Back Market

3.8
5.3

Bestellen

2

Service

4

Prijs

3.7

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Back Market

Ben je zoekende naar refurbished smartphones of andere elektronica? Dan kan een bezoekje aan de site van Back Market jou wellicht uitkomst bieden. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.

Wat is Back Market?

Back Market richt zich op refurbished smartphones en andere elektronica. Deze artikelen zijn naar eigen zeggen zo goed als nieuw en zeer betaalbaar. Mocht je niet tevreden zijn dan krijg je je geld terug. Er wordt gewerkt met experts op het gebied van refurbished. Er wordt aangegeven dat ze het best denkbare aanbod aanbieden. De selectie wordt gemaakt op basis van prijs, kwaliteit en algoritme. De verkopers worden constant gecontroleerd en kwaliteit wordt gegarandeerd. Service naar klanten staat naar eigen zeggen hoog in het vaandel. Ze bieden graag een veilige winkelervaring.

Het kwaliteitslabel

Deze organisatie stelt er alles aan te doen om aan te tonen dat refurbished apparaten zo goed als nieuw zijn. De staat van een refurbished toestel bevindt zich ergens tussen nieuw en gebruikt. Je kan het zien als nieuwe items, te verkrijgen tegen tweedehands prijzen. Via Back Market kunnen alle apparaten onderworpen worden aan een controle. Daarnaast wordt ieder toestel opgeknapt door een expert. Via de site kan er een kijkje achter de schermen worden genomen.

Transparant beoordelingssysteem

De meeste mensen zijn niet dol op krassen. Ze stellen dat bij Back Market maar al te goed te begrijpen. Deze onderneming heeft een eerlijk systeem ontwikkeld om apparaten te controleren. Er wordt rekening gehouden met de technische staat en de uiterlijke vertoning. De technische hoedanigheid kan gezien worden als een verwijzing naar de levensduur van een apparaat. Toestellen moeten volledig functioneel zijn.

Bezorginformatie

Natuurlijk wil je weten wanneer je jouw aankoop kunt verwachten. Dit kun je online bekijken. Het wordt rechts naast het product aangegeven. Niet alle orders worden altijd op dezelfde dag verzonden. Dit kan door verkopers zelf bepaald worden. Op en rondom de feestdagen kan het erg druk zijn. Dan kan het wat langer duren voordat de bezorging plaatsvindt. Grotere bezorgingen hebben soms ook een langere verwerkingstijd nodig. Er wordt niet alleen in Nederland geleverd, maar ook in andere landen. Dit zijn op dit moment onder andere Frankrijk, België, Duitsland en Oostenrijk. Op de website van Back Market staan echt alle landen vermeld. Is je bestelling kwijt of gesloten? Raak dan niet in paniek en volg de procedure met betrekking tot zoekgeraakte spullen.

Retourneringen

Ben je ergens ontevreden over? Dan is het mogelijk om een retournering in gang te zetten. Producten kunnen teruggestuurd worden aan de verkoper. Dit dien je te doen volgens een op de site vermelde stapsgewijze handleiding. Voor een retour zal contact opgenomen moeten worden met de verkoper. Dit kun je doen via je persoonlijke klantaccount. Als je het retourproces in wilt gaan dien je een aantal zaken te checken. Bekijk allereerst of jouw apparaat nog steeds onder de garantie valt. Vervolgens is het zaak om afbeeldingen naar de fixer te sturen. Er moet een reservekopie van je gegevens gemaakt worden. Pak je artikel nauwkeurig in zodat deze probleemloos verstuurd kan worden. De gehele procedure lees je op de website van Black Market.

Klantervaringen

Ben je al klant bij Back Market? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Ben je tevreden met de kwaliteit en prijs van de producten? Hoe heb je de service ervaren? We stellen het op prijs dat jij jouw visie deelt via een bedrijfsreview op deze pagina.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (6)

Anderen bekeken ook

close

Back Market

Vergelijk reviews en bekijk Back Market