NederlandReview

  50five
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (63)

  7.6
  71% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  7.8

  Service

  7.4

  Prijs

  7.6

  Leveren

  7.8

  Meer info over 50five

  De wereld wordt steeds slimmer, dus dit geldt ook voor dingen in en rondom je huis. Steeds meer dingen kunnen van afstand geregeld worden zodat je niet altijd meer op hoeft te staan of thuis hoeft te zijn om je verwarming te regelen, je rolgordijnen te sluiten of het licht aan te doen. Ook maken smart home aanpassingen je huis een stuk veiliger door bepaalde beveiliging toe te passen. Zo komt er niemand ongevraagd op jouw terrein zonder dat jij ervan af weet. Maar hoe zorg je er nou voor dat je huis meegroeit met de technologie van tegenwoordig? Hier heeft 50five een hoop oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan een slimme deurbel of verwarming. Maar zijn deze smart home solutions nou echt wel zo handig? Wat voor een voordelen bieden ze jou als bewoner? Is al die smart technologie nou echt wel allemaal zo makkelijk te installeren, of zul je een hoop problemen tegen komen voor je het eindelijk werkende hebt? Waar staat 50five voor? Is dit bedrijf nou echt wel zo betrouwbaar? En wat voor een aanpassingen zou jouw huis kunnen gebruiken? Lees verder om hierover wat ideeën op te doen. Wie weet ontdek je nog wel dingen over 50five die je hiervoor nog niet wist.

  Meer Over 50FIVE b.v.
  Wat is 50five nou precies voor een bedrijf, vraag je je misschien af? 50five is een bedrijf dat slimme aanpassingen voor je huis verzorgt. Het bedrijf is een onderdeel van ENGIE Electrobel en opgericht in 2015. Ze durven zichzelf zelfs de #1 specialist te noemen als het gaat om smart home, dus ze durven heel wat te beloven. Ze voegen er zelfs aan toe dat ze echt alles weten over smart home producten. Ze vinden dat de zogenoemde slimme home automation apparaten het comfort in je huis vergroten. Ook kunnen deze home automaton je geld besparen door bijvoorbeeld je verlichting of verwarming efficiënter te laten werken. Soms kun je deze zelfs bedienen met je Smartphone, een handige oplossing aangezien de meeste mensen hun mobiele telefoon altijd op zak hebben. Je kunt zo dus waar je ook bent dingen voor je huis regelen. Wel begrijpen ze dat jouw huis natuurlijk niet hetzelfde is als dat van je buren. Daarom staan ze ook voor persoonlijk advies wat helemaal toegespitst is op jouw huis en levensstijl. Omdat ze hun producten zelf testen durven ze te beweren dat hun assortiment alleen de beste smart home producten bevat. Wel willen ze deze home automation toegankelijk maken voor iedereen. De belofte die ze op hun website geven is een groot assortiment, waarin de beste en nieuwste producten zijn opgenomen. Zo loop je dus altijd voor op de rest van de wereld.

  50five’s Hoofdkantoor in Eindhoven
  Het Nederlandse hoofdkantoor van50five is gevestigd in Eindhoven. Deze locatie is op werkdagen geopend van 8:00 tot 22:00. Je kunt er dus makkelijk even een kijkje nemen en de producten in het echt bewonderen. Zo weet je ten minste wat je koopt. Ook kunnen ze je daar persoonlijke uitleg geven over een bepaald product waar je in geïnteresseerd bent. Ze weten namelijk dat jouw huis nooit precies hetzelfde is als dat van je buren en je daarom een persoonlijk advies nodig hebt wat past bij jouw huis, maar ook bij jouw levensstijl. Het scheelt namelijk nogal wat of je veel thuis bent of juist veel van huis.

  50five in de UK en Frankrijk
  Naast een locatie in Nederland is 50 ook te vinden in andere landen, zoals bijvoorbeeld in Frankrijk en Engeland. Ook hier hebben ze hoofdkantoren.

