NederlandReview

  Victoria Milan
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

  5
  62% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  5.2

  Service

  5

  Prijs

  4.2

  Leveren

  5.6

  Meer info over Victoria Milan

  Victoria Milan 
  Is je relatie ingedut? Ga je nooit meer samen op pad en is de enige spanning tussen de lakens een nachtzoentje? Gaan gesprekken niet verder dan de afwas en klusjes? Dan kun je wel wat passie gebruiken. Neem eens een kijkje op de website victoriamilan.nl. Deze datingsite brengt gebonden en gehuwde mensen bij elkaar. Ben je toe aan flirten, een spannende onenightstand of een affaire, maak dan een gratis profiel aan op deze datingsite zonder taboes. Je blijft anoniem in deze discrete online ontmoetingsplek.

  Om je in te schrijven hoef je geen persoonlijke informatie in te voeren. Je blijft altijd helemaal anoniem. Je naam, huisadres en telefoonnummer zijn nergens bekend. Verzin een prikkelende (niet-identificeerbare) gebruikersnaam en maak een apart e-mailadres aan waarop je mail wilt ontvangen van jouw toekomstige dates. Je kunt bijvoorbeeld een gratis e-mail aanmaken bij Hotmail, Yahoo of Gmail. Als je eenmaal bent ingeschreven kun je gebruik maken van een aantal basisfuncties. Kijk rustig even rond en besluit dan of je een upgrade wilt naar een premium abonnement. Na een upgrade heb je toegang tot de extra functies van victoriamilan.nl. Je kunt privéberichten en knipoogjes sturen. Daarnaast heb je toegang tot de livechat. Vrouwen krijgen bij inschrijving één jaar lang een gratis premium lidmaatschap cadeau. Zo wordt de balans tussen de mannelijke en vrouwelijke profielen op de website behouden. 

  Mannen kunnen al vanaf €19,99 (12 maanden lidmaatschap) op zoek naar extra passie in hun leven. Hoe langer het abonnement, hoe lager het maandbedrag. Voor een premium lidmaatschap van 6 maanden betaal je €29,99 per maand, 3 maanden kost €39,99 per maand. Eén maand spanning kost €49,99. Je kan betalen met creditcard, iDeal en via overschrijving. Het zal niet te zien zijn dat de betaling aan Victoria Milan is gedaan. 

  Profielfoto
  Tijdens het aanmaken van een profiel kun je een profielfoto toevoegen. Leden met foto krijgen 15 keer meer aandacht dan leden zonder foto. Upload een foto waarop je gezicht niet te zien is, of maak jezelf onherkenbaar met de Anonymousblur™-optie. Hiermee verzeker je anonimiteit maar geef je wel een indruk hoe je eruit ziet. Zorg sowieso dat er geen anderen (of bijvoorbeeld een lichaamsdeel zoals een hand) te zien zijn op de foto. Draag geen kleding of sieraden die mensen in je omgeving makkelijk zouden herkennen. Je kunt kiezen wie je foto’s zien. Zet ze op privé of openbaar. Staan ze op privé en heeft iemand toch interesse? Hij of zij kan dan door middel van een privé-sleutel toestemming vragen om je foto’s te mogen bekijken. Deze kan je accepteren of weigeren, de keuze is aan jou. Geef in je profiel aan waar je naar op zoek bent. Een flirt, een spannende chat of een affaire. Je hebt alles zelf in de hand.

  Zoek en gij zult vinden
  Victoria Milan heeft uitgebreide zoekmogelijkheden zodat je zeker weet dat je iemand zult vinden die goed bij je past. Zoek bijvoorbeeld op leeftijd, regio, lengte en gewicht. Ook is het mogelijk om te zoeken op interesses, persoonlijkheid en voorkeuren tussen de lakens. Heb je een match gevonden, dan kun je anoniem contact maken. Zend jouw lekkertje een knipoogje, een eerste stap richting een gesprek. Stuur een privébericht, dit werkt hetzelfde als het sturen van een e-mail. Super simpel. Wil je live chatten, maak dan gebruik van de messenger-functie. Deze functie is alleen beschikbaar als de ander online is. Voor je het weet zit je uren te kletsen over koetjes, kalfjes en kinky fantasieën.  

  ‘Vrijgezellig’
  Singles die ongelukkig zijn met hun relastiestatus proberen dit vaak te verbloemen. (‘Ik ben gewoon vrijgezellig. Haha.’) Toch liegen ook getrouwde en gebonden mensen over hun relatie. Ze doen bijvoorbeeld net of ze vrijgezel zijn om indruk te maken op die ene mooie man of vrouw. Op het internet werkt dat net zo. Uit onderzoek is gebleken dat 30% van de mensen die zich inschrijft op ‘gewone’ datingsites, liegt over hun relatiestatus. Ze willen toekomstige dates en flirts niet afschrikken. Bij Victoria Milan is dit allemaal niet nodig, je hoeft niet te liegen over je relatie of huwelijk. De meeste leden zijn zelf gebonden en zijn juist op zoek naar iemand die gebonden is aan een partner. Ben je single en ready to mingle? Op de inlogpagina van Victoria Milan kun je zien dat ook singles welkom zijn op de website. Je kunt echter geen contact zoeken met andere singles. Je kunt wel flirten met mensen in een relatie. 

