NederlandReview

  Ervaringen Van Beek Lederwaren

  Heb jij in de webshop van Van Beek Lederwaren de perfecte nieuwe tas gevonden? Of wil je een koffer bestellen voor jouw reis naar Hawaii? Wacht dan nog heel even voordat je op bestellen drukt en lees hier de onafhankelijke reviews van klanten. Wat vinden zij namelijk van de kwaliteit van de tassen? Zijn al je spullen veilig in de koffers? En worden bestellingen altijd op tijd geleverd? Je ontdekt het allemaal in de beoordelingen op NederlandReview. Lees over de ervaringen van andere klanten en kom nooit voor onnodige verrassingen te staan.

  Geschiedenis Van Beek Lederwaren

  Een familiebedrijf met een liefde voor lederwaren, dat vind je bij Van Beek. In 1935 werd Van beek opgericht door Wim van Beek. In Zwolle werd een kleine tassenwinkel geopend en drie jaar laten kwam de eerste verhuizing naar de Grote Markt in Zwolle. In de komende jaren werden er verschillende nieuwe filialen geopend en kwamen twee nieuwe generaties in de zaak werken. Nu heeft Van Beek Lederwaren vier verschillende winkels in Zwolle, een magazijn, een speciale outletstore en een webshop. Niet alleen het aantal panden is blijven groeien, ook het assortiment werd steeds uitgebreid. Ze hebben nu alles van tassen tot reis koffers en van paraplu’s tot beurzen.


  Van Beek Lederwaren in gesprek met 538!

  De categorieën van Van Beek Lederwaren

  • Tassen
  • Business
  • Koffers
  • Reistassen
  • Rugzakken
  • Beurzen
  • Billfolds
  • Etuis
  • Bijoux dozen
  • Handschoenen
  • Paraplu’s

  Diensten Van Beek Lederwaren

  De kwaliteit van de producten is altijd het allerbelangrijkste geweest voor Van Beek. De merken die verkocht worden in de winkels worden dan ook speciaal geselecteerd. Het aanbod bestaat uit meer dan 100 verschillend merken, maar veruit de populairste merken zijn Aunts & Uncles, CowboyBag, Myomy, Fred De La Bretoniere en Samsonite. Verder is de verzending vanaf 47,- gratis en zijn er regelmatig acties en aanbiedingen in de webshop te vinden. Volg Van Beek Lederwaren op Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en kortingen. Betalingen gaan overigens ook veilig en snel met iDeal, MasterCard, Visa, PayPal, AfterPay of American Express.

  Klachten Van Beek Lederwaren

  Is er iets misgegaan met de levering? Of was je tas beschadigd? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. Ze kunnen je klacht wellicht naar tevredenheid afhandelen. Op de website vind je een contactformulier dat je kunt invullen of neem contact op via Facebook en Twitter. Voor dringende problemen kun je de klantenservice ook bereiken door te bellen op het telefoonnummer. Heb jij een klacht gemeld? Schrijf dan een review en laat weten of je goed geholpen bent.

  Geef jouw mening over Van Beek Lederwaren!

  Heb jij voor het nieuwe schooljaar een tas gekocht in de webshop? Of heb jij al jaren een tas van Van Beek Lederwaren? Geef dan jouw mening over de webshop en de producten. Wat vind je van de prijzen? Zijn de lederwaren van de hoogste kwaliteit? En worden bestellingen snel geleverd? Schrijf een review en vertel over jouw ervaringen met Van Beek Lederwaren. Jouw beoordeling kan andere klanten helpen.

  Gebruiken ze de beste kwaliteit leer? Wat vinden klanten van de prijs? Krijg je luxe lederwaren? Lees reviews en ervaringen over Van Beek Lederwaren.

  Van Beek Lederwaren
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Kofferset gekocht, volgende dag thuis

  Snel
  Goede prijs
  Snel geleverd

  Door: Johan de Vries03-09-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Schrijf zelf een review over Van Beek Lederwaren

  Uw beoordeling