  50five en hun Samenwerking met ENGIE
  Zoals eerder al vermeldt is 50five opgericht door ENGIE Electrobel. 50five heeft hun webshop niet alleen opgericht. Ze hebben hierbij samengewerkt met moederbedrijf ENGIE Electrabel, een bedrijf wat onder andere bekend is vanwege hun boxx. Boxx is “het digitale brein in huis” en meet de verbruikkosten van energie. Samen willen zij mensen inspireren. Dit willen zij doen door hen allerlei soorten producten aan te bieden die een huis op een vrij eenvoudige manier comfortabeler kunnen maken. Ze weten ook dat de wereld van morgen niet op dezelfde manier energie zal gebruiken als nu het geval is. Het is voor hen belangrijk om mee te gaan in deze ontwikkelingen en ze misschien zelfs een stap voor te zijn door de juiste smart home producten aan te bieden. Via deze smart home producten willen ze bijdragen aan de daling van de CO2-uitstoot. Maar er zijn nog andere dingen die ze willen bewerkstelligen. Daling van het gebruik is hier één van, iets wat ze stimuleren via slimme meters, slimme verlichting en slimme verwarmingen. Hierbij komt digitalisering van de oplossingen kijken. En dan is er nog een vierde en laatste zogenoemde “peiler”: decentralisatie van de productie. Deze vier peilers vormen de grond van al de oplossingen die 50five en moederbedrijf ENGIE hun klanten bieden.

  50five en Hun Kortingen
  Mocht je zelf op zoek zijn naar slimme producten van 50five, dan loont het de moeite om eens een blik te werpen op hun kortingen. 50five heeft af en toe leuke acties en kortingen zodat je niet het volle pond hoeft te betalen als je bijvoorbeeld een nieuwe gloeilamp wilt. Er zijn regelmatig producten in de aanbieding, dus kijk eens rond of gebruik hun zoekfunctie om op “korting” te zoeken. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor een smart sensor, pressure pomp of grasmaaier. Dus als je altijd al die zonne-energie sfeerlamp of Click and Grow smart garden wilde maar hem altijd te duur vond kun je altijd eens kijken of hij toevallig in de aanbieding is. Misschien heb je de prijs er dan wel voor over.

  De Retourservice van 50five
  Op hun website wordt er gezegd dat 50five een retourservice heeft van 55 dagen. Dit betekent dat je 55 dagen hebt om het product uitgebreid uit te proberen. Natuurlijk hopen ze dat je binnen die tijd zo gehecht bent aan een weerstation of slimme thermostaat dat je hem niet meer kwijt wilt. Ze beseffen echter dat dit nooit te garanderen is, al helemaal omdat iedereen nou eenmaal een andere voorkeur heeft. De radiatorventilator waar jij zeer tevreden over bent kan door een ander gewoon niet handig gevonden worden. Daarom is er dus een bedenkperiode van 55 dagen. Mocht je na die tijd toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan kun je het irrigatiesysteem of de robotmaaier gewoon terug sturen. Hier rekenen ze geen extra kosten voor, dus de retourservice is gratis.


  Zo werkt de Sonos Home Cinama set.

  50five en de Beveiliging van Je Huis
  50five kan ook voor de beveiliging van je huis zorgen. Er zijn bijvoorbeeld slimme deurbellen met of zonder camera’s. Zo kun je al voordat je de deur open maakt zien wie er voor de deur staat en hoef je niet open te doen voor vreemden als je dat niet wilt. De meeste deurbellen zijn ook nog eens draadloos zodat je geen snoer nodig hebt om ze aan te sluiten. Sommigen hebben ook een LEDD-melding of LEDF indicator. Maar je kunt ook een andere kant op denken: een spotlight of floodlight met geavanceerde sensoren, schijnwerpers en sirene die iedere ongewenste bezoeker in de schijnwerpers zet. Zo jaag je mensen weg die verkeerde bedoelingen hebben. Die willen immers niet dat iedereen zomaar kan zien wat ze aan het doen zijn en zullen dus de benen nemen. Er zijn ook andere manieren waarop je huis en inboedel in gevaar kan zijn. Vuur en rook kan heel veel schade aanrichten en geliefde objecten vernietigen. Daarnaast ben je bij brand en rook zelf ook in gevaar, vooral als je slaapt en het gevaar dus niet in de gaten hebt tot het te laat is. Zorg er daarom altijd voor dat je een goede rookmelder en CO-melder hebt.

