NederlandReview

  Sarenza
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  5
  46% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6.4

  Service

  4

  Prijs

  5.2

  Leveren

  4.4

  Meer info over Sarenza

  Sarenza
  Je ziet dat het beste op een bruiloft. Aan het begin van de dag wandelen de dames ontspannen rond op de meest mooie schoenen. Rond een uur of vijf is er her en der al wat gezucht en gesteun te horen. En bij het diner hebben de meeste dames de schoenen al uit. Je zou voor de grap een keertje stiekem onder de tafel kunnen kijken bij zo’n bruiloftsdiner; wedden dat meer dan de helft de schoenen reeds heeft uitgeschopt? 

  Koop gemakkelijk goede schoenen
  Misschien ben jij wel een van die dames met de schoenen uit. Wees dan niet getreurd, want er is iets aan te doen. Allereerst, en dan is een beetje een open deur, koop goede schoenen. Kies voor mooie materialen en een juiste ondersteuning. Daar gaat best wat tijd in zitten, maar daar is een oplossing voor. Gelukkig hoef je tegenwoordig voor schoenen kopen de deur niet meer uit, met een paar klikken heb jij die prachtige schoenen in huis en ze worden nog gratis bezorgd ook. In alle rust kun je zoeken naar kwaliteit aan jouw voeten. Dat gaat je een hele hoop blaren schelen. Neem bijvoorbeeld een site als Sarenza, je hebt keuze uit maar liefst 680 verschillende merken schoenen die met een paar clicks van jou zijn. En zelfs als ze niet passen, kost dat je nog niets extra’s. Retour is bij Sarenza namelijk altijd gratis, wel zo klantvriendelijk.

  Ga voor een goed maatadvies voor jouw voeten
  Bij Sarenza hebben ze een speciale service voor maatadvies. Goede, comfortabele schoenen vind je daardoor bij Sarenza. Hoe ze dat zo voor elkaar krijgen? Nou, ze hebben bij Sarenza een testteam voor alle schoenen. Ja, je leest het goed, een team wat alle schoenen test. Geweldig toch? Zoek jij maar eens een verkoper in een doorsnee schoenenwinkel die alle schoenen heeft getest en je precies kan vertellen welke maat goed is voor jouw voeten. Want sommige schoenen vallen nu eenmaal klein, of juist groot. Bij alle schoenen op de website van Sarenza vind je daarom een maatadvies. Zo koop je nooit meer te kleine of te grote schoenen en neem je oorzaak nummer 1 weg van blaren na een feestje.

  Koop je schoenen altijd op tijd
  Ook niet geheel onbelangrijk, koop nooit last minute je schoenen. Een paar schoenen besteld bij Sarenza is de volgende dag bij je in huis, dus te kort tijd hoeft nooit meer een probleem te zijn. Waarom moet je je schoenen op tijd kopen? Elke schoen gaat door hem te dragen namelijk naar je voeten staan. Leer is een natuurlijk product wat werkt door het te gaan gebruiken. In het begin is leer nog beetje stug, maar na een paar dagen op je hakken door het huis te hebben gelopen gaan ze naar je voeten staan. Een schoen voelt dan veel prettiger aan je voeten en zal veel minder snel blaren opleveren. In het begin is het misschien wat onwennig om op je hoge, prachtige pumps door het huis te paraderen, terwijl je daar boven gewoon je boyfriendskinny aanhebt. Maar die paar weken later op dat leuke feest, die bruiloft of het bedrijfsuitje ben je jezelf er dankbaar voor.

  Neem een tweede paar schoenen mee
  Is het charmant? Nee, dat misschien niet. Maar als je halverwege een bruiloft of een ander groot feest op je blote voeten door de zaal moet, is dat nog minder charmant. Een simpele oplossing voor zere voeten aan het einde van de avond is een tweede paar schoenen mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan een paar simpele zwarte pumps die je al jaren hebt en die zitten als pantoffels. Net voordat je voeten echt pijn gaan doen, kun je je oude vertrouwde schoenen aantrekken. Want hoezeer je ook zorgt voor goede en passende schoenen, soms kan het gewoon gebeuren dat je aan het einde van de avond wel opeens zere voeten hebt. Gauw wisselen van schoenen biedt dan de oplossing. Wat je ook nog kunt doen als je het leuker vindt om wel wat nieuws onder je mooie outfit te dragen is een paar hoge hakken kopen en bijvoorbeeld leuke flatjes in de stijl van je jurk. Bij Saranza hebben ze daar ook iets leuks voor bedacht. Ze bieden namelijk schoenen aan in bepaalde thema’s. Denk bijvoorbeeld aan het thema ‘City’. Grote kans als jij jouw gave hakken in het thema City vindt, dat je er een heel leuk tweede paar comfy shoes bij vindt.

