingen en zelfs controleafspraken bij de dokter zijn echter niet zonder kosten. Bij een langdurige operatie gevolgd door een herstelperiode in een ziekenhuis of revalidatiekliniek kunnen deze kosten behoorlijk oplopen. Maar weinig mensen kunnen zomaar duizenden euro’s ophoesten zonder in financiële problemen te komen. Het is daarom goed om jezelf te beschermen door middel van een zorgverzekering die, na je eigen bijdrage, bij kan leggen in de kosten. Maar welke zorgverzekeraar is nou het beste? Veel mensen kampen met deze vraag omdat niet iedere zorgverzekeraar even duidelijk is over wat nou wel of niet in een bepaald pakket valt. Ook is het vaak niet duidelijk welke premie je nou uiteindelijk per maand zult moeten betalen. Zorgkiezer is een website die je bij dit vraagstuk kan helpen. Maar heeft zorgkiezer nou echt wel alle verzekeringen in hun database? Wat voor criteria gebruiken om uit te zoeken wat voor jou de beste optie is? Lees verder om wat meer over Zorgkiezer te weten te komen zodat jij kunt inschatten of deze zorgvergelijker jou zou kunnen helpen de bomen te zien in het bos van zorgverzekeringen.

  De Beste en Goedkoopste Zorgverzekering in 2019
  Natuurlijk wil je dat de kosten voor je zorgverzekering zo laag mogelijk zijn. Helemaal als je eigenlijk nooit iets hebt, ben je vast geneigd gewoon te kijken welke zorgverzekering het goedkoopste is. Dit is echter niet altijd verstandig. De goedkoopste verzekering zou namelijk wel eens zo goedkoop kunnen zijn omdat ze bijna niets vergoeden. Met alles wat je dan zelf moet betalen ben je dan soms alsnog duurder uit dan met een duurdere verzekering die wel zonder problemen alles vergoed wat je nodig hebt. Daarom is het van belang om te kijken naar de kwaliteit van een bepaalde verzekering en niet alleen naar de premie. Dat is waar Zorgkiezer je bij kan helpen.

  Zorgvergelijker ZorgKiezerr
  Zorgkiezer is een vergelijker van zorgverzekeringen. Ze beweren zelfs al meer dan 10 jaar de grootste onafhankelijke zorgvergelijker te zijn. Ze hopen dat je, omdat zij je verschillen laten zien tussen ziekenhuizen, tandartsen en andere zorgverleners, jullie ook daadwerkelijk gaan kiezen.  Op hun website kun je vele verschillende zorgverzekeringen vinden en bekijken wat hun belangrijkste punten zijn. Ook kan Zorgkiezer je helpen om uit te zoeken welke zorgverzekering het beste bij jou past. Dit is immers voor iedereen anders. De één heeft genoeg aan een basispakket terwijl de ander vanwege vele medische problemen een aanvullend pakket wil. Maar ook de aanvullende pakketten verschillen nog al aardig per ziektekostenverzekering. De één biedt een goede tandartsverzekering terwijl de ander juist veel fysiotherapiebehandelingen vergoedt. Een derde geeft je de optie om ook in het alternatieve circuit te zoeken naar alternatieve therapieën waar de rest zich strikt aan de reguliere zorg houdt. Zorgkiezer inventariseert wat jij belangrijk vindt in een zorgverzekeraar zodat zij je de zorgverzekeringen kunnen laten zien die het beste passen bij wat jij in een zorgverzekeraar zoekt.

  Hoe Werkt Zorgkiezer?
  Zoals hierboven al gezegd kun je via Zorgkiezer kijken welke ziektekostenverzekering het beste bij je past. Je kunt op hun website een formulier vinden dat je kunt invullen. Allereerst willen ze je geboortedatum en geslacht weten. Verder willen ze weten of je nog een partner of kind(eren) wilt toevoegen. Daarna gaan ze in op de verzekering zelf. Zo moet je selecteren welk eigen risico je wilt. Het wettelijke minimum hiervoor is €385, maar een hoger eigen risico betekent een lagere maandpremie. Verder willen ze weten of je veel of weinig fysiotherapie of tandartsdekking wilt. Verder vragen ze je nog of je behoefte hebt aan dekking voor alternatieve geneeskunde, brillen & contactlenzen, buitenland of orthodontie vanaf 18 jaar. En misschien je nog wel recht op korting omdat je een HBO of WO opleiding volgt of bij de KvK bent ingeschreven als zzp’er. Na het invullen van dit formulier zal Zorgkiezer je de top 10 laten zien van zorgverzekeringen die bij je passen. Automatisch zullen ze je alle 10 de verzekeringen laten zien, maar ze kunnen je ook een top 3 geven van de beste prijs-kwaliteitverhouding of de goedkoopste optie. Heb je eenmaal een goede optie gevonden, dan kun je in veel gevallen de zorgverzekering afsluiten via de website van Zorgkiezer. Vaak krijg je dan nog eens korting op je zorgpremie ook.

