NederlandReview

  Ervaringen StofzuigerZakkenBestellen.nl

  Als je een stofzuiger hebt, zijn af en toe al je zakken vol, en heb je daarvoor nieuwe nodig. Of de slang of zuigmond gaat kapot. Voor nieuwe stofzuigerzakken en nieuwe onderdelen, want waarom zou je meteen een nieuw apparaat kopen, kun je terecht bij Stofzuigerzakkenbestellen.nl. Hier op NederlandReview lees je de ervaringen van anderen met deze webshop.

  Over Stofzuigerzakkenbestellen.nl

  Stofzuigerzakkenbestellen.nl is een onderdeel van The Shop Factory. Dit bedrijf is in 2010 begonnen met een webshop genaamd Werkschoenenwinkel.nl, de start van een hele serie (inmiddels meer dan 25) online shops die door hen beheerd wordt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam, waar een team van zo’n vijftien medewerkers alles draaiende houdt. The Shop Factory is continu bezig om zijn webwinkels te verbeteren en de service, kwaliteit en het winkelgemak te verhogen. De bestellingen die je bij ze doet worden geleverd door één van hun vaste partners PostNL, GLS of UPS.


  De Jeugd van Tegenwoordig - De Stofzuiger

  Diensten

  Bij Stofzuigerzakkenbestellen.nl kun je zoals je waarschijnlijk al had verwacht zakken voor je stofzuiger kopen. Welk merk, model of type stofzuiger je ook hebt, ze hebben ze allemaal. Deze bieden ze aan van het originele merk, maar ze hebben ook eigen merk (compatible) stofzuigerzakken die net goed goed passen als de originele, maar minder duur in aanschaf zijn. Vul in het zoekvenster jouw merk in, en jouw type, en je ziet meteen welke zakken er geschikt zijn voor jouw apparaat. Naast stofzuigerzakken bieden ze ook stofzuigeronderdelen als buizen, slangen, zuigmonden, etc. aan. In de webshop kun je de producten op verschillende manieren zoeken, bijvoorbeeld via onderstaande links die rechts op de homepage staan:

  • Zak zoeken op trefwoord
  • Zak zoeken op merk
  • Stofzuiger onderdelen
  • Stofzuigerslang
  • Zuigmond
  • Parketborstel
  • Stofzuiger filters
  • Stofzuiger hulpstukken

  Je kunt bij hen betalen met iDeal, Paypal, of via een bankoverboeking vooraf. De verzendkosten zijn altijd € 2,95. Voor pakketjes die door de brievenbus passen krijg je geen Track en Trace code, voor andere pakketten wel. Alle stofzuigerzakken zijn uit voorraad leverbaar, en als je vandaag voor 15.00 uur besteld, heb je ze morgen in huis.

  Klachten

  De webshop Stofzuigerzakkenbestellen.nl neemt klachten serieus en reageren hier tijdens werkdagen binnen 24 uur op via e-mail. Het is ook mogelijk om op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch contact met ze op te nemen. De procedure voor de klachtenafdeling zal ongeveer 1 á 2 dagen in beslag nemen.

  Jouw review hier!

  Heb jij ervaring in het bestellen bij Stofzuigerzakkenbestellen.nl? En heb je daarbij contact gehad met het klachtencentrum, telefonisch of via een contactformulier? Graag willen wij weten hoe dit was. Laat een review over deze webshop achter, zodat andere consumenten hiervan kunnen profiteren!

  Wat zijn de ervaringen van consumenten met Stofzuigerzakkenbestellen.nl? Hier vind je de reviews van klanten die al eens iets bij hen besteld hebben!

  StofzuigerZakkenBestellen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StofzuigerZakkenBestellen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is StofzuigerZakkenBestellen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over StofzuigerZakkenBestellen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is StofzuigerZakkenBestellen.nl actief?

  StofzuigerZakkenBestellen.nl is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StofzuigerZakkenBestellen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.