NederlandReview

  vtwonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Weigering terugbetaling

  Marijn Grevink04-01-2017
  2
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Na een product te hebben gevonden op de VT wonen webshop, hebben wij een tegoedbon gekocht om speciaal dat product te kunnen kopen. Na levering bleek dit een verkeerd product te zijn. Na veelvuldig contact is gebleken dat het product zoals ze aangeven op de site niet beschikbaar en zouden wij ons geld terug krijgen.

  Het product is vervolgens terug verstuurd en in goede staat aangekomen. Wij kregen hierover een bevestiging van VT wonen en met daarin dat ons het geld terug zouden krijgen.

  Later werden wij opgebeld met de mededeling dat we een tegoedbon terug zouden krijgen. In alle normale gevallen zou ik dit niet meer dan logisch vinden, behalve in dit geval. VT wonen maakt een fout door verkeerde informatie op de site te zetten, wij kopen, op basis van die (foutieve) informatie een bon om vervolgens in te kunnen leveren en krijgen vervolgens een verkeerd product. Het kan niet juist zijn dat we dan gewoon de bon maar terug krijgen en maar wat anders moeten kiezen.

  Dit is onjuist en raad iedereen ten strengste af aankopen te doen via de webshop. Je weet maar nooit, wie weet is de informatie wel onjuist en word je met een tegoedbon opgezadeld.


  Bekijk ervaringen van vtwonen

  Schrijf zelf een review over vtwonen

  Uw beoordeling