NederlandReview

  Ervaringen SoundsandVisions

  Om televisie te kunnen kijken heb je meer nodig dan alleen een TV. Maar waar kun je al die apparaten vinden? Helemaal als je digitale televisie wilt kunnen ontvangen zul je toch een antenne moeten hebben. Maar waar kun je die elektronische producten allemaal vinden? Één winkel die ze verkoopt is SoundandVisions. Maar van welke kwaliteit zullen hun ontvangers zijn? Zullen hun bewakingscamera’s je huis wel voldoende beschermen? Hoe lang zal het duren voor je harde schijf bezorgd word door de bezorgservice van  SoundandVisions? En kun je rekenen op hun klantenservice als je een vraag, probleem of klacht hebt? Zullen je op z’n minst proberen te helpen? De enige mensen die je dit kunnen vertellen zijn de klanten die al eens eerder iets bij SoundandVisions hebben gekocht. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een winkel SoundandVisions nou echt is. Hun ervaringen, meningen en beoordelingen zullen je een goed beeld geven van SoundandVisions.

  Over SoundandVisions
  SoundandVisions is een winkel die televisies en andere beeld- en geluidsapparatuur verkoopt. Ze willen je voorzien van alles wat je nodig hebt voor de satelliet-tv en digitale radio die inmiddels niet meer weg te denken zijn uit Nederlandse huishoudens. Hun specialisatie ligt bij satellietschotels  en satellietontvangers, maar ze zijn ook experts op het gebied van digitale radio. In hun winkel kun je verschillende televisies vinden. Of je nou een LED HD tv wilt of de voorkeur geeft aan eentje met een ingebouwde DVD speler, het is allemaal beschikbaar. Je kunt de TV bevestigen met een beugel, statief of tegelvoet. Voor het ontvangen van zowel binnen- als buitenlandse zenders verkoopt SoundandVisions schotelantennes, satellietontvangers, splitters, satfinders, kabelreceivers, digitenne en nog verschillende andere opties. Ook bieden ze verschillende abonnementen aan. Op het gebied van radio hebben ze een DAB + Radio en verschillende internetradio’s. Als het signaal niet sterk genoeg is hebben ze verschillende versterkers die je kunt proberen. Natuurlijk moeten verschillende apparaten met elkaar in verbinding kunnen blijven staan. Daarom heeft SoundandVisions kabels zoals HDMI kabels, coax kabels, F-connectors enz. Natuurlijk wil je niet iedere keer op hoeven te staan om de zender te veranderen of de TV harder of zachter te zetten. Voor dat probleem zijn er wat afstandsbedieningen waardoor je gewoon op de bank kunt blijven zitten. Verdr heeft SoundandVisions nog zonnepanelen en camper accessoires.


  Verwar niet de webshop met het gelijknamige nummer van David Bowie.

  Diensten van SoundandVisions
  De TV’s, schotels en kabels van SoundandVisions kunnen worden thuisbezorgd door de bezorgservice van SoundandVisions. Ze staan geregistreerd als webwinkel. Om deze reden is er geen mogelijkheid om te spullen zelf af te halen. Ook heeft SoundandVisions een klantenservice die beschikbaar is voor vragen, klachten en problemen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor SoundandVisions
  Kijk jij al TV met satellietverbindingen of andere apparaten van SoundandVisions? Dan horen wij graag meer over jouw ervaring met dit bedrijf. Kun je met hun schotels en antennes echt iedere zender ontvangen? Wat zit er allemaal in de abonnementen die ze aanbieden? Zullen hun zonnepanelen echt geld besparen op je energierekening? En wat vindt je van de bezorgservice en klantenservice van SoundandVisions? Schrijf je eigen review en vertel ons wat jouw mening over SoundandVisions is.

  Zal je fijn tv kunnen kijken met producten van SoundandVision? Lees reviews over hun televisies, satellietschotels, satellietantennes, versterkers enz

  SoundsandVisions
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  10

  Prijs

  10

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over SoundsandVisions

  Uw beoordeling