NederlandReview

  Ervaringen StappentellerStore

  Er is de laatste jaren steeds meer aandacht gekomen voor de gezonde levensstijl. Daarbij wordt niet alleen gefocust op een gezonder eetpatroon of het doen van allerlei intensieve work-outs in de sportschool of het fitnesscentrum, maar juist ook op de beweging van alledag. Niet iedereen kan of wil namelijk sporten. Dus die extra beweging van het stofzuigen, opruimen en afstoffen, want dat moet toch wel gedaan worden, is dan een bonus. Door de focus te leggen op de te behalen winst, zonder dat mensen gelijk allerlei abonnementen en verplichtingen moeten aangaan, is deze benadering van in beweging komen zeer toegankelijk en laagdrempelig. Mensen kunnen het daarnaast zelf dusdanig toe- en aanpassen, dat het volledig in het dagelijks leven in de passen valt. Daardoor gaat het haast ongemerkt de goede kant op. Wellicht valt het je op dat je je fitter en energieker voelt. En voor de mensen die wel al een actief leven leiden, is het een leuke manier om wat extra beweging in te passen.


  Stofzuigen op muziek

  Een van de middelen om in beeld te brengen hoeveel je per dag beweegt is de . Dit apparaatje, wat niet groter is dan een horloge, doet ook precies wat het zegt: stappen tellen. Aan het einde van de dag kunt u daardoor gemakkelijk zien hoeveel je die dag bewogen hebt. Niet helemaal tevreden over het aantal? Maak gerust eens een wandeling in het park of loop naar de winkel. Voor je het weet heb je het gewenste aantal passen gedaan. Eigenlijk wordt het een soort spelletje; jij tegen jezelf van de vorige dag. Misschien krijg je er wel zoveel lol in dat je vanaf dat moment nooit meer de lift of auto pakt! En voldoende beweging kan nooit kwaad!

  Vroeger was alles beweeglijker

  We bewegen namelijk een stuk minder dan bijvoorbeeld een eeuw geleden. Door alle technische vooruitgang wordt veel menselijke arbeid verlicht of overbodig gemaakt. Waar eerst tien man fysieke arbeid nodig was, staat nu een machine. Gevolg is dat we veel minder lichamelijke inspanning hoeven te leveren. Zweet is vervangen door muisklikken, apparaten en hendeltjes. Tel daar het gemak van de supermarkt bij op en ons huidige leven vereist een stuk minder fysieke inspanning dan vroeger. Beweging die ons lichaam wel nodig heeft om zich goed te voelen.

  Een stappenteller motiveert de drager dus op een leuke en laagdrempelige manier aan in beweging te komen. De Stappentellerstore is een online winkel die, hoe kan het ook anders met die naam, stappentellers verkoopt. Ze hebben een breed assortiment, vele merken en voor ieder budget wat wils. Naast de FAQ waarin al veel antwoorden staan, maar mocht het antwoord op je vraag er niet tussen staan, is de klantenservice per e-mail of telefonisch te bereiken. Verder kun je deze webwinkel ook volgen via bekende kanalen als Twitter, Facebook, Google+ en YouTube.

  stappenteller

  Laatste stap: review

  Maar wat zeggen die stappentellende klanten van de Stappentellerstore nu eigenlijk over het stappentellen en de winkel? Jouw mening delen als je er via hen zelf fanatiek mee bezig geweest is natuurlijk ook goed!

  Lees hier of dit opstapje naar een gezonder leven de klanten van Stappentellerstore beviel. Wat is hun mening of ervaring? Hoe is de klantenservice?

  StappentellerStore
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over StappentellerStore

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is StappentellerStore een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over StappentellerStore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is StappentellerStore actief?

  StappentellerStore is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Fit(ness)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van StappentellerStore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.