NederlandReview

  Sissy-Boy
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

  Drama club sissy-boy, eens maar nooit weer

  Mark12-02-2018
  4
  Zou hier weer kopen: NEE

  Bestellen

  6

  Service

  2

  Prijs

  6

  Leveren

  2

  Enkele maanden geleden bestellen we bij Sissy-boy vestiging Den Haag een nieuwe bank en hokker (beide in de kleur grijs). Om de bestelling te plaatsen werd er gevraagd om een aanbetaling. Deze hebben wij natuurlijk netjes gedaan. Er werd een Levertijd opgegeven van 8+ weken. Na een aantal weken ontvingen wij een mail met het bericht dat de bestelling via de externe transporteur Dutchnet zou worden uitgeleverd. Ons werd verzocht eerst het openstaande bedrag nog even te betalen!

  Twee weken laten ontvingen wij een bericht dat de bestelling geleverd ging worden. De dag van levering + het tijdstip werden netjes gecommuniceerd. Na weken wachten ontvingen wij een grijze bank en een kanarie gele hokker????? Beide pakketten waren goed ingepakt (kleuren niet zichtbaar) en Werden in rap tempo uitgeladen. De chauffeur was weg voordat we e.e.a konden bekijken. Natuurlijk balen dat we een verkeerde hokker hadden ontvangen. Bellen naar Sissy-Boy leverde niets op. Ook de expediteur gaf niet thuis. Na diverse telefoontjes ontvingen wij, enkele weken later, een nieuwe mail van dezelfde expediteur. Natuurlijk niets van Sissy-Boy. Niet eens een excuus. Twee weken laten een herhaling van de mail maar nu met een afleverdatum + tijdstip. De gele hokker zou men direct weer meenemen. Ook nu werd de nieuwe hokker rap uitgeladen (mijn vrouw controleerde natuurlijk snel de kleur), constaterende dat deze grijs was en gaf de gele mee retour.

  Iedereen blij totdat het hele pakket was uitgepakt en bleek dat er maar 3 i.p.v. 4 poten in zaten. Goede hokker maar met slechts 3 poten. Wat een drama club. Wederom bellen en horen dat dit wel vaker voorkwam! Sterker nog er waren mensen die banken en gokkers kregen ZONDER poten! Tsja wat moet je nou met zo’n waardeloze service? Ik zeg NOOIT MEER IETS KOPEN TOCH?

  Nu maar hopen dat de ontbrekende poot nog wordt nagestuurd. Dit zal wel weer weken gaan duren. Onze euro’s heeft men allang ontvangen dus enig drukmiddel hebben we niet. Dan maar op deze manier.

  Denk goed na voordat u wat bij Sissy-Boy besteld. Best mooie spullen en aardige mensen in de winkel maar de hele afhandeling en helemaal ruk.

  Bezint eer ge begint.


  Bekijk ervaringen van Sissy-Boy

  Schrijf zelf een review over Sissy-Boy

  Uw beoordeling