  Girl next door
  Veel leden vinden het prettig om een minnaar of minnares uit te zoeken die niet te dichtbij woont. Ze zoeken passie in een andere provincie of zelfs in een ander land. Victoria Milan heeft een enorm netwerk van profielen door heel Europa. Zo kun je zelfs op zakenreis of op vakantie de spanning opvoeren. Een muze in Malaga, een flirt een Florance, een macho in Monaco, wat een heerlijkheid.  Zoek je het liever dichter bij huis zodat je regelmatig kunt afspreken? Die girl next door is zo gevonden. 

  Om teleurstellingen te voorkomen en te zorgen dat daten via Victoria Milan veilig blijft, voeren professionele medewerkers regelmatig controles uit. Leden die zich niet aan de voorwaarden houden, worden van de site verwijderd. Daarnaast wordt het IP-adres en de e-mail van deze persoon opgeslagen. Zo kan hij of zij niet terugkeren op victoriamilan.nl. Ook de leden zelf kunnen ervoor zorgen dat de site leuk en veilig blijft. Zij kunnen verdachte activiteiten en profielen eenvoudig melden door op de knop ‘rapporteer deze gebruiker’ te klikken. Deze is op ieder profiel zichtbaar. 

  Geheim is geheim
  Bij Victoria Milan blijven je avonturen in online dating geheim. Je echte naam en adresgegeven worden nooit opgeslagen. Je creditcardgegevens (mocht je daarmee betaald hebben) blijven geheim. Het e-mailadres dat je hebt opgegeven wordt alleen gebruikt voor doeleinden waarvoor je zelf toestemming hebt gegeven in je profiel. Victoria Milan verstuurt geen spam en stelt de database met e-mailadressen niet beschikbaar aan derden. Wel ontvang je om de zoveel tijd een mail van Victoria Milan zelf met interessante informatie over de website. Vind je dit toch niet prettig, dan kun je dit aangeven in je profiel. Je zult dan geen mails meer ontvangen. Behalve als je een bericht of knipoogje of een bericht hebt van een flirt natuurlijk.

  Victoria Milan zorgt er dus voor dat jouw geheimen goed bewaard blijven. Zelf kun je ook het een en ander doen om te zorgen dat niemand achter jouw spannende avonturen komt. Gebruik bijvoorbeeld een naam die niet te terug te leiden is naar je persoonlijke situatie. Maak een wachtwoord aan dat je nog nooit hebt gebruikt en verander deze regelmatig. Je e-mailadres is niet zichtbaar en zal niet aan de andere leden worden getoond. Toch is het aan te raden een ander adres aan te maken. Je zou toch niet willen dat een familielid of kennis per ongeluk je mail leest. Dit is sneller gebeurt dan je denkt. Vooral als je een laptop of tablet deelt.

  Paniek.
  Stel: je bent lekker rond aan het neuzen tussen de profielen op victoriamilan.nl. Ineens hoor je de sleutel in het slot van de voordeur. Je partner komt thuis. Nu al.? De deur zwaait open en… niets aan de hand. Voor dit soort situaties heeft Victoria Milan namelijk de zogeheten ‘paniekknop’. Deze knop brengt je in één muisklik naar YouTube en verwijdert alle pagina’s van Victoria Milan uit je browsersgeschiedenis. Niets aan de hand. De knop is altijd zichtbaar, op iedere pagina die je bezoekt. 

  Vind je het allemaal iets te spannend? Je kunt je profiel eenvoudig verwijderen. Dit doe je onder het tabje ‘Instellingen’. Bij de privacyinstellingen kun je je profiel deactiveren. Dit is het eenvoudig verwijderen. Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide verwijdering. Al je gegevens worden gewist, inclusief de berichten die je hebt verstuurd. Niets zal duiden op jouw stiekeme bezoekjes aan de website.

  Tot slot
  Kort samengevat is Victoria Milan hèt platform voor gebonden mensen die op zoek zijn naar een online of reallife affaire. Je hoeft niet bang te zijn dat je partner achter je avonturen komt. Victoria Milan werkt erg discreet. Als je daarnaast zelf enkele voorzorgsmaatregelen treft, zal niets jouw affaire (affaires?) in de weg staan. Singles kunnen zich inschrijven maar zij zullen alleen contact kunnen maken met mensen die wel een relatie hebben. Vrouwen hoeven het eerste jaar niet te betalen voor de diensten van Victoria Milan. Mannen kunnen tegen een schappelijk maanbedrag op zoek naar mooie dames. Is passie in de polder niet jouw ding? Victoria Milan heeft leden door heel Europa. Kies wie het beste bij je past, waar hij of zij ook woont. 

  Wil je meer weten? Victoria Milan is te volgen op Facebook en Twitter. Daarnaast is er een eigen blogpagina waar interessante artikelen worden geplaatst over affaires, avontuurtjes en relaties. Leden plaatsen hier ook hun ervaringen. Victoria Milan heeft nog geen app, maar ook met de mobiele site kun je discreet daten. Je kunt dus overal gebruikmaken van de functionaliteiten van de website. Heb je een vraag voor het team van Victoria Milan? Mail dan naar support@victoriamilan.nl.


  Bekijk ervaringen van Victoria Milan