  Zorgkiezer voor de Tandarts
  Niet iedere zorgverzekeraar biedt een even goede tandartsverzekering aan. Je zult weinig aan je tandartsverzekering denken als je gewoon een goed, gezond gebit hebt met stralend witte tanden. Toch kan er ineens iets met je tanden aan de hand zijn. Hoe goed je je tanden ook poetst, mondwater gebruikt en flost, je kunt nooit helemaal voorkomen dat je eens een gaatje krijgt of een kroon nodig hebt. En ook het trekken van je verstandskiezen, iets wat bij heel veel mensen moet gebeuren voor deze verstandskiezen andere kiezen in de verdrukking brengen, is niet zonder kosten maar moet gebeuren als je je gebit goed wilt houden. Daarbij kunnen je tanden ook beschadigen of afbreken tijdens een ongeluk of ongeval. In al deze gevallen wil je wel goed gedekt zijn. Kijk dus welke tandartsbehandelingen wel of niet in het basispakket zitten en of je hiervoor misschien een aanvullende verzekering nodig hebt. Denk hierbij niet alleen aan het heden, maar ook aan de toekomst. Zelfs het mooiste gebit zal wat meer zorg nodig gaan hebben naar mate je ouder wordt. Is die tijd eenmaal aangebroken, dan is niet iedere zorgverzekeraar er even makkelijk in om je pakket aan te passen. Houdt hier dus rekening mee als je kiest voor een zorgverzekering.

  Zelf je Zorg Kiezen
  Natuurlijk wil je zelf kunnen bepalen wie er aan je lichaam zit. Dit wordt echter niet door iedere zorgverzekeraar begrepen. Niet iedere verzekering laat je zomaar naar ieder ziekenhuis gaan. Sommigen hebben bepaalde  ziekenhuizen waar je van hen naartoe mag. Er zijn er zelfs bij die je echt alleen naar één ziekenhuis laten gaan, meestal het ziekenhuis waar de betreffende behandeling of operatie het goedkoopste is zonder te letten op de kwaliteit van de (na)zorg. Je mag dan wel naar een ander ziekenhuis, maar zij zullen niet meer vergoeden dan de behandeling bij het goedkoopste ziekenhuis. De rest van de kosten moet je dan alsnog zelf bij leggen. Misschien heb je hier helemaal geen problemen mee en vindt je het prima naar welk ziekenhuis dan ook te gaan zolang je maar geholpen wordt. Maar als dat ziekenhuis helemaal aan de ander kant van het land ligt is het niet fijn daar misschien wel meerdere keren heen te moeten terwijl het ziekenhuis bij jou in de buurt nog betere zorg verleend ook. Bedenk dus goed of je met een verzekering in zee wilt gaan als deze je niet zelf je zorgverlener uit laat kiezen.

  Zorgkiezer Zilveren Kruis
  Één van de verzekeringen die in de database van Zorgkiezer te vinden is, is het bende Zilveren Kruis.  Mocht deze zorgverzekering volgens Zorgkiezer het beste bij jou passen, dan kun je dat eens controleren. Bekijk de website van Zilveren Kruis en zie wat zij over hun zorgpolissen en premies te zeggen hebben. Ook kun je via Zorgkiezer een onafhankelijke, vrijblijvende offerte aanvragen. Zo weet je zeker dat je niets teveel betaalt voor je zorgverzekering of zorg. Ook kun je ze vergelijken met andere zorgverzekeraars die bij Zorgkiezer bekend zijn.

  Zorgkiezer Univé
  Univé, pluk je daar nou echt de vruchten van? Zorgkiezer kan je helpen om dit uit te zoeken. Ze hebben een basisverzekering, aanvullende verzekering en tandartsverzekering. Daarbij zijn ze verbonden met het Universitair Medisch Centrum Groningen, het Erasmus Medisch Centrum en Isala Klinieken. Op Zorgkiezer  kun je een rij vinden van ziekenhuizen waar ze nog meer zaken mee doen. Net als bij de hierboven genoemde concurrent kun je Univé vergelijken met nog vele andere zorgverleners. Ook zijn er klanten van deze zorgverzekering die vertellen over hun ervaring met deze zorgverzekeraar. Zo kun je, net als bij NederlandReview, kijken wat andere mensen van Univé vinden.

