NederlandReview

  vtwonen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Badmat met 12 uur in huis!

  H.01-07-2017
  9,5
  Zou hier weer kopen: JA

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Gisteravond een badmat besteld van hkliving, gezien in het tijdschrift van VT wonen en daarna gauw online op hun eigen website besteld (ik zag m daarna ook in andere webshops, maar bij vt wonen was de verzending gewoon gratis). Ik was een beetje huiverig of ze wel met een dag zouden leveren maar vanochtend vroeg om half negen werd er hier al aangebeld en daar stond de bezorger al voor de deur! Ik had ook niet meer in mijn mail gekeken om te kijken hoe laat ze zouden komen, ik denk ik zie het wel, nou ze zijn dus heel erg snel bij VT wonen! Binnen 12 uur geleverd gewoon, of misschien wel sneller. en dus ook gratis verzending.

  De mat is heel goed verpakt, netjes ingerold in dik plastic en ook met een grote doos eromheen. Onze kat ook weer blij ;)

  Het aanbod op de website is trouwens ook heel groot en ik vond het bestellen heel makkelijk. Je vult gewoon ff een formuliertje in en we hebben met credit card afgerekend.

  Ik snap niet waarom mensen zo negatief zijn over vtwonen zoals ik hieronder zie... Ik ben superblij met de supersnelle bezorging en service!


  Bekijk ervaringen van vtwonen

  Schrijf zelf een review over vtwonen

  Uw beoordeling