NederlandReview

  Ervaringen Sportschoenen4u

  Kwam je in jouw zoektocht naar nieuwe sportschoenende webshop van Sportschoenen4u tegen? Vond je al snel het perfecte paar en was je klaar om te bestellen, toen je je bedacht dat het verstandiger is om eerst de reviews van andere klanten te lezen? Dan ben je een slimme klant en slimme klanten zitten bij NederlandReview altijd goed. Je vindt hier namelijk de reviews en beoordelingen van klanten over Sportschoenen4u. Ze vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop zodat jij weet wat jij kunt verwachten. Bestel jij je nieuwe sportschoenen in de webshop of zoek je toch nog even verder?

  Over Sportschoenen4u

  De webshop heeft, zoals de naam al zegt, een uitgebreid assortiment met sportschoenen. Ze zijn hierbij altijd op zoek naar de beste kwaliteit voor een eerlijke prijs. De kwaliteit van de schoenen is terug te zien in de bekende merken die verkocht worden. Bij Sportschoenen4u zijn alle topmerken te vinden. Ze hebben sportschoenen van Calcio Italia, Mizuno, Nike, Pelé, Puma, Adidas, Asics en Babolat. Ze eerlijke prijzen zijn terug te zien in de kortingen die gegeven worden. Bij alle sportschoenen staat de originele prijs vermeld en de prijs van webshop zelf. Je ziet meteen wat je bespaart door te winkelen bij Sportschoenen4u. De webshop wordt overigens net als Vrouwenvoetbalwebshop.nl beheert door Arts Media.


  Heb jij net zoveel schoenen als Teske? 

  Categorieën van Sportschoenen4u

  De webshop richt zich geheel op sportschoenen en heeft dan ook schoenen voor alle sporten. Ze verkopen echter ook een aantal sportaccessoires zoals voetbalshirts en outfits. Ben je dus op zoek naar sportschoenen of sportaccessoires voor één van deze sporten, dan zit je bij Sportschoenen4u helemaal goed. Ze hebben namelijk artikelen voor:
  • Voetbal
  • Zaalvoetbal
  • Hardlopen
  • Indoor
  • Handbal
  • Tennis
  • Volleybal
  • Badminton
  • Basketbal
  • Fitness
  • Squash
  • Korfbal
  • Hockey

  Diensten Sportschoenen4u

  De webshop neemt hun kortingen erg serieus. Ze beloven hun klanten dan ook altijd kortingen van minimaal 10%. Verder is de verzending vanaf 100,- gratis en heeft Sportschoenen4u een uitgebreide maattabel voor alle topmerken die verkocht worden. Je kunt per merk de maten bekijken zodat je altijd de juiste maat koopt. Verder heeft de webshop ook spaarpunten voor extra kortingscodes. Betalen gaat ook veilig en snel met iDeal, creditcard, PayPal, Bancontact, banktransfer of je kunt betalen na ontvangst.

  Klachten Sportschoenen4u

  Waren er problemen met de levering? Of ging er iets mis met de betaling? Neem dan contact op met de klantenservice voordat je een review schrijft. Je kunt onder andere gebruikmaken van de LiveChat, bellen op het telefoonnummer, het contactformulier invullen of een brief sturen naar het postadres. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Laat in jouw review dan weten of je klacht naar tevredenheid afgehandeld is.

  Geef jouw mening over Sportschoenen4u!

  Heb jij je nieuwe sportschoenen net binnen? Of loop jij al een aantal weken rond in de schoenen uit de webshop? Geef dan jouw mening over de webshop en vertel over jouw ervaringen met de sportschoenen. Wat vind je van de kwaliteit? Zijn de kortingen betrouwbaar? En werd je bestelling op tijd geleverd? Laat het in jouw review allemaal weten en geef jouw beoordeling over Sportschoenen4u!

  Wat vinden klanten van de kwaliteit? Is de webshop betrouwbaar? En worden bestellingen snel geleverd? Ontdek het in de reviews over Sportschoenen4u.

  Sportschoenen4u
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sportschoenen4u

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sportschoenen4u een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sportschoenen4u. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sportschoenen4u actief?

  Sportschoenen4u is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sportschoenen4u gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.