  Andere Diensten van Zorgkiezer
  Natuurlijk biedt Zorgkiezer nog meer aan dan alleen het vergelijken van zorgverzekeringen. De website heet immers zorgkiezer, niet zorgverzekeringkiezer. Dit houdt in dat je, naast zorgverzekeringen, ook andere aspecten van zorg kunt vergelijken. Zo kun je bijvoorbeeld ook kijken welk ziekenhuis het beste uit de bus komt bij een bepaalde behandeling of operatie. Je kunt deze ziekenhuizen vergelijken op specialisme. Bij sommige ziekenhuizen is de kindergeneeskunde het beste terwijl een ander ziekenhuis juist weer beter scoort op interne geneeskunde, plastische chirurgie, KNO behandelingen, oogheelkunde, radiologie of cardiologie. Je hebt maar één lichaam waar je het de rest van je leven mee moet doen, dus het is heel logisch dat je geholpen wilt worden door de beste artsen op een bepaald gebied. Kijk daarom goed of het ziekenhuis waar je een bepaalde behandeling of operatie wilt ondergaan wel echt zo gespecialiseerd is. Ook kun je vergelijken op een bepaalde behandeling. Sommige ziekenhuizen zijn beter in het verhelpen van rugproblemen terwijl anderen beter scoren als het gaat om schouders, middel buik of voeten. Daarnaast kun je ook nog kijken welk ziekenhuis de kortste wachtlijst voor een bepaalde behandeling heeft. Niemand wil immers langer met pijn lopen dan strikt noodzakelijk is.

  Zorgkiezer via de  Consumentenbond
  Mocht je nog eens willen checken of de Zorgkiezer die bij Zorgkiezer als beste keus voor jou uit de bus komt ook echt de beste is, dan kun je die keuze nog eens checken via de Consumentenbond. Deze heeft ook een soort zorgkiezer die je kan helpen om de beste keus te maken.

  Contact Opnemen met Zorgkiezer
  Natuurlijk is het mogelijk contact op te nemen met Zorgkiezer. Soms heb je immers een vraag die zo specifiek is dat hij niet duidelijk op de website te vinden is. Dan wil je jouw specifieke situatie even aan iemand kunnen voorleggen. Hier heeft Zorgkiezer  een klantenservice voor. Je kunt één van hun medewerkers bellen als je graag iemand persoonlijk spreekt en snel antwoord op je vraag wilt. Maar je kunt ze ook even een mailtje sturen waarin je de situatie of vraag uiteen zet. Zorgkiezer  is ook modern genoeg om mee te doen met de nieuwste trends. Zo zijn ze ook te bereiken via WhatsApp. Daar kun je ze gewoon even een berichtje sturen. Een lid van hun klantenserviceafdeling zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook kunnen zij je helpen met eventuele technische problemen op de website. Ook is Zorgkiezer actief op Social Media zoals Facebook, Twitter en Google+.


  Zorgkiezer legt uit: hoe werkt dat eigen risico nou precies?

  Reviews van  Zorgkiezer
  Is die website van Zorgkiezer nou echt zo handig? Zullen zij je wel echt de beste zorgverzekering aanraden, of is er nog een betere optie te vinden buiten Zorgkiezer om? Dit zijn allemaal vragen die snel beantwoord kunnen worden door mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van Zorgkiezer. Het kan erg handig zijn om eens te weten wat deze mensen nou echt van deze zorgvergelijker vinden. Je kunt hierachter komen door wat reviews te lezen die geplaatst zijn door deze klanten van Zorgkiezer. Zij kunnen je alles vertellen wat je moet weten over Zorgkiezer voor je er zelf gebruik van maakt. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen kunnen je helpen om te beslissen of Zorgkiezer nou echt wel de beste website is om zorg en ziektekostenverzekering te vergelijken. Heb je zelf ervaring met Zorgkiezer? Dan zouden wij dankbaar zijn als je zelf ook een review over deze zorgvergelijker achter zou willen laten.

  Veel succes met het zoeken van de beste zorgverzekering. Ga niet te luchtig met gezondheid om en zorg ervoor dat je de verzekering of zorg kiest  die inspeelt op wat jij nodig hebt. Zo weet je zeker dat je verzekering er voor jou zal zijn als je ze nodig hebt.


  Bekijk ervaringen van Zorgkiezer