NederlandReview

  Ervaringen Unbound VR

  De wereld staat tegenwoordig bol van de technologische ontwikkelingen. Het is al heel gewoon dat bijna iedereen een smartphone heeft, en ook de wereld van de Virtual Reality rukt op. Voor de meeste smartphones is wel een VR bril te koop, en daarnaast zijn er nog veel meer artikelen om op een nieuwe manier een gesimuleerde 3D omgeving te beleven. Bij Unbound VR kun je terecht voor de aanschaf van je eerste VR bril, maar ook voor de hoogwaardige Oculus bril en vele aanverwante artikelen. Wat de meningen van andere klanten over deze aanbieder zijn lees je hier.

  Over Unbound VR

  Unbound VR is vanaf het eerste moment al enthousiast over de mogelijkheden van Virtual Reality. Daarom willen zij jou ook het beste uit je virtual reality beleving laten halen door een ruim assortiment VR artikelen aan te bieden van de beste kwaliteit. Zij zijn een affiliate aangegaan met Coolblue, Marktplaats en Bol.com waar je de producten van Unbound VR nu dus ook kunt kopen. Heb je nog vragen over de producten, de status van de voorraad of een aanbieding bijvoorbeeld? Dan kun je altijd contact met ze opnemen voor meer informatie.


  Een achtbaan beleefd met Virtual Reality

  Diensten

  Bij Unbound VR kun je veel informatie vinden over Virtual Reality en daarnaast bieden zij ook allerlei producten aan op dit gebied:

  VR Brillen

  Er zijn twee verschillende soorten VR Brillen. De passieve brillen en de actieve brillen. De passieve brillen kun je gebruiken in combinatie met je mobiele telefoon, en de actieve brillen hebben een ingebouwd scherm, deze sluit je aan op je computer. De passieve brillen kun je uitkiezen op basis van het merk en type telefoon die je hebt. De actieve brillen zijn een klasse apart, voor een echte Virtual Reality beleving.

  VR Randapparatuur

  In deze categorie vind je verschillende randapparatuur die je nog meer mogelijkheden bieden op het gebied van Virtual Reality:

  • 360 Graden Camera's – Hiermee kun je je omgeving in 360 graden vastleggen en afspelen via je VR bril.
  • VR Controllers – Hiermee kun je game spelen en eenvoudiger door al je VR content navigeren.
  • VR Guns – Hiermee kun je FPS beleven zoals ze bedoeld zijn.
  • VR Treadmills – Hierin kun je rennen, springen en kruipen.
  • Diversen - VR tassen, standaarden, hygiënische maskers en meer.

  Over Virtual Reality

  Met informatie en adviezen over Virtual Reality en welke mogelijkheden er allemaal zijn:

  • Advies over VR
  • Wat is VR, wat voor vr brillen zijn er allemaal en hoe gebruik je die?
  • VR mogelijkheden
  • Vind toepassingen die geschikt zijn voor jouw VR bril
  • VR Treadmills
  • VR Games

  Verhuur

  Bij Unbound VR kun je ook je VR brillen en randapparatuur zoals loopbanden, VR guns, controllers, koptelefoons en extra bewegingssensoren huren. Vanaf € 7,50 per dag kun je al een VR bril huren.

  Levering en betaling

  Alle bestellingen bij Unbound VR worden gratis geleverd. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, Paypal, Bancontact en je mag het ook achteraf betalen.

  Klachten

  Wanneer je een klacht hebt, neem dan eerst contact op met Unbound VR door ze een e-mail te sturen met een duidelijke omschrijving van je klacht. Wanneer het niet lukt om je klacht onderling met Unbound VR op te lossen, dan kun je je geschil aanmelden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Ook is het mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

  Laat hier ook jouw mening achter over Unbound VR!

  Wat zijn de ervaringen met de webwinkel van Unbound VR? Bieden zij echte kwaliteitsartikelen en accessoires voor een echte Virtual Reality beleving?

  Unbound VR
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  5.6
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.2
  Service
  rating
  5.2
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  5.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Unbound VR

  Uw beoordeling

  HTC Vive Cosmos

  Toch even terug naar deze site. Ik kwam hier om de webwinkel te checken en de reviews hier maakte mij er niet gerust op. Uiteindelijk toch besteld vanwege de goede reviews op andere plekken over UnboundVR (webwinkelkeur, Bol.com en Google)

  Ik heb geen enkel probleem ervaren bij het bestellen of bij de aflevering. Vragen die ik had over het product, zijn ook binnen een paar uur kundig beantwoord.

  Ik ben dik tevreden en geef 5 sterren hoor.

  Door: Reinier D.30-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Aanbevolen

  Ik heb een Google Daydream via deze site gekocht en alles is goed verlopen.

  Door: Rudolf28-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  DPVR p1

  Slechte kwaliteit!
  Gekocht als een nieuwe;
  Bij opening verpakking bleek alle stickers en kabel al los in de doos te zitten.
  De doos zelf was al smerig

  Door: Rachid Sebti10-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Retourbeleid zeer slecht!

  Ik had een verkeerde VR-bril besteld die ik terug kon sturen en meteen een andere besteld. De bestelling liep al niet zo voorspoedig maar het retourproces is verschrikkelijk bij Unbound. Het retourpakket werd niet aangenomen en naar een servicepunt gebracht waar Unbound het nooit heeft opgehaald. Daardoor kwam het pakket na veel weken bij mij terug. Moest ik het opnieuw opsturen, wéér verzendkosten, en volgens hun "coulance-regeling" zouden ze dan tóch het geld van de VR-bril terugbetalen ondanks dat het langer dan 14 dagen had geduurd. Het tweede pakket werd óók niet aangenomen en naar het servicepunt gebracht. Ik heb toen nog meerdere malen moeten aangeven dat ze het wel moesten ophalen.
  Uiteindelijk hebben ze het geld terugbetaald maar ik zit wel met hoge en dubbele verzendkosten. Hier bestel ik nooit meer.

  Door: Eline12-10-2020
  Eline12-10-2020

  "Zou hier weer kopen" staat per ongeluk op JA maar moet echt NEE zijn.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Unboundvr

  Een retournering wordt niet serieus genomen. Met omslachtige regels en zoveel mogelijk de klant moeite laten doen is het me gelukt een product terug te sturen waar ik extra geld voor moest betalen! Ze hebben het gewoon weer terug aan de deur geleverd zonder het pakketje open te maken. Dikke middelvinger in je gezicht dus. Ondersteun deze mensen niet en koop gewoon ergens anders met wel professionele service.

  Door: Tim05-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  acer vr headset

  ik heb een vr headset bij deze website besteld echter werkte deze van af het begin slecht. dacht dat dit kwam door software maar het blijkt nu gewoon kapot te zijn.
  nu wil ik deze terug sturen, maar door de klantenservice word ik verwezen naar de fabrikant om het met hun uit te zoeken. ze weigeren het product terug te nemen.

  de headset is nog geen 10 maanden oud en ik heb dus nog lang zat garantie. hele slechte service ik zal hier nooit meer wat bestellen.

  Door: ian28-06-2019
  Unbound VR11-07-2019

  Hallo Ian, het spijt ons dat je een vervelende ervaring hebt gehad in verband met je retourverzoek. Zoals aangeboden kun je het product wel naar ons retourneren, maar zal het daardoor wat langer duren voordat je weer kunt beschikken over de headset. Onze excuses voor de verwarring hierover.

  Verified

  ian08-08-2019

  uiteindelijk word het toch netjes opgelost, kan de review hier alleen niet meer aanpassen?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Voldoet absoluut niet aan verwachtingen

  VR Tripod Standaard (2 stuks) + 2 mounts en opbergtas a 130 euro besteld.

  - Voor 5 uur besteld volgende dag in huis product, maar er zat toch een extra dag tussen voordat het uberhaubt werd opgepakt.
  - Doos beschadigd geleverd.
  - Merkloze beschadigde statieven ontvangen die naar mijn mening niet meer dan 20 euro per stuk waard zijn.
  - Geen opbergtas
  - Heel erg overpriced voor wat ik heb gekregen

  Support verzoek ingediend, ben bereid de review aan te passen zodra dit in orde gemaakt is.

  Door: Romuald Villetet31-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  FAQ

  Is Unbound VR een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Unbound VR. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Unbound VR actief?

  Unbound VR is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Elektronica, Multimedia & Bladen, Kantoor, hobby, feest & merch

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Unbound VR gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.