  50five en Hun Verlichting
  Over verlichting gesproken: die kan ook een heel stuk slimmer dan je gewend bent. 50five heeft slimme lampen voor binnen en buiten. Er is een assortiment gekleurde tuinlampen die je tuin een bijzondere uitstraling kunnen geven. Vooral rond de kersttijd of een andere feestdag kan bepaalde verlichting echt bijdragen aan de sfeer. Mooie kerstverlichting tijdens de kerstdagen, bijvoorbeeld, of disco verlichting tijdens je discofeest in de tuin. Maar ook voor binnenshuis gebruik zijn er handige LED-lampen. Deze werken op zonne-energie en zullen dus niet veel bijdragen aan je energierekening. Ze slaan licht op en gebruiken die energie zodra je de lamp aan zet. Veel hiervan hebben een ingebouwde dimmer, dus je kunt zelf bepalen hoeveel licht je wilt dat de lamp geeft. Soms heb je immers even fel licht nodig om iets te kunnen zien terwijl een andere keer juist zacht, rustig licht veel meer van pas komt. Sommigen hebben ook nog schemerschakeling of kleuren en lichteffecten.

  Vacatures bij 50five
  Zou je graag willen werken bij 50five? Houd dan goed de website van 50five in de gaten. Er is een gedeelte genaamd “werken bij 50five” waar regelmatig verschillende vacatures op staan. Wie weet komt je droombaan wel voorbij. Mocht je dus de ambitie hebben om bij het team van 50five te gaan horen, dan kun je altijd kijken of er een passende vacature voor je bij zit. Natuurlijk kun je ook een open sollicitatie sturen en kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen. Wie weet kun je wel een aanvulling zijn op een manier waaraan je pas denkt als je met elkaar in gesprek gaat.

  Promo Codes en Kortingscodes van 50five
  Al eerder hebben we het gehad over de kortingen van50five . Maar er zijn nog andere manieren waarop50five korting verstrekt. Er komen regelmatig kortingscodes en promocodes voorbij op 50five. Deze kun je invullen wanneer je je bestelling aan het afronden bent. Bij de betalingsopties vindt je dan ook de mogelijkheid om een promotiecode of kortingscode in te voeren. Zo wordt de korting verrekend als je de bestelling plaatst.

  Contact Opnemen met 50five’s Klantenservice
  Er zijn vele manieren om contact op te nemen met de klantenservice van 50five. Zo is er een digitaal contactformulier waarin je jouw probleem of situatie kunt uitleggen. Wel willen ze dan wat persoonlijke gegevens van je zoals je e-mail adres, naam, telefoonnummer en eventuele bijlagen. Mocht je snel antwoord op een vraag willen, dan zou je ook een belletje kunnen plegen. De klantenservice van 50five is te bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 22:00. In het weekend is dit van 9:00 tot 18:00. Je hebt dus genoeg tijd om iemand te pakken te proberen te krijgen. Daarnaast is het mogelijk met een medewerker van 50five. Dit kun je doen door een berichtje achter te laten op de Facebook pagina van 50five of een berichtje te sturen via Messenger.

  Evaringen met 50five en Reviews door klanten
  Je hebt nu heel wat informatie over 50five, maar natuurlijk is deze niet volledig. Degenen die je het beste kunnen vertellen over hoe het er achter de schermen van 50five aan toe gaat zijn de klanten die al eerder iets bij 50five hebben gekocht. Verdiep je daarom eens in hun reviews om erachter te komen of 50five werkelijk doet wat ze eigenlijk beloven. Hun eerlijke ervaringen, onbevooroordeelde meningen en andere opmerkingen kunnen je wat meer inzicht geven ij het reilen en zeilen van 50five zodat je weet wat je kunt verwachten als je iets bij hen koopt. Natuurlijk telt iedere mening en willen we jou dus ook vragen een review achter te laten als je zelf ervaring met 50five hebt. Vertel ons en potentiële klanten van 50five of jij tevreden bent over 50five, hun producten en de diensten die ze hun klanten aanbieden. Op die manier kun jij weer andere klanten helpen in hun beslissing wel of niet klant bij 50five te worden.


  Bekijk ervaringen van 50five