NederlandReview

  Ervaringen VolumeRate

  Je kunt natuurlijk verschillende winkels afspeuren voor allerlei soorten spullen, maar het is natuurlijk veel makkelijker om alles in één keer te bestellen via een grote website. Één zo’n website die dat voor je kan regelen is VolumeRate. Maar wat zal nou de kwaliteit van hun computers zijn? Zullen hun schoenen en andere kleding nou echt wel zo lekker zitten? Hoe lang zullen hun lampen meegaan? Kunnen hun sportbenodigdheden tippen aan die van de gespecialiseerde sportwinkels? Zal het lang duren voor je nieuwe mobiele telefoon bezorgd wordt? En wat voor klantenservice krijg je van dit bedrijf als je een klacht hebt over je babyproduct? De enigen die je hierover meer kunnen vertellen zijn echte klanten van VolumeRate. Lees hun onbevooroordeelde reviews om erachter te komen wat zij van VolumeRate vinden en of zij wel tevreden zijn over hun aankoop. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je een idee geven van wat kopen bij VolumeRate betekent.

  Over VolumeRate

  VolumeRate is een webshop die allerlei soorten producten aanbiedt. Ze zijn dus eigenlijk een warenhuis. Je kunt er bijvoorbeeld alles voor je mobiele telefoon vinden of je nou een iPhone hebt, een Smartphone of mobiel van een ander merk. Ook kun je er elektronica vinden zoals filmcamera’s, videospellen, game consoles, elektronisch gereedschap, USB’s, memory cards en nog veel meer andere dingen die je kunt gebruiken bij je computer. Ze verkopen trouwens ook de computer zelf, tenzij je natuurlijk liever een laptop of tablet hebt. Verder hebben ze nog heel wat hobbyspullen. Auto’s en andere voertuigen die je met een afstandsbediening kunt besturen, bijvoorbeeld. Maar onder deze categorie vallen ook verkleedspullen, gadgets, rookbenodigdheden, muziekinstrumenten en feesdecoratie. Ook voor je auto hebben ze het één en ander. Je kan er bijvoorbeeld een autoalarm opzetten of je voertuig uitrusten met een zender zodat je altijd weet waar de auto is. Ook voor sporters hebben ze het één en ander. Heb je bijvoorbeeld een nieuwe fiets, kampeertent, sportschoenen of iets anders nodig, dan kun je bij VolumeRate terecht. Ze hebben alles voor watersporten, jagen, wandelen, balsporten en teamsporten. Ook kun je bij VolumeRate een hele selectie kleding vinden. Dus ben jij op zoek naar een gloednieuwe outfit, kom dan eens naar dit warenhuis. En zelfs voor baby’s zijn er spullen te vinden.


  Een filmpje over VolumeRate. In het Engels, maar dat is de website ook.

  Diensten van VolumeRate

  De spullen van VolumeRate kunnen online besteld worden. Je kan dus gewoon een bestelling plaatsen voor een koptelefoon of iPhone kabel. De bezorgservice van VolumeRate zal deze dan netjes verpakken en naar je opsturen. Daarnaast heeft VolumeRate ook nog eens een klantenservice die je kan helpen als je een product zoekt of ergens een vraag over hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor VolumeRate

  Wat is jouw eigen mening over VolumeRate? Doet de nieuwe computer of game console die je bij ze hebt gekocht het goed of heb je er veel problemen mee? Hoeveel licht heeft hun LED verlichting nou echt? Hebben ze op de sportafdeling alles wat je voor jouw favoriete sport nodig hebt of mis je dingen? Was je nieuwe mobiele telefoon snel bezorgd door de bezorgservice van VolumeRate of liet dat te wensen over? En wat voor een klantenservice kunnen anderen volgens jou verwachten? Vertel ons alles via een review over VolumeRate.

  VolumeRate
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over VolumeRate

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is VolumeRate een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over VolumeRate. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is VolumeRate actief?

  VolumeRate is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode, Kinderen & baby, Sport & Outdoor, Wonen, Elektronica, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van VolumeRate gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.