  Voor de diehard shoelover: tape teen 3 en 4 aan elkaar
  Misschien is het niet het eerste wat in je opkomt, je tenen aan elkaar plakken. Maar als je echt een keer een avond op die kersverse, tegekke hakken wilt doorbrengen is dit een aanrader. Voordat je je schoenen aandoet plak je je derde en je vierde teen (gezien vanaf je grote teen) aan elkaar met een stukje tape. Je kunt hiervoor bijvoorbeeld sporttape gebruiken, maar ook de gewone leukoplast die bijna in elk medicijnkastje te vinden is, is geschikt. Op deze manier ontlast je de zenuw die precies tussen deze twee tenen doorloopt. Hoe deze zenuw voelt als hij pijn doet weten alle vrouwen die wel eens op hakken lopen, van zeurderig en pijnlijk aan het begin tot ‘ik ga nooit meer uit op hakken.’ aan het einde van de avond. De zenuw wordt ook niet voor niks de ‘party pooper zenuw’ genoemd. Met een stukje tape om teen 3 en teen 4 verhelp je dit euvel. Probeer het maar eens. 

  Wees dus voorbereid en voorkom pijnlijke voeten
  De bottom line van het hele verhaal is, steek iets meer denkwerk en voorbereiding in je feestavondje en je voeten zullen je er dankbaar voor zijn. Nog even de belangrijkste tips op een rijtje: zorg voor goede schoenen met bijvoorbeeld een voetenbed (denk bijvoorbeeld aan Clarks bij Sarenza), zorg voor de juiste maat, (laat je goed informeren over de pasvorm van de schoen, bijvoorbeeld door het maatadvies bij Sarenza), zorg dat je een paar weken van tevoren je hakken goed inloopt, neem altijd een tweede paar schoenen mee die je al langere tijd hebt of kies bijvoorbeeld voor een leuke ballerina schoen, tape je derde en je vierde teen samen in om de zenuw die daar loopt te ontlasten. En the day after? Zijn jouw voeten heel blij met een voetenbadje en lekkere massage. Je voeten dragen je hele lichaamsgewicht, dus is het belangrijk goed voor ze te zorgen. Je kunt ook eens voor wat leuke tips en blogs op de website van Sarenza kijken, je vindt er genoeg.

  Mooie schoenen, een goed gevoel
  Zeg nou eerlijk, schoenen maken de man. (of vrouw.) Een nieuw paar schoenen kan ervoor zorgen dat je je mooi, sexy en zeker van je zaak voelt. Een vrouw verandert op het moment dat ze een mooie pump aantrekt. Ze gaat gracieus lopen, haar kuiten en benen komen beter uit en ze straalt vrouwelijkheid uit. Daar kun je zelf dus ook gebruik van maken. Voel je je even wat minder? Pas dan je schoenkeuze aan. Je zult zien als jij je elegant, vrouwelijk en sexy voelt, die zakelijke deal ook ineens een stuk soepeler verloopt. Nou hoeft het natuurlijk niet allemaal vrouwelijk, hot en sexy te zijn. Je schoenkeuze kan ook onderstrepen dat jij lekker even een ontspannen dagje voor jezelf hebt. Slippertje, sandaaltje of een leuke sneaker: jij bent vandaag in de chillmodus en daar brengt niemand verandering in. Let er maar eens op hoe jij de keuze van je schoenen bepaalt, het zal je verrassen.

  Sarenza heeft voor elke mood de bijpassende schoen
  Het blijkt al uit de verschillende thema’s die je kunt vinden op www.sarenza.nl . Kies je vandaag voor casual, city, summer of wil je lekker koopjes spotten in de sale? Een ding is zeker, bij Sarenza vind je de schoenen die jij zoekt. Of je nou op zoek bent naar een paar nieuwe allstars voor de vakantie, een paar pumps voor dat leuke feestje, mooie slippertjes voor de zomer, hoge laarzen voor onder dat korte rokje of sandaaltjes voor onder dat gele jurkje waar je eigenlijk niks bij kunt vinden: tussen de 680 (.) merken van Sarenza zit jouw ideale schoen. Bij Sarenza kun je namelijk ook gewoon zoeken op kleur. Heel prettig als je een kledingstuk hebt, waar je maar niet de juiste schoenen bij kunt vinden.

  Een mooie en goed passende schoen hoeft niet altijd duur te zijn
  Natuurlijk heb je ontzettend gave merken die gewoon wat duurder zijn dan andere schoenen, maar voor een goede schoen goud geld te betalen hoeft echt niet. Sterker nog, bij Sarenza komen slecht passende schoenen niet eens door de ballotagecommissie. Dankzij het unieke schoenen testteam halen deze de webshop niet. Want als zij niet op slechtzittende schoenen willen lopen, dan hoef jij dat al helemaal niet. Sarenza heeft daarom het eigen merk ‘Made by Sarenza’. Niet duur en nog veel belangrijker, ze zitten heerlijk. Nooit meer zere voeten met de schoenen van Sarenza, wat een verademing.


  Bekijk ervaringen van Sarenza