NederlandReview

  Ervaringen The Athlete's Foot

  Overweeg je dit bedrijf en ben je hier om recensies en meningen van de consumenten voor jou te lezen? Of heb je al ervaring en wil je die graag delen door middel van een review? Voor zowel het lezen als schrijven van beoordelingen over dit bedrijf, ben je hier op de juiste pagina.

  Sneaker Freak
  Voor sommige mensen staan sneakers haast gelijk aan ademhalen. Ze hebben vaak meerdere paren in de meest uiteenlopende trendy kleuren en de nieuwste modellen. Alles is netjes op kleur of merk gerangschikt in een kast en door het grote arsenaal sportief schoeisel, lijkt alles nog zo goed als nieuw.

  Maar de meeste mensen die op sneakers, gympen of skateschoenen lopen, doen dit vooral omdat ze gewoon lekker comfortabel zitten. Natuurlijk doet het ontwerp er toe en wellicht heb je een voorkeur voor een merk, zeker als je er op sport of de fitness-ruimte mee betreedt. In de sportkleding die voldoet aan de voorschriften uiteraard, want een joggingbroek, shirt en sweater zitten toch echt beter bij bank drukken dan een spijkerbroek en colbert.

  Het belang van de juiste schoenen
  Op het moment dat je een schoen echt als sportschoen wilt gaan gebruiken, is de keuze van het model absoluut belangrijk. Dan gaat het niet enkel om de vereisten vanuit de sport zelf, maar ook vanuit je lijf en hoe jij op je voeten staat. Blessures voorkom je liever dan dat je ze geneest, want sommige blessures vinden het gezellig om een aantal jaar op de achtergrond te blijven spoken.


  Ook de helden van de allerkleinsten hebben af en toe nieuwe schoenen nodig

  Vooroordelen
  Niet alleen de sneaker freak heeft wat last van karikaturen, ook dragers van bepaalde modellen lopen hier tegen aan. Neem bijvoorbeeld het stereotype beeld van de hardcore fan, de gabber, met zijn of haar Air Max-ies of de skateboarder met zijn Vans. Zeker in combinatie met bepaalde kleding, dan lijkt het haast niet uit te maken of je nu daadwerkelijk in dat ‘vakje’ hoort of niet. Vooroordelen gaan vaak niet verder dan de facade.

  The Athlete’s Foot
  Deze keten van bijna zestig fysieke winkels door heel Nederland (voorheen onder de naam COACH) en een webwinkel heeft het assortiment gericht op sneakers, kleding en accessoires voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De voorkeur gaat hierbij uit naar sportauthentieke merken. Denk daarbij aan merken als Nike, Adidas, Converse, Asics, Reebok, Puma en Vans. Bestellingen kunnen eventueel afgehaald worden in een van de filialen.

  Dit bedrijf is te volgen via Facebook, Twitter, Instagram en Google+.

  Recensies van klanten voor klanten
  Heb jij ervaring met de webshop? Dan horen wij graag jouw mening over de bestelling. Heb je misschien gebruik gemaakt van de afhaaloptie in een fysieke winkel bij jou in de buurt? Of ben je klant bij ze geweest in die winkel? Wat vond je van de klantvriendelijkheid, kennis en adviezen van het personeel? Heb je wel eens wat moeten retourneren? Wat je ervaring ook is, laat er hier gerust een review over achter. Dat is handig voor de consumenten na jou, zodat ze jouw beoordeling kunnen lezen en zo geholpen worden bij het maken van hun keuze.

  The Athlete's Foot
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  2

  Service

  2

  Prijs

  2

  Leveren

  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Zeer slecht

  Johanna13-04-2019

  Locatie Leeuwarden. Nooit schoenen kopen. Zeer slechte service. Het personeel zijn broekjes die zich gedragen als popiejopies. Onaardig. Zeer onfatsoenlijk. Maten schoenen kloppen ook niet.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Schrijf zelf een review over The Athlete's Foot

  Uw beoordeling