NederlandReview

  Ervaringen Timarco

  Je gewone kleding is belangrijk, maar het ondergoed dat je eronder draagt ook. Je kunt lingerie en ander ondergoed vinden bij Timarco. Maar wat zal de kwaliteit van hun nachtkleding zijn? Zal hun loungerwear echt wel zo prettig zitten? Zullen hun bikini’s en andere zwemkleren wel goed genoeg tegen zout water of chloor kunnen om lang mee te gaan of kun je ze binnen een seizoen alweer weggooien? Zal het lang duren voor de sportkleding van deze winkel door hun bezorgservice wordt thuisbezorgd? En hoe zal de klantenservice van Timarco reageren als je toevallig een vraag hebt of met een probleem zit betreft hun producten? Hier kunnen alleen echte klanten van Timarco je een antwoord op geven. Werp eens een blik op de reviews die deze klanten hebben geplaatst en ontdek wat zij echt van Timarco vinden. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je een goed beeld van Timarco geven voor je er zelf lingerie of andere kleding besluit te kopen.

  Over Timarco

  Timarco is een winkel die ondergoed en andere kleding verkoopt. Hun hoofdkantoor kun je vinden in Eindhoven. In hun winkel hebben ze allerlei soorten ondergoed voor mannen en vrouwen. Hieronder vallen damesslips, body’s, bh’s, ondersteunend ondergoed, herenslips, warm ondergoed en lange onderbroeken. Onder lingerie valt ook nachtkleding. Mocht je als vrouw een grote cupmaat hebben, dan kun je ook bij Timarco terecht. Ze hebben hier zelfs een speciale categorie voor. Voor moeders is er positiekleding en ondergoed dat wat extra steun kan bieden tijdens de zwangerschap. Maar ook voor zwemkleding kan je bij Timarco terecht. V heeft op dit gebied bikini’s, zwembroeken, sarongs, slippers, badhanddoeken, strandjurkjes, kimono’s, playsuits, strandhanddoeken, tuniekjes, kaftans, pareo’s, duikbrillen, armbandjes, badmutsen enzovoort. badpakken, en andere zwemaccessoires. Hun categorie kleding zit vol met T-shirts, tops, tank tops, sweatshirts, werkkleding, leggings, singlets en nog veel meer. Tijdens het sporten heb je natuurlijk aparte kleding nodig. Daarom heeft Timarco dan ook een speciale selectie sport-bh’s, sportshirts, korte broeken, leggings en andere kleding. Hun categorie schoenen bevat sportschoenen, werkschoenen en vrijetijdsschoenen van verschillende types. En daarin draag je natuurlijk sokken.


  Draag jij de juiste maat bh?

  Diensten van Timarco

  De kleding van Timarco kan gewoon online worden besteld. Als je eenmaal een bestelling hebt geplaatst en deze ook hebt betaald zal de bezorgservice van Timarco de sokken, sportschoenen of bh zo snel mogelijk naar je opsturen. Ook is er een Timarco klantenservice om je uit de brand te helpen als er ergens een probleem optreedt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Timarco

  Heb je al eens eerder kleding of lingerie van Timarco gekocht? Dan willen wij graag weten hoe jij over deze kledingwinkel denkt. Hoe lekker zitten die bikini’s nou echt? Zijn hun sportkleren wel stevig en kwalitatief genoeg voor echte stevige sporttrainingen of een wedstrijd? Duurde het lang voor je ondergoed naar je werd opgestuurd door de bezorgservice van Timarco? En wat voor een kleding kan er van Timarco worden verwacht als je ze nodig hebt? Schrijf een Timarco review en vertel ons alles over jouw ervaring met deze kledingwinkel zodat anderen een idee hebben van wat ze kunnen verwachten.

  Timarco
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  5
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Crocs en slippers

  Op 2 juni 2 paar Crocs besteld en één paar slippers.
  Uiteraard moesten we direct betalen.
  Tot op heden (11-07-2019) nog steeds geen artikelen en ons geld kwijt. We ontvingen niet de juiste artikelen en we mistten een artikel.
  Retour sturen naar Zweden.
  Nu nog steeds geen geld retour gehad.
  het enige dat je als antwoord krijgt als je een vraag stelt...
  we zijn er mee bezig, we doen ons best .....
  Nooit meer Timarco!
  PAS op met TIMARCO!!!!

  Door: Nathalie Mes11-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5
  rating

  Sloggi onderbroeken

  Op 10 juni op voorraad bestelde sloggi onderbroeken.
  Zelf niet gezien dat de bezorgtermijn 3 tot 10 werkdagen is, dit wordt ergens onderaan de website via een aantal doorklikken pas duidelijk.

  Uiteindelijk wordt de bestelling pas op 27 juni bezorgd. 17 dagen levertijd, dat gaat nergens meer over.
  Ja ze waren een fractie goedkoper maar levering via Zweden, onduidelijke levertijd en voorraad is voor mij een reden om nooit meer iets te bestellen hier en zeker niet ergens aan te bevelen.

  Kwaliteit is nog niet getest omdat het niet voor mij zelf is.

  Door: Marco28-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Schrijf zelf een review over Timarco

  Uw beoordeling