NederlandReview

  Ervaringen Uw-rollator

  Op het geven moment komen we allemaal op het punt dat het lopen steeds wat lastiger zal gaan. Een rollator kan je helpen om je iets zekerder en stabieler te voelen. Maar dat moet dan natuurlijk wel een betrouwbare rollator zijn. Misschien vind je die wel bij Uw-rollator. Maar wat zal de kwaliteit van die rollators en andere aanpassingen zijn? Zal zo’n wandelgeval nou echt voorkomen dat je valt? Zal de rollator wel door de klantenservice van Uw-rollator worden bezorgd voor je echt je evenwicht verliest? En wat zal de klantenservice van Uw-rollator zeggen als de rollator toch niet stevig genoeg blijkt te zijn? Alleen ouderen die al met een rollator van Uw-rollator lopen (en kinderen of kleinkinderen die de rollator hebben aangeschaft) kunnen hierover wat meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij nou eigenlijk van Uw-rollator vinden. Hun ervaringen, cijfers, meningen en beoordelingen kunnen je wat meer informatie over deze rollatorwinkel geven.

  Over Uw-rollator

  Uw-rollator is een online winkel die rollators aanbiedt. Ze zijn een deel van Uw-zorgspecialist.nl. Bij Uw-rollator hebben ze, naar eigen zeggen, het grootste assortiment rollators van Nederland. Ze waren vier jaar geleden dan ook de eerste die serieus begonnen met het online verkopen van rollators. In Den Bosch vind je de Rollator Experience Winkel waar je verschillende rollators even kunt uitproberen voor je definitief een keuze maalt. En die keuze kan best lastig zijn omdat ze er nou eenmaal veel hebben. Sowieso is er alleen al de keuze tussen een rollator voor binnen of buiten. Er zijn speciale rollators om boodschappen mee te doen of om mee op reis te nemen. De meeste rollators hebben vier willen, maar er zijn er ook een aantal die als driewieler ontworpen zijn. Verder zijn er nog lichtgewicht rollators en carbon rollators. En als laatste hebben ze nog speciale, aangepaste rollators voor kinderen of mensen met Parkinson. Naast rollators heeft Uw-rollator ook nog een aantal handige trolleys die makkelijk mee te slepen zijn. Er zijn zelfs combinaties van een rollator en een trolley in één. Verder kun je nog accessoires aanschaffen zoals wielen, handvaten, ruggensteunen, manden, paraplu’s, bidonhouders, drempelhulpen, remmen, decoratie en infuushouders.


  Een van de rollators die Uw-rollator aanbiedt.

  Diensten van Uw-rollator

  Er zijn verschillende diensten die Uw-rollator aanbiedt. Allereerst is er de Uw-rollator bezorgservice die de nieuwe rollator gewoon thuis komt bezorgen. Verder is er nog een klantenservice die je kan helpen als er iets niet helemaal goed is gegaan. En mocht de rollator gerepareerd moeten worden of een onderhoudsbeurt nodig hebben, dan komt de rollatorservice van Uw-rollator gewoon aan huis,

  Klachten, Complimenten en Tips voor Uw-rollator

  Loop jij al met een rollator van Uw-rollator? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze rollatorwinkel. Hoe stevig is die rollator nou echt? Is die trolley wel groot genoeg om een voorraadje boodschappen in mee te nemen? Werd de rollator al door de bezorgservice van Uw-rollator bezorgd voor je een keer viel? En waren de klantenservice en rollatorservice er voor je toen je rollator een reparatie nodig had? Schrijf je eigen Uw-rollator review en laat ons weten wat jouw mening over deze rollatorservice is.

  Uw-rollator
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  4
  14% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.8
  Service
  rating
  3.2
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  3.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Uw-rollator

  Uw beoordeling

  Rollator voor mijn moeder

  Samen met mijn moeder in de winkel geweest in Vught. Daar zeer fijn geholpen door de winkelmedewerker. Aangegeven dat ik een beetje huiverig was i.v.m. de recensies maar hier antwoorden zij eerlijk op dat zij in Juni/Juli problemen hadden met hun systemen en dat geloof ik wel (recensies zijn ook uit die periode).

  Uiteindelijk wilde mijn moeder een rollator in een kleur die zij niet op voorraad hadden, daarop mochten wij het winkelmodel meenemen en werd 2 dagen later de rollator keurig netjes thuis omgewisseld. Al met al een zeer goede service en positieve ervaring.

  Door: R. van Kessel03-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  rollator

  dit zijn oplichters

  Door: john12-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Rollator

  Fake shop,your order will never be sent! You cant reach those guys not by the phone,not by email and messenger! Dont buy from them !!!

  Door: Julita Jaroszewicz09-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Rollator

  Never buy from this shop ! I was made order for 360eur,no one was answer me since 1 week,after i reach them 1 time by the phone,they send me only Half of my order,after this i try contact them by the phone,email,facebook,just nobody answer! SCAM !

  Door: Maksims Batars29-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Boodschappen trolly

  Besteld, betaald, geen levering. Bellen.. bandje waar niet op in gesproken kan worden.
  Mailen krijg je geen antwoord.
  Het ergste is dat het niet eens voor mij is, maar voor iemand die hulp behoevend is.

  Door: Ck18-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  stok houder rolstoel

  Besteld en betaald, niks gekregen, herhaaldelijk gemaild en gebeld, geen reactie..

  Door: J.W.16-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  rollator trust let's go out

  Super slechte service deze rollator moet retour, nemen nooit de tel op beantwoorden mijn mail niet, ik wilde graag een rollator waarvan de stangen onder de handvaten ahw langer konden worden verstled als bij de trust rollator die ik hier nu heb, ze zullen het wel druk hebben denk ik, ik hoor niets en ik heb deze rollator 4 dgn op zicht nou die zijn morgen al om ! heel vreemd allemaal

  Door: Marion Bouwmeester06-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Uw-rollator een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Uw-rollator. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 14% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Uw-rollator actief?

  Uw-rollator is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Uw-